- 23 Ocak 2016
- 35.337
- 51.210
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.501
Baş kısmını çekerken makinanın en dar kısmına geliyorsun haklısın belde komple giriyorsun ben girdim hala şaşıyorum ne yürekliymişim maşallah demiştimSadece çok dar alanlar sıkıntı. Uçağa binerim mesela. Bayılırım hatta. Asansörede biniyorum, dar ve küçük olan asansörede biniyorum. Ama mr makinalarına yatınca burnunla tavan arası 5 cm mesafe kalıyor. Sıkışır kalırım ben onda. Toroman da birşeyimay giremem ona.
Ben 6 ay kullandım, günde 1, 20 mg. Hiç arttırmadıda doktorum. En son muayenede bırak sen ya ilacı dedi. Bıraktım böyle yayarak 1 ay da bıraktım. Sonra 3 sene falan iyiydim, ozamanlar çok kötüydüm ya hiç uyumayıp sürekli ağlıyordumBen 2 yıl kullandım o ilacı aslında kullandığım zamanlar iyiydim sonra bıraktım kendi basıma doktor dedi bırakamazsın tekrar iç sonra dünyam alt üst oldu aklına gelmeyecek şeyler yaşadım yani o düşünceleri sana anlatamam kaygımı çarpıntımı hiç soylemıyorum zaten
Aslımda çok iyi bir ilac normalde ve bitkisel. Ama ben bırakıp başlayınca beni mahvetti kullandığım süre boyunca bende çok iyiydim zaten çok iyiyim diye bıraktım kendi kafama göreBi tanıdığım şurubunu içiyor kafaya taktığı şeyleri artık takmadığını çok iyi geldiğini söylüyor Avrupada mutluluk ilacı olarak satılıyormuş
Tomografi dar bir cihaz değil canım önü arkası açık bişey onda mı panik oldun nasıl oldu anlayamadım canımYa aslında girerimde, mesafe çok dar ya burnun tavana değecek. Bir de nefes al nefes ver komutları varya. Geçen böbrek tomografisi çektirirken, o dar alanda yine ama mr kadar dar değildi makina, kıpırdamadan nefes tut diye komut veriyor, o arada sırtımla belim bir kasıldı. Çığlık attım. Dar alanda nefes tutup bırakamıyorum da ben
Bende çok kötü değildim ama kafaya takmam vardı işte proz kullandığım dönemler hayatımın en iyi donemleriysi taki bırakıp başlayana kadarBen 6 ay kullandım, günde 1, 20 mg. Hiç arttırmadıda doktorum. En son muayenede bırak sen ya ilacı dedi. Bıraktım böyle yayarak 1 ay da bıraktım. Sonra 3 sene falan iyiydim, ozamanlar çok kötüydüm ya hiç uyumayıp sürekli ağlıyordum
O sürekli ağlama hali bana doğumdan sonra oldu 1 ay hiç geçmedi ilaç kullanmak zorunda kalmıştımBen 6 ay kullandım, günde 1, 20 mg. Hiç arttırmadıda doktorum. En son muayenede bırak sen ya ilacı dedi. Bıraktım böyle yayarak 1 ay da bıraktım. Sonra 3 sene falan iyiydim, ozamanlar çok kötüydüm ya hiç uyumayıp sürekli ağlıyordum
Yok kendi kafana göre bırakma zaten doz azaltılarak doktor kontrolünde bırakmalısın ben onun hapını içmiştim hiç fayda etmediAslımda çok iyi bir ilac normalde ve bitkisel. Ama ben bırakıp başlayınca beni mahvetti kullandığım süre boyunca bende çok iyiydim zaten çok iyiyim diye bıraktım kendi kafama göre
Panik olmadım aslında, tomografide dar ya, sürekli gidip geliyo o dar şey üstünde. Nefes all, tuuut komutları veriyor makina. Kıpırdamaman lazım. Yaklaşık 10 dakikadır gözlerimi bile kırpmamıştım, kendimi sıkmaktan.... tam o ara nefes tut komutu gelince kramp girdi belime sırtıma, çığlık attımTomografi dar bir cihaz değil canım önü arkası açık bişey onda mı panik oldun nasıl oldu anlayamadım canım
İşte kendi kafama göre bıraktım ondan sonra oldu olan daha beter geri geldi ve düşünce takıntısıyla birlikte geldi canım bilinçsizlik işte şimdiki aklım olsa ah ahYok kendi kafana göre bırakma zaten doz azaltılarak doktor kontrolünde bırakmalısın ben onun hapını içmiştim hiç fayda etmedi
Öyle şizofren olmaktan korkmaktan ziyade ben çok takmıştım ona biri bana şizofren olan bi tanıdıklarını anlatmıştı o gün bi taktım ona ben internette belirti okudum nerden okudum sonra aynılarını yaşadım 1 sene taktım dedim ben şizofrenim kaç tane psikiyatri doktoruna gittim sordum bende şizofren belirtileri var diye yok dediler inanmadım bi tane doktor evet benziyor dedi o dediği gün ne ağladım Allahım bir daha yaşatmasın inşallahO bende de vardı şizofren olmak delirmekten korkmak deli göründe atak geçiriyordum suan kendime gülüyorum
