Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Trileçe de allah günah yazmasın bana köpek maması gibi geliyor bende çok severim tatlıyı ama yapan olursa :) çocuk varmı kuzu sende

Ahahahaha trileçeye hiç böyle diyen duymamıştım var kuzum 15 aylık olacak bir kızım var
Amaaaannn mis gibi kokuyordur şimdi minişim benim, allah bağışlasın vatana ailesine hayırlı evlat olsun inşallah.
aşureğğğğğğğ diye inliyorum günlerdir kalkıp yapmıyorum öyle de bir kaba şeyim :) şey ne anladın dimiğğğ

Allah razı olsun canım benim. Kokmaz mı şimdi uyuttum işte biraz kendimle başbaşa kalıcam anladım anladım

Olabilir.... Mantıklı bir seçenek. Acaba bir whatsaap grubu var mı bizim gibi hastalar için...

Arkadaşlar merhaba bende kaygı bozukluğu var en ufak şeyleri büyütme abartma özellikle kanser fobisi 5 yıldır falan tavan yaptı fakat tamamen uydurma deyil altta yatan hastalıklarım.var
alerji, sinüzit,astım,gastrit, faranjit,hemoroid tüm bunların belirtilerini en kötüsüne yoruyorum ve hastalıklar fobimi tetikliyor kendimi google'dan hastalik aratirken buluyorum ve panik atak geçiriyorum..misal şu sıralar sol göğsüm ve kolum ağrıyor meme kanserimiyim diye kendimi yiyip bitiriyorum çok çaresizim bir gün deyil her gün ölmek bu! Ne yapabilirim lütfen yardım edin

Şu sıra benim de koltuk altlarıma ağrı giriyor göğüs kısmından korkuyorum aynı fobi bende de var

Çok geçmiş olsun bizlerde aşağı yukarı sizinle aynı durumdayız kimimiz terapi kimimiz ilaç tedavisiyle şifa bulmaya çalışıyoruz tek başına üstesinden gelmesi zor bir durumdayız ne yazık ki
Benim de sol göğüs ve kol ağrım sık oluyordu şimdilerde daha az çok şükür
Kardiyolojiye gittim çok şükür o zaman iyi çıktı meme ye takıldım acaba mı diye
Ultrason çektirdim çok şükür oda temiz çıktı
Ben kendi kendimi telkin edemiyorum bi ağrı varsa üzerine gidiyorum somut sonuçlar beni rahatlatıyor bununla bile savaşıyorum ama neyse
Çok yoruyorsa sizi uzman yardımı almanızı öneririm

Kızlar iyi pazarlar, iyi akşamlar. Nasılsınız bakalım?
Vallahi sevilay ne sen sor ne ben söyleyim. Düzelemedim ben hala 2 ay bitti ilaç başlayalı maksimum doza da çıktım 5 tane alıyorum kar etmiyor.yarın dr a randevu aldım. Bakalım ne diyecek ya ilacı değiştirirler ya da yanına ekleme yaparlar.
Hiç bir iş yapamıyorum kitlenmiş gibiyim içim titriyor tuhaf heyecana benzeyen garip bir his var sürekli içimde sıkışmışlık gibi garip birşey... Çok mutsuz hüzünlü bıkkın ve kötü hissediyorum. Sürekli yatmak istiyorum enerjiyi gücü bulamıyorum. Çoğu zaman ölüp kurtulmak istiyorum ama allah inancım ve çocuğum aklıma geliyor ve yapamıyorum. Kötü durumdayım anlayacağın... Sonum ne olacak bilmiyorum allah cümlemizin yardımcısı olsun hepimize şifa versin.

Vallahi sevilay ne sen sor ne ben söyleyim. Düzelemedim ben hala 2 ay bitti ilaç başlayalı maksimum doza da çıktım 5 tane alıyorum kar etmiyor.yarın dr a randevu aldım. Bakalım ne diyecek ya ilacı değiştirirler ya da yanına ekleme yaparlar.
Allah şifanı versin canım. Olumsuz düşünme. En kötü gecenin bile sabahı oldu öyle düşün. Ben böyle düşünerek kendimi olumlu düşüncelere sevk ediyorum. Sen bi git bakalım doktora ne diyecek. Dermansız dert yokmuş, Rabbim derdimizin dermanı olsun. Kuş gibi hafifletelim inşallah

Hepimiz aynıyız canım yılma belkide ilaçlardır o uyuşukluğun sebebi hayırlısı olsunolsun hakkımızda

Merhaba kızlar
Benil canım biliyorum çok zorlanıyorsun inşallah geçecek
Geçmeyen hiç bir sıkıntı yok bu da böyle kalacak değil ya illaki çıkacak hayatından dualarım seninle

Kızlar kayınvalidemin kardiyoloji muayenesi vardı aort genişlemesi ritim bozukluğu bir kaç sıkıntısı daha vardı senede bir kontrolü yapılmalı demiş doktor
Neyse bu kez biz götürdük eşim bir Prof dan randevu almış bende kayınvalidemle girdim muayene sırasında öyle dikkatliydi ki doktor
Allahım doktor kadını muayene ettikçe içim gidiyor keşke diyorum beni de böyle muayene etse hiç Prof muayene etmedi uzmandı doktorlar falan diyorum içimden
Ve dayanamadım muayene oldum ya
Kayınvalidemden efor istedi kadıncağız yapamadı
Hasta yapamayınca ücret iadesi oluyormuş
Gittim doktora yerine ben girsem olur mu dedim doktor öylece baktı iyi git sen koş dedi
Velhasıl ne var ne yok yaptırdım yine doktor sen kalbinle alakalı sıkıntıları unut hiçbir şey yok dedi rahatladım inşallah uzun vadede bir rahatlamadır

Ben de sabah panikatak yaşadım geçmişte bu tarz yine yaşamıştım sanki bilincin gidip kendini kaybedip yoğun bakımlık olmak gibi nörolojiye gidip emar ve emg çektirmiştim temiz çıkmıştı bugün yine taktım nörolojiye gidip bi emar çektirsem diye sen de muayene olunca biraz rahatlıyorsun ben gibi

Hemde nasıl sanki üzerimden bir ton yük kalkıyor
Bende dün gece 3 gibi nefes problemi ve yine sol göğüste sızlama gibi değişik bir ağrı oldu anlıktı ama beni çok korkuttu
Bugün o muayeneyi olmasaydım günlerce düşünüp kendi kendimi yiyecektim biliyorum
Bende nörolojiye gitmek istiyorum mr çektirmek istiyorum hiç yaptırmadım

Hiç emar çekinmedin mi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…