- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.392
- 83
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.421
Geri çekilme değildir büyük ihtimal zaten, kronik hastayım bence hiç bırakmamalıydım ilacı. Napayım öyle iyi oluyorsam içerim. İçerim deee... Off bir kere iyileştikten sonra eskiye dönmek kadar kötüsü yokAnladım bayadır içmiyorsun etkisi kalmamıştır herhalde vücutta ama bazen 1 ayı bulabiliyor
Iyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsinKızlar nasılsınız
Aynıyım ve bıktım ; hiç halim yok canım, kolumu kaldıramıyorum az önce bu evin yemeğine temizliğine yetişemiyorum diye ağladım. Eşimlede kavga ettik. Sürme elini birşeye ozaman dedi. Göğüs ağrım var, nefes alamıyorum sanki. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım, temizliği yemeği. Ağlaya ağlaya yapıyorum inan. Az önce eşim pc de oyun oynuyor, yıktım ortalığı şok oldu. Hiçbirşeye sabrım tahammülüm kalmadı artık.Iyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsin
Canim bu hafta benimde hep gogus agrim nefes darligim var. Kac gun agladim seni cok iyi anliyorum.Aynıyım ve bıktım ; hiç halim yok canım, kolumu kaldıramıyorum az önce bu evin yemeğine temizliğine yetişemiyorum diye ağladım. Eşimlede kavga ettik. Sürme elini birşeye ozaman dedi. Göğüs ağrım var, nefes alamıyorum sanki. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım, temizliği yemeği. Ağlaya ağlaya yapıyorum inan. Az önce eşim pc de oyun oynuyor, yıktım ortalığı şok oldu. Hiçbirşeye sabrım tahammülüm kalmadı artık.
Ben insansızlıktan da böyle oldum, eşimlede bu ara anlaşmazlıklarımız var, kendimi kimsesiz ve çok çaresiz hissediyorum.Canim bu hafta benimde hep gogus agrim nefes darligim var. Kac gun agladim seni cok iyi anliyorum.su halsizlik falan da hep bu yuzden. Biraz sakinles canim bosver hic umursama. Ben de oyle ev isleri yemek ve ikiz cocuklarla ugrasiyorum
Biraz bu yasadiklarimiz da bizi boyle yapti. Zor zamanlar yasamayan anlamaz. Esinde biraz yardimci olsa aslinda sana.Ben insansızlıktan da böyle oldum, eşimlede bu ara anlaşmazlıklarımız var, kendimi kimsesiz ve çok çaresiz hissediyorum.
İşte olmuyor. Anlamıyor hatta. Anlamakta istemiyor. Anlamadıkça uzaklaşıyorum ondan. Bu zamanlarda insan saçının okşanmasını, geçecek denmesini ya da geçmeyecekse bile bu süreçte ben yanındayım denmesini istiyor.Biraz bu yasadiklarimiz da bizi boyle yapti. Zor zamanlar yasamayan anlamaz. Esinde biraz yardimci olsa aslinda sana.
Ay bazen iyiyim bazen o kadar daralıyorum ki... Bazen düşünceler beni mahvediyor.Kızlar nasılsınız
Oluşacak gibi oluyor, oluşuyor da namussuzAy bazen iyiyim bazen o kadar daralıyorum ki... Bazen düşünceler beni mahvediyor.biraz nefesim daralıyor gibi, sanki böyle göğsümde de ağrı oluşacak gibi takmamaya çalışıyorum şu anda
Merhaba canim haftalik mi bu eger oyleyse cok bence.Arkadaşlar merhaba gideceğim psikyatr+psikolog 400 TL pahalimi sizce
Aylık gidecegim cnmMerhaba canim haftalik mi bu eger oyleyse cok bence.
O zaman normal canim. Psikologlar sadece haftalik 280 civari. Bence cok cok iyi eger butcen uygunsa.Aylık gidecegim cnm
Yaaaa mesajı okurken güldürdün beni çok yaşa emiOluşacak gibi oluyor, oluşuyor da namussuzama sonra gidiyor yerine başka arkadaşı geliyor O değil de covid olmasak bari; onu da olursak hadi şans eseri kurtulduk diyelim; çok fazlaca nörolojik ve kbb problemlerine sebep oluyormuş, kaç kişiden duydum. Arkadaşım kulağım sürekli çınlıyor, nabzımı kulağımda duyuyorum uykular haram oldu diyor. Ki covidi atlattığı 3 ay oldu. Allahım korusun. Ya denk geldiğimiz döneme bak. Sen git 1923 lerde yaşama, mis gibi genç cumhuriyet dönemi..... Yaşadığımız reva görülen döneme bak ya
Bende takmamaya çalışıyorum; şuan nefes problemim var, göğsüm ağrıyor ve yan boşluğum ağrıyor ama bende gülücükler peşindeyim, ohhhh kocamlada kavga ettim bir rahatladımYaaaa mesajı okurken güldürdün beni çok yaşa emicanım her şey beynimizde bitiyor aslına bakarsan, hani ben şu an bu daralmayı, göğüs ağrısını vs kafama taksam üstüne çok düşsem biliyorum yine beni düşüncelere daldıracak. Düşünmemeye gayret ediyorum. Sufle yaptım mesela şimdi, biraz dağıttım kafayı. Tabi bu durumu hiç yaşamamış olmayı dilerdim...
Bana göre dünyanın en kolay tatlısı canım benim eşim bayılıyor, neredeyse her akşam yapıyorumBende takmamaya çalışıyorum; şuan nefes problemim var, göğsüm ağrıyor ve yan boşluğum ağrıyor ama bende gülücükler peşindeyim, ohhhh kocamlada kavga ettim bir rahatladımhepimiz gülelim inşallah Sufleeemiiii bayılırım, bende birşeyler yapmak istiyorum da çok halsizim. Bugün bıktım mutfaktan çıkamıyorum diye ağladım
sakızlı dondurmam yok evdeSakızlı dondurma ile ye bağğğğriiii sufleyiben bugün öğlen yemeği ile günü kapatacağım. Canım patates salatası istemişti şöyle bol limonlu yeşillikli; saat 5 gibi onu yedim; kapadım midemi. Karaciğer yağlanmam ilerledi. Onu düşürmem lazım ama sürekli nefis yemeklerde geziyorum. Tatlı yapmak istiyorum ama üşeniyorum ve halim yok, ev yapımı hafif oluyor, dışarıdan alınan tatlılar ağır geliyor bana. Bak mesela şuan canım aşure istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?