Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bu salgında en çok dişçiden korkuyorum

Ben ilaç kötülemiyorum, bana diyorsanız eğer ki bana dediniz sanırım çünkü ben yazmıştım. Bilime asla karşı değilim. Ailemde sağlıkçı ve eczacıda çok. Asla ilaç için ya da içmeyin demem, ben sadece 5 ay kullandım 3 er sene arayla. Toplamda 10 ay. Hiç xnx kullanmadım mesela. Kendi çabasında bitiyor insanında diyemem. Çabalasanda olmuyor bazen. Çok kötü günler yaşadım, vücudumdaki etkilerini anlatmam mümkün değil. Ama hiç kontrolümü kaybetmemeye çalıştım. Mesela 1 yıldır birşeyim yoktu, son 1 aydır inanılmaz kötüyüm.

Haklısınız sonuçta çok yakın temas ve sizde maskesiz muayene olacağınız için risk artıyor tabii ki
Bugün nasılsınız ağrınız devam ediyor mu

ediyor etmez mi umursamamaya çalışıyorum ama bugün çok gergindim, çok kötü oldum; sular sabah 9 dan beri kesik, ve hiç hazırlığım yok. Tuvalet konusu çok sıkıntı. Delirmeme az kaldı

ediyor etmez mi umursamamaya çalışıyorum ama bugün çok gergindim, çok kötü oldum; sular sabah 9 dan beri kesik, ve hiç hazırlığım yok. Tuvalet konusu çok sıkıntı. Delirmeme az kaldı
Sabah 9 dan beri mi
Beni depresyona sokuyor suların kesilmesi
Susuz da hiçbir şey yapılmıyor ki
İnşallah daha fazla uzamadan gelir

Selam canım hatırlamaz mıyım evlendin yoksun yani unuttun bizi evlilik yaradı sana
Eheh canım evet beş ay oldu :)) sizi unutmam yaa hep aklimdaydinizz. Evett evlilik yaradı diyebiliris sanki :) napiyosunuz nasıl gidiyor hayatt

Maşallah maşallah ilacı naptın bıraktın mı biz de bildiğin gibi düşe kalka panik atakla
Bıraktım canım oldu biraz. Üç aydır da çalışıyorum işi bırakmıştım ya evlenirken ters kalıyordu oturcagimiz yere yeni iş buldum. Öyle işte genelde iş güç ev arasında geçiyor günler gidiyor. Bebiş istiyoruz bu ara onun için çabalıyoruz bakalım

İnşAllah canım bebişiniz de olsun sağlık sıhhatli iyisin dimi

Evet canım o yaşadıklarım yaklaşık 9 10 yıl önceydi bazıları 3 sene önce ara ara yine yaşıyorum ama eskisi gibi değilim çok şükür hatırlamak bile istemiyorum o günleri çok zordu
Ya merak ediyorum mesela benim böyle takıntı zamanları daha arttığı oluyor. Karin ağrım başladı sizde oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…