Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ah o proz.hayatımı mahvetti bırakınca

Geçmiş olsun canım ne ağrın var
Ya hangi birini sayayım ki; 3-4 gün önce 2 gün boyunca dişim çok ağrıdı, bir tane dişim kırıldı gidemedim salgından dişçiye, kırık olan dişimin kökü ağrıyordu. Neyse geçer gibi oldu. Çok çenemin altında 2 parmak kadar altı. Bademciklerimin biraz üstüne denk geliyor sanki. Orada bir nokta ağrıyor dünden beri. Dişin iltihabımı yürüdü acaba. Dokununcada ağrıyor. Dokunmadanda bazen. Taktım şimdi o ağrıya. Lenfomadan tut, lenf kanserinden çık. Offf yaaa.
Üatüne kalbim de ağrıyor, nefes alamıyorum gibi oluyor.

Xanaxı sürekli kullanmıyoruz zaten canım aşırı atak geldiğinde hastaneye gitmemek için ya da daha kötü olma korkusundan dolayı alıyoruz ben kendi adıma söyliyim sürekli alan biri değilim mecbura kalmadıkça almam

Evet canım o yaşadıklarım yaklaşık 9 10 yıl önceydi bazıları 3 sene önce ara ara yine yaşıyorum ama eskisi gibi değilim çok şükür hatırlamak bile istemiyorum o günleri çok zordu
Seni çok iyi anlıyorum bi ara artık delirdiğimi düşünmüştüm bu düşünceler yüzünden işte geçiyor yerini başka birşeye bırakıyor ne tuhaf bir hastalık ya

Aaa çok geçmiş olsun canım fobi olmuş sende bu Üstüne gitmeye çalıştın mı hiç
Sadece çok dar alanlar sıkıntı. Uçağa binerim mesela. Bayılırım hatta. Asansörede biniyorum, dar ve küçük olan asansörede biniyorum. Ama mr makinalarına yatınca burnunla tavan arası 5 cm mesafe kalıyor. Sıkışır kalırım ben onda. Toroman da birşeyim ay giremem ona.

Ne kadar kullanmıştın. Ne yaptı mesela
Ben 2 yıl kullandım o ilacı aslında kullandığım zamanlar iyiydim sonra bıraktım kendi basıma doktor dedi bırakamazsın tekrar iç sonra dünyam alt üst oldu aklına gelmeyecek şeyler yaşadım yani o düşünceleri sana anlatamam kaygımı çarpıntımı hiç soylemıyorum zaten

Seni çok iyi anlıyorum bi ara artık delirdiğimi düşünmüştüm bu düşünceler yüzünden işte geçiyor yerini başka birşeye bırakıyor ne tuhaf bir hastalık ya
Maalesef canım öyle bedenime çok takmıştım sonra tüm tetkikleri yaptırınca iyiyim dedim ama kısa sürdü sonra psikolojik hastalıklara taktım psikoz şizofren olma korkusu gibi bunları da tera ile atlattıktan sonra şu dönem koronadan kaynaklı yine bedenimi dinler oldum

Ben sıkıntım yoğun olduğu zamanlar doktor geçmişinden bahset dedi bayılman felan oluuırmuydu diye sordu 3 kez bayıldım mesela sokakta onu söyleyince emar çekip bakalım demişti tek basıma girdim

Ya aslında girerimde, mesafe çok dar ya burnun tavana değecek. Bir de nefes al nefes ver komutları varya. Geçen böbrek tomografisi çektirirken, o dar alanda yine ama mr kadar dar değildi makina, kıpırdamadan nefes tut diye komut veriyor, o arada sırtımla belim bir kasıldı. Çığlık attım. Dar alanda nefes tutup bırakamıyorum da ben

O bende de vardı şizofren olmak delirmekten korkmak deli göründe atak geçiriyordum suan kendime gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…