- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.521
Bu salgında en çok dişçiden korkuyorumBenim neredeyse en ufak enfeksiyonda sağ çenemin altında lenf bezim ağrıyıp şişer doktorum çok önemsemedi
Sizin muhakkak dişten dolayı ağrıyor diş ağrısı maalesef her yere vuruyor
Kız kardeşimin de Çenesine ve kulağına vuruyor diş ağrısı hatta kulak etrafında lenfi şişiyor dişteki enfeksiyondan
Devam ederse dişçiye gidip muayene olun antibiyotik başlayabilir enfeksiyondan kaynaklı bir ağrıysa eğer
Geçmiş olsun
Ben ilaç kötülemiyorum, bana diyorsanız eğer ki bana dediniz sanırım çünkü ben yazmıştım. Bilime asla karşı değilim. Ailemde sağlıkçı ve eczacıda çok. Asla ilaç için ya da içmeyin demem, ben sadece 5 ay kullandım 3 er sene arayla. Toplamda 10 ay. Hiç xnx kullanmadım mesela. Kendi çabasında bitiyor insanında diyemem. Çabalasanda olmuyor bazen. Çok kötü günler yaşadım, vücudumdaki etkilerini anlatmam mümkün değil. Ama hiç kontrolümü kaybetmemeye çalıştım. Mesela 1 yıldır birşeyim yoktu, son 1 aydır inanılmaz kötüyüm.Ben yaklasik 4 senedir ilac kullanıyorum. Bırakma noktasina gelmistim ama tam o hafta bi ayrilik yasadim nuksetti ataklar. Benim cip... Bu ilaci 20 senedir kullanan da varmis. Acikcasi gerekirse omur boyu dusuk doz da olsa kullanabilirim gibi geliyor. Ilaclari kotulemeyin hanımlar nolur:) kaygimiza kaygi katmayin:)
Haklısınız sonuçta çok yakın temas ve sizde maskesiz muayene olacağınız için risk artıyor tabii kiBu salgında en çok dişçiden korkuyorum
Kuaföre gidiyor musun canım dişçi gibi yakın temas var ya ben gitmek istiyorum ama çok korkuyorumBu salgında en çok dişçiden korkuyorum
Haklısınız sonuçta çok yakın temas ve sizde maskesiz muayene olacağınız için risk artıyor tabii ki
Bugün nasılsınız ağrınız devam ediyor mu
Onada hiç gitmedim 10 aydır, ki ben kuaföre 10 günde bir mutlaka giden biriydim, o kadar kötü olduki saçlarım çalı gibiKuaföre gidiyor musun canım dişçi gibi yakın temas var ya ben gitmek istiyorum ama çok korkuyorum
Sabah 9 dan beri miediyor etmez mi umursamamaya çalışıyorum ama bugün çok gergindim, çok kötü oldum; sular sabah 9 dan beri kesik, ve hiç hazırlığım yok. Tuvalet konusu çok sıkıntı. Delirmeme az kaldı
Hangi şehir İstanbulda 4 saatlik kesintilere başlanmış bugün de hava yaz gibi yağmur yokediyor etmez mi umursamamaya çalışıyorum ama bugün çok gergindim, çok kötü oldum; sular sabah 9 dan beri kesik, ve hiç hazırlığım yok. Tuvalet konusu çok sıkıntı. Delirmeme az kaldı
Selam canım hatırlamaz mıyım evlendin yoksun yani unuttun bizi evlilik yaradı sanaSelam kizlaaar beni hatırladınız Mi napiyosunuz:)
Eheh canım evet beş ay oldu :)) sizi unutmam yaa hep aklimdaydinizz. Evett evlilik yaradı diyebiliris sanki :) napiyosunuz nasıl gidiyor hayattSelam canım hatırlamaz mıyım evlendin yoksun yani unuttun bizi evlilik yaradı sana
Maşallah maşallah ilacı naptın bıraktın mı biz de bildiğin gibi düşe kalka panik ataklaEheh canım evet beş ay oldu :)) sizi unutmam yaa hep aklimdaydinizz. Evett evlilik yaradı diyebiliris sanki :) napiyosunuz nasıl gidiyor hayatt
Bıraktım canım oldu biraz. Üç aydır da çalışıyorum işi bırakmıştım ya evlenirken ters kalıyordu oturcagimiz yere yeni iş buldum. Öyle işte genelde iş güç ev arasında geçiyor günler gidiyor. Bebiş istiyoruz bu ara onun için çabalıyoruz bakalımMaşallah maşallah ilacı naptın bıraktın mı biz de bildiğin gibi düşe kalka panik atakla
İnşAllah canım bebişiniz de olsun sağlık sıhhatli iyisin dimiBıraktım canım oldu biraz. Üç aydır da çalışıyorum işi bırakmıştım ya evlenirken ters kalıyordu oturcagimiz yere yeni iş buldum. Öyle işte genelde iş güç ev arasında geçiyor günler gidiyor. Bebiş istiyoruz bu ara onun için çabalıyoruz bakalım
İyiyim iyiyim çok şükür canım. Sadece iş ev yoruyor bazen. Sen nasılsın nasıl gidiyor, baya oldu konusmayaliiİnşAllah canım bebişiniz de olsun sağlık sıhhatli iyisin dimi
Ben de iyiyim çok şükür arada ataklar geliyor ama olsun bu halimize şükürİyiyim iyiyim çok şükür canım. Sadece iş ev yoruyor bazen. Sen nasılsın nasıl gidiyor, baya oldu konusmayalii
Ya merak ediyorum mesela benim böyle takıntı zamanları daha arttığı oluyor. Karin ağrım başladı sizde oluyor muEvet canım o yaşadıklarım yaklaşık 9 10 yıl önceydi bazıları 3 sene önce ara ara yine yaşıyorum ama eskisi gibi değilim çok şükür hatırlamak bile istemiyorum o günleri çok zordu
Sende karın ağrısı oluyor muydu canimO bende de vardı şizofren olmak delirmekten korkmak deli göründe atak geçiriyordum suan kendime gülüyorum
Bende baş dönmesi gibi oluyorYa merak ediyorum mesela benim böyle takıntı zamanları daha arttığı oluyor. Karin ağrım başladı sizde oluyor mu
Bende şu ara arttı hastaneye gitmeye korkuyorum afedersin ishal olunca giren sancı gibi bir sancıBende baş dönmesi gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?