Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Genel anlamda duyguların düşüncelerin hislerin nasıl canım.

Genel anlamda duyguların düşüncelerin hislerin nasıl canım.
Karamsarlık hakim, karmakarışık bir ruh hâli hakim. Pek iyi değil özellikle şu son dönemler. Ama bunu dışa aktaramıyorum. Reelde mesela sizle görüşüyor olsak yan yana konuşuyor olsak ne kadar rahatsın, ne güzel hep gülüyorsun cümlelerini söylersiniz muhtemelen. Başta bunu bilinçli yapıyordum ama artık istemsizce böyle oluyor. Bu şekilde içimde istemesem de bastırmış oluyorum. Ve sanırım bazen artık patlama noktasına gelince böyle sığamıyorum bulunduğum yere dün gece ve bugünki gibi.

Benimde öyle bir yapım var dışa vuramam mesela sıkıntımı hep içimde yaşarım korkumu da kaygımı da opsesyonu da. Ama sizde Nasıl bir karamsarlık peki depresyona mı daha yatkınsınız yoksa anksiyete mi günkü anksiyete korku kaygı demek Yani herseyden korkup kaygılananilirsiniz genel anlam da gelecek yada geçmişle alakalı korkular kaygılar daha fazla oluyor. Sizi karamsarlığa iten nedir.

Kaygı daha çok bende. Şuan bir sınava hazırlık sürecim var, haliyle bu da eklenince iyice tavan yaptı. Aslında başka şeyler de var ama bu bardağı taşırdı diyeyim.

Kaygı daha çok bende. Şuan bir sınava hazırlık sürecim var, haliyle bu da eklenince iyice tavan yaptı. Aslında başka şeyler de var ama bu bardağı taşırdı diyeyim.
Hepimiz aynı sıkıntıdan muzdaribiz canım benim ilac kullanıyor musun bilmiyorum ama tek başına altından kalkamayacağını düşünürsen psikoterapinin anksiyeteye çok iyi geldiğini söylüyorlar.

Yukarıda arkadaşların bahsettiği atak panik atak mıydı? Benimki de anksiyete. Papatya çayı içtim ben de ama geçmedi. Şuan o kadar daralıyor gibiyim ki.
Kuzum ben de sadece düşünce olarak oluyor. Evet fiziksel belirtiler de var ancak hani vücudumda ağrı ve nefesim daralıyor hissi. Başka bir şeyle ilgileniniz geçiyor. Papatya çayı da iyi geliyor ancak benim için en iyisi Melisa üstüne tanımam

Papatya çayı da işe yaramıyor ama hiç yoktan iyidir mantığıyla içiyorum, Melisa çayını da deneyeyim o zaman.

Destekle de atlatamıyorum sanki. İnşallah işe yarar ne diyeyim..
İlac kullanıyor musun canım ? Biranda zaten geçmez