Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı ilacı 15 mg çıkarttık ben istedim
Citoles kullanıyordum 15 mg yokmuş aynı gruptan secita ya başladım
Çok çarpıntım oluyor bunun içinde dideral verdi

Kızlar iyi seneler diliyorum herkese öncelikle bir yıl önce tam da bugün yaşadım ben ilk panik atağımı, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Hayatım önce ve sonra diye ikinci kez ikiye ayrıldı. Bir daha eskisi gibi olamadım şimdilik ama umut ediyorum güzel günler yakındır Yeni yılda önce sağlık diliyorum herkese, zira geçtiğimiz sene en çok ihtiyacımız olan şeydi. Sonra siz değerli kulüp arkadaşlarıma ataksız, anksiyetesiz sağlıklı günler diliyorum. Bu sene hepimize iyi gelsin inşallah İyi seneleeeeeerrr

Kızlar hepimize sağlıklı huzurlu mutlu bir sene diliyorum inşallah anksiyetenin panik atağın, okb nin bizi terk ettiği bir yıl olur. Herşey gönlünüzce olsun.

Hic kim demis diye bakmadan yazdim genel olarak konuştum. Gercekten de ilacsiz olmuyor bazen. Kiminde de ilacla olmuyor. Insallah siz de hepimiz de ilacla da olsa ilaçsız da olsa şifa buluruz.

Böyle biran çok kötü hissettiğiniz durum oluyor mu, oluyorsa ne yapıyorsanız?
Kabulleniyorum canım ben sonra kendiliğinden geçiyor. Zaten bu durumun hastalıktan kaynaklı böyle olduğunu düşünürsen belli süre sonra geçiyor kötü his.

Kabulleniyorum canım ben sonra kendiliğinden geçiyor. Zaten bu durumun hastalıktan kaynaklı böyle olduğunu düşünürsen belli süre sonra geçiyor kötü his.

Oluyor, hemen baska seye gunun akisina odaklanmaya calisiyorum. Eger atak olusmadiysa kendiliginden geciyor. Atak halindeyse maalesef günlerce gecmiyor
Ben bu hastalığı da pek iyi tanımıyorum aslında. Bu yaşadığım atak hali mi değil mi o yüzden bilmiyorum. Bir süredir pek iyi gibi değilim ama depresif şeylerden uzak durmaya çalışıyordum. Dün akşam sanki o bastırdığım şeyler gün yüzüne çıkmış gibi oldu, bomboş gelmeye başladı, ağlarken buldum kendimi ama on saniye sürdü sadece. Baya bunalmıştım o an mesajı yazarken de yapacak bir şey aklıma geldi buraya yazdım. Sabah beşi geçiyordu uyumaya çalıştığımda..

Böyle biran çok kötü hissettiğiniz durum oluyor mu, oluyorsa ne yapıyorsanız?
Akşam yaşadım bu durumu canım. Ben kendime iyi gelen şeyleri yapmaya çalışıyorum. Mesela Melisa çayı demledim hemen, bir arkadaşımla konuştum, o durumu önemsememeye çalıştım. Beynimi farklı şeylerle oyaladım, eğer o anki ruh haline odaklansaydım muhtemelen atak geçirirdim. Ancak benim yaşadığım panik ataktan ziyade anksiyete.

Yukarıda arkadaşların bahsettiği atak panik atak mıydı? Benimki de anksiyete. Papatya çayı içtim ben de ama geçmedi. Şuan o kadar daralıyor gibiyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…