Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Baş kısmını çekerken makinanın en dar kısmına geliyorsun haklısın belde komple giriyorsun ben girdim hala şaşıyorum ne yürekliymişim maşallah demiştim dizimi de çektirdim görüyorsunuz her yeri çektirmişim

Ben 6 ay kullandım, günde 1, 20 mg. Hiç arttırmadıda doktorum. En son muayenede bırak sen ya ilacı dedi. Bıraktım böyle yayarak 1 ay da bıraktım. Sonra 3 sene falan iyiydim, ozamanlar çok kötüydüm ya hiç uyumayıp sürekli ağlıyordum

Bi tanıdığım şurubunu içiyor kafaya taktığı şeyleri artık takmadığını çok iyi geldiğini söylüyor Avrupada mutluluk ilacı olarak satılıyormuş
Aslımda çok iyi bir ilac normalde ve bitkisel. Ama ben bırakıp başlayınca beni mahvetti kullandığım süre boyunca bende çok iyiydim zaten çok iyiyim diye bıraktım kendi kafama göre

Tomografi dar bir cihaz değil canım önü arkası açık bişey onda mı panik oldun nasıl oldu anlayamadım canım

Bende çok kötü değildim ama kafaya takmam vardı işte proz kullandığım dönemler hayatımın en iyi donemleriysi taki bırakıp başlayana kadar

O sürekli ağlama hali bana doğumdan sonra oldu 1 ay hiç geçmedi ilaç kullanmak zorunda kalmıştım

Aslımda çok iyi bir ilac normalde ve bitkisel. Ama ben bırakıp başlayınca beni mahvetti kullandığım süre boyunca bende çok iyiydim zaten çok iyiyim diye bıraktım kendi kafama göre
Yok kendi kafana göre bırakma zaten doz azaltılarak doktor kontrolünde bırakmalısın ben onun hapını içmiştim hiç fayda etmedi

Tomografi dar bir cihaz değil canım önü arkası açık bişey onda mı panik oldun nasıl oldu anlayamadım canım
Panik olmadım aslında, tomografide dar ya, sürekli gidip geliyo o dar şey üstünde. Nefes all, tuuut komutları veriyor makina. Kıpırdamaman lazım. Yaklaşık 10 dakikadır gözlerimi bile kırpmamıştım, kendimi sıkmaktan.... tam o ara nefes tut komutu gelince kramp girdi belime sırtıma, çığlık attım ay çocuk altına kaçırdı korkudan odaya girerken düştü. Yarım saat güldük birlikte çocukla

Yok kendi kafana göre bırakma zaten doz azaltılarak doktor kontrolünde bırakmalısın ben onun hapını içmiştim hiç fayda etmedi
İşte kendi kafama göre bıraktım ondan sonra oldu olan daha beter geri geldi ve düşünce takıntısıyla birlikte geldi canım bilinçsizlik işte şimdiki aklım olsa ah ah

O bende de vardı şizofren olmak delirmekten korkmak deli göründe atak geçiriyordum suan kendime gülüyorum
Öyle şizofren olmaktan korkmaktan ziyade ben çok takmıştım ona biri bana şizofren olan bi tanıdıklarını anlatmıştı o gün bi taktım ona ben internette belirti okudum nerden okudum sonra aynılarını yaşadım 1 sene taktım dedim ben şizofrenim kaç tane psikiyatri doktoruna gittim sordum bende şizofren belirtileri var diye yok dediler inanmadım bi tane doktor evet benziyor dedi o dediği gün ne ağladım Allahım bir daha yaşatmasın inşallah

Bana da öyle olmustu canım ama iste bunlsr hep vesvese ilim vesveseyi tard ediyor o yüzden araştırmak lazım ben kendimde belirti görsem de diyordum şizofren olan bunu kabul etmez bu bir hastalık ve olabilirim bu şekilde atlattım hiç doktora gidip sormadım üstüne düştükçe daha çok hasta ediyor çünkü

Bu sol boğazım çene altım niye ağrıyor sizce yaa
Her zaman vücudumuz hiçbir yerimiz ağrımadan durmaz arada bünyemizde de bi yerlerimiz ağrıyabilir eğer uzun sürerse doktora gidersin bazen kas ağrısı oluyor biz bundan hemen korkup koştura koştura hastaneye gidiyoruz aslında vücudumuzun da yorulabileceğini aklımıza getirelim şuan başım ağrıyor takmamaya çalışıyorum sen de şuan dinleme ağrını belirti de okuma

Aynen öyle ama doktorlar değilsin dese de inandıramıyordum terapiye gittiğim bir gün oh şükür rahatladım dedim ertesi gün dayanamadım başka bir psikiyatriye randevu alıp gittim sorduğum soru ben şizofren miyim oldu sonra doktoruma mesaj attım dedim ben dayanamadım bir doktora daha gittim bugün müsait olunca aradı doktorum artık bırakın böyle doktor doktor gezmeyi gelin hayatı daha güzel nasıl geçirebiliriz biz bunlara kafa ypralım dedi çok şükür o gün bugündür gitmedim Allahıma şükürler olsun

Evet canım çünkü vesvesen seni korkutuyormuş malesef emin olamıyprsun işte o an seni çok iyi anlıyorum Allah kimseye böyle sıkıntı vermesin bu dertlerle hayat kalitemiz çok düşüyor yaşamdan zevk almıyor insan belli süre sonra.

Evet o ilaç çok ağır tedavi amaçlı değil ama ilaç tedavisi başladığı zaman ataklar artıyor o dönemi bastırsın diye zaten tedavi amaçlı olmadığı için iki aydan sonra yazılmıyor xanax
İlaçsız mümkün değil şu halde yaşayamam her gün acile koşuyorum hayatım kabusa dönüşüyor ataklarım başladığı zaman.
İlacım hafif etkili tamamen yaşadığım durumu bastırmıyor
Doktorumun dediği yüzde 50 ilaç geri kalan 50 si kendi iradem o yüzden ciddi ataklarım olmadığı sürece doz yükseltme hiç yapmadı
Bu ikinci tedavim çünkü aynı doktorda
Hala ataklarım oluyor bu gece mesela nefesim kesildi göğsüm sırtım ağrıdı sürekli esneme nefes açlığı yaşadım hala bile var
Bununla yaşayarak çözmeye çalışıyorum ilacın faydası bu oluyor bu noktada çok büyütmüyorum durumu daha mantıklı çözebilirim düşüncesi oluşuyor
Şimdiki durum bu şekilde daha sonrası nasıl şekillenir bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu sol boğazım çene altım niye ağrıyor sizce yaa
Benim neredeyse en ufak enfeksiyonda sağ çenemin altında lenf bezim ağrıyıp şişer doktorum çok önemsemedi
Sizin muhakkak dişten dolayı ağrıyor diş ağrısı maalesef her yere vuruyor
Kız kardeşimin de Çenesine ve kulağına vuruyor diş ağrısı hatta kulak etrafında lenfi şişiyor dişteki enfeksiyondan
Devam ederse dişçiye gidip muayene olun antibiyotik başlayabilir enfeksiyondan kaynaklı bir ağrıysa eğer
Geçmiş olsun

Ben yaklasik 4 senedir ilac kullanıyorum. Bırakma noktasina gelmistim ama tam o hafta bi ayrilik yasadim nuksetti ataklar. Benim cip... Bu ilaci 20 senedir kullanan da varmis. Acikcasi gerekirse omur boyu dusuk doz da olsa kullanabilirim gibi geliyor. Ilaclari kotulemeyin hanımlar nolur:) kaygimiza kaygi katmayin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…