- 23 Ocak 2016
- 35.336
- 51.207
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.541
Geçmezse gidin idrar yolu iltihabı da olabilir sağlık ocağına da gitseniz olurBende şu ara arttı hastaneye gitmeye korkuyorum afedersin ishal olunca giren sancı gibi bir sancı
Sende karın ağrısı oluyor muydu canimSeni çok iyi anlıyorum bi ara artık delirdiğimi düşünmüştüm bu düşünceler yüzünden işte geçiyor yerini başka birşeye bırakıyor ne tuhaf bir hastalık ya
Karın ağrısı değil ama migde de hazımsızlık sürekli gaz varmış gibi hissediyorsun ve iç sıkıntısı oluyordu canımSende karın ağrısı oluyor muydu canim
Hic kim demis diye bakmadan yazdim genel olarak konuştum. Gercekten de ilacsiz olmuyor bazen. Kiminde de ilacla olmuyor. Insallah siz de hepimiz de ilacla da olsa ilaçsız da olsa şifa buluruz.Ben ilaç kötülemiyorum, bana diyorsanız eğer ki bana dediniz sanırım çünkü ben yazmıştım. Bilime asla karşı değilim. Ailemde sağlıkçı ve eczacıda çok. Asla ilaç için ya da içmeyin demem, ben sadece 5 ay kullandım 3 er sene arayla. Toplamda 10 ay. Hiç xnx kullanmadım mesela. Kendi çabasında bitiyor insanında diyemem. Çabalasanda olmuyor bazen. Çok kötü günler yaşadım, vücudumdaki etkilerini anlatmam mümkün değil. Ama hiç kontrolümü kaybetmemeye çalıştım. Mesela 1 yıldır birşeyim yoktu, son 1 aydır inanılmaz kötüyüm.
Amin inşallahHic kim demis diye bakmadan yazdim genel olarak konuştum. Gercekten de ilacsiz olmuyor bazen. Kiminde de ilacla olmuyor. Insallah siz de hepimiz de ilacla da olsa ilaçsız da olsa şifa buluruz.
Gecmis olsunSelam kızlar yine ben ve yanımda anksiyetem atağımla geldim
Kabulleniyorum canım ben sonra kendiliğinden geçiyor. Zaten bu durumun hastalıktan kaynaklı böyle olduğunu düşünürsen belli süre sonra geçiyor kötü his.Böyle biran çok kötü hissettiğiniz durum oluyor mu, oluyorsa ne yapıyorsanız?
Oluyor, hemen baska seye gunun akisina odaklanmaya calisiyorum. Eger atak olusmadiysa kendiliginden geciyor. Atak halindeyse maalesef günlerce gecmiyorBöyle biran çok kötü hissettiğiniz durum oluyor mu, oluyorsa ne yapıyorsanız?
Kabulleniyorum canım ben sonra kendiliğinden geçiyor. Zaten bu durumun hastalıktan kaynaklı böyle olduğunu düşünürsen belli süre sonra geçiyor kötü his.
Ben bu hastalığı da pek iyi tanımıyorum aslında. Bu yaşadığım atak hali mi değil mi o yüzden bilmiyorum. Bir süredir pek iyi gibi değilim ama depresif şeylerden uzak durmaya çalışıyordum. Dün akşam sanki o bastırdığım şeyler gün yüzüne çıkmış gibi oldu, bomboş gelmeye başladı, ağlarken buldum kendimi ama on saniye sürdü sadece. Baya bunalmıştım o an mesajı yazarken de yapacak bir şey aklıma geldi buraya yazdım. Sabah beşi geçiyordu uyumaya çalıştığımda..Oluyor, hemen baska seye gunun akisina odaklanmaya calisiyorum. Eger atak olusmadiysa kendiliginden geciyor. Atak halindeyse maalesef günlerce gecmiyor
Akşam yaşadım bu durumu canım. Ben kendime iyi gelen şeyleri yapmaya çalışıyorum. Mesela Melisa çayı demledim hemen, bir arkadaşımla konuştum, o durumu önemsememeye çalıştım. Beynimi farklı şeylerle oyaladım, eğer o anki ruh haline odaklansaydım muhtemelen atak geçirirdim. Ancak benim yaşadığım panik ataktan ziyade anksiyete.Böyle biran çok kötü hissettiğiniz durum oluyor mu, oluyorsa ne yapıyorsanız?
Sen nasıl oldun canım gittin mi doktoraGecmis olsun
Bende de ara ara oluyor hiç belli olmuyor bi çok iyi oluyorum sonra bi kaygı korku baya kötü oluyorumSelam kızlar yine ben ve yanımda anksiyetem atağımla geldim
Yoruldum valla kendimi, ailemi geçtim eşimin ailesi yanında sıkıntı yaşamakta hepsinden yorucuymuşBende de ara ara oluyor hiç belli olmuyor bi çok iyi oluyorum sonra bi kaygı korku baya kötü oluyorum
Yukarıda arkadaşların bahsettiği atak panik atak mıydı? Benimki de anksiyete. Papatya çayı içtim ben de ama geçmedi. Şuan o kadar daralıyor gibiyim ki.Akşam yaşadım bu durumu canım. Ben kendime iyi gelen şeyleri yapmaya çalışıyorum. Mesela Melisa çayı demledim hemen, bir arkadaşımla konuştum, o durumu önemsememeye çalıştım. Beynimi farklı şeylerle oyaladım, eğer o anki ruh haline odaklansaydım muhtemelen atak geçirirdim. Ancak benim yaşadığım panik ataktan ziyade anksiyete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?