Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çektirmedim
Haftaya kesin ona da gideceğim
Neler yaptırdım niloya smear meme ultrasonuna varana kadar kontrollerimi oldum
Hakikaten ben neden hiç mr çektirmedim ki
Smear de mi yaptırdın o nereden çıktı
Mamografi ben de çektirmedim ananem meme kanserinden öldü onu çektirme korkusu var bende hep ya bişey varsa diye
Emar çektirdim Emg de çektirdim kafana telleri yapıştırıp 10 dk falan çekiyorlar bir sürü yapışılı şey varken kafamda atak gelecek diye ödüm koptu
Kalbe takmışsın aynı benim bi ara şizofren miyim ben diye takmam gibi tövbe Yarabbim kaç tane doktor gezdim ben şizofren miyim diye

Ben kanser korkusu da yaşıyorum bu yüzden aklıma takılanları aklımdan çıkartarak hafifleme kararı aldım

Ben kanser korkusu da yaşıyorum bu yüzden aklıma takılanları aklımdan çıkartarak hafifleme kararı aldım
Aslında yaptırdıktan sonra yine bir zaman sonra geliyor biliyor musun sabahki yaşadığım atak ile ilgili daha önce emar Emg yaptırdım sonuç temiz atak bu diyorum içimden ama yok ya bu sefer bişey varsa diyor kafam yarım zanax aldım kalbim nasıl hızlı atmaya başlamıştı

Biliyorum kısa süreli rahatlama oluyor sonra acaba şimdi bişey varsa diye tekrar kontrol olmak istiyorum kısır döngü bitmiyor maalesef
İyi ki xanax var varlığı bile huzur

Biliyorum kısa süreli rahatlama oluyor sonra acaba şimdi bişey varsa diye tekrar kontrol olmak istiyorum kısır döngü bitmiyor maalesef
Az önce profil mesajlarında gördüm rahim kanserinden ölmüş birini yazmışlar genç hatta bi kişi daha yazmışlar o da genç bazen vajina kısmıma da ağrı giriyor ben de bi gidip baktırayım böyle şeyleri duyunca da daha da korkuyor insan aşırı atak geldiğinde bütün zanax da 0.5 olan pek etki etmiyor bana telkinle geçirmeye çalışıyorum

Maalesef bende çok duyuyorum
Öyle ağrı falan yapmaz canım vajinada korkma belirtileri biraz daha farklı
Bir dönem çok alakadar oldum kendisiyle de
Ama smear mutlaka yaptırmalısın senede bir kez

Çektirmedim
Haftaya kesin ona da gideceğim
Neler yaptırdım niloya smear meme ultrasonuna varana kadar kontrollerimi oldum
Hakikaten ben neden hiç mr çektirmedim ki
Sjsksjsjsjs ay çok komiğiz yaaa, nasıl çektirmeyiz biz mr ağrım var siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün kuzular

Ay kızlar alemsiniz bizim gibi tipler nasıl çektirmez dimi, bende çektirmedim, o alete giremem
Giriliyor giriliyor öyle bir giriyorsun ki sonucu öğreneyim de iyidir inşallah diye diye giriyorsun bi keresinde girdiğimde makina beni içeri çekti görevli odadan çıktı bana başladı panikatak gelmeye ayağımı kaldırırsam gelin dedim kaldırdım görevli geldi beni çıkardı deidm kardeşim gelsin yanıma geldi elimi tuttu ben öyle çekindim sanki makina beni yutacak kayınpederim hiç giremez nerede açık emar var oraya gider

Kızlar o çok ağır bildiğim kadarıyla, kullanmayın onu... ben ömrümde 6 ay ilaç kullandım o da pr....zac olan ilaçtı. Ondan bile kurtulmak için kırk takla attım. Bilime asla karşı değilim ama ne yazıkki psikiyatrik ilaçların uzun vadede nörolojik sıkıntılar yarattığını düşünüyorum. Tedavi etmiyorlar, baskılıyorlar sadece...
30 yaşında alerjik astıma yakalandım. 1.5 yıl ilaç kullandım alerji ilaçları gitmediğim ünlü kbb cı kalmadı. En son dedimki ilaçları bıraktığım anda eskiye dönüyorum. Tedavi etmiyor ilaçlar, baskılıyor sadece semptomları... Doktorum aynen demezmi ? Eee siz niye varsınız ozaman, koyun kopyalıyorsunuz alerjiye çare bulamadınız diye çemkirmiştim o günden sonra kesin tedavisi olan ilaçların dışında baskılayan ilaçlara karşıyım.

Niloya bu hastalıktan hariç başka sıkıntın var mı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…