Kendini çok mu kastın acaba canım kasmaktan ağrı oluyor çünküBu sol boğazım çene altım niye ağrıyor sizce yaa
Bana da öyle olmustu canım ama iste bunlsr hep vesvese ilim vesveseyi tard ediyor o yüzden araştırmak lazım ben kendimde belirti görsem de diyordum şizofren olan bunu kabul etmez bu bir hastalık ve olabilirim bu şekilde atlattım hiç doktora gidip sormadım üstüne düştükçe daha çok hasta ediyor çünküÖyle şizofren olmaktan korkmaktan ziyade ben çok takmıştım ona biri bana şizofren olan bi tanıdıklarını anlatmıştı o gün bi taktım ona ben internette belirti okudum nerden okudum sonra aynılarını yaşadım 1 sene taktım dedim ben şizofrenim kaç tane psikiyatri doktoruna gittim sordum bende şizofren belirtileri var diye yok dediler inanmadım bi tane doktor evet benziyor dedi o dediği gün ne ağladım Allahım bir daha yaşatmasın inşallah
Her zaman vücudumuz hiçbir yerimiz ağrımadan durmaz arada bünyemizde de bi yerlerimiz ağrıyabilir eğer uzun sürerse doktora gidersin bazen kas ağrısı oluyor biz bundan hemen korkup koştura koştura hastaneye gidiyoruz aslında vücudumuzun da yorulabileceğini aklımıza getirelim şuan başım ağrıyor takmamaya çalışıyorum sen de şuan dinleme ağrını belirti de okumaBu sol boğazım çene altım niye ağrıyor sizce yaa
Aynen öyle ama doktorlar değilsin dese de inandıramıyordum terapiye gittiğim bir gün oh şükür rahatladım dedim ertesi gün dayanamadım başka bir psikiyatriye randevu alıp gittim sorduğum soru ben şizofren miyim oldu sonra doktoruma mesaj attım dedim ben dayanamadım bir doktora daha gittim bugün müsait olunca aradı doktorum artık bırakın böyle doktor doktor gezmeyi gelin hayatı daha güzel nasıl geçirebiliriz biz bunlara kafa ypralım dedi çok şükür o gün bugündür gitmedim Allahıma şükürler olsunBana da öyle olmustu canım ama iste bunlsr hep vesvese ilim vesveseyi tard ediyor o yüzden araştırmak lazım ben kendimde belirti görsem de diyordum şizofren olan bunu kabul etmez bu bir hastalık ve olabilirim bu şekilde atlattım hiç doktora gidip sormadım üstüne düştükçe daha çok hasta ediyor çünkü
Evet canım çünkü vesvesen seni korkutuyormuş malesef emin olamıyprsun işte o an seni çok iyi anlıyorum Allah kimseye böyle sıkıntı vermesin bu dertlerle hayat kalitemiz çok düşüyor yaşamdan zevk almıyor insan belli süre sonra.Aynen öyle ama doktorlar değilsin dese de inandıramıyordum terapiye gittiğim bir gün oh şükür rahatladım dedim ertesi gün dayanamadım başka bir psikiyatriye randevu alıp gittim sorduğum soru ben şizofren miyim oldu sonra doktoruma mesaj attım dedim ben dayanamadım bir doktora daha gittim bugün müsait olunca aradı doktorum artık bırakın böyle doktor doktor gezmeyi gelin hayatı daha güzel nasıl geçirebiliriz biz bunlara kafa ypralım dedi çok şükür o gün bugündür gitmedim Allahıma şükürler olsun
Evet o ilaç çok ağır tedavi amaçlı değil ama ilaç tedavisi başladığı zaman ataklar artıyor o dönemi bastırsın diye zaten tedavi amaçlı olmadığı için iki aydan sonra yazılmıyor xanaxKızlar o çok ağır bildiğim kadarıyla, kullanmayın onu... ben ömrümde 6 ay ilaç kullandım o da pr....zac olan ilaçtı. Ondan bile kurtulmak için kırk takla attım. Bilime asla karşı değilim ama ne yazıkki psikiyatrik ilaçların uzun vadede nörolojik sıkıntılar yarattığını düşünüyorum. Tedavi etmiyorlar, baskılıyorlar sadece...
30 yaşında alerjik astıma yakalandım. 1.5 yıl ilaç kullandım alerji ilaçları gitmediğim ünlü kbb cı kalmadı. En son dedimki ilaçları bıraktığım anda eskiye dönüyorum. Tedavi etmiyor ilaçlar, baskılıyor sadece semptomları... Doktorum aynen demezmi ? Eee siz niye varsınız ozaman, koyun kopyalıyorsunuz alerjiye çare bulamadınız diye çemkirmiştimo günden sonra kesin tedavisi olan ilaçların dışında baskılayan ilaçlara karşıyım.
Benim neredeyse en ufak enfeksiyonda sağ çenemin altında lenf bezim ağrıyıp şişer doktorum çok önemsemediBu sol boğazım çene altım niye ağrıyor sizce yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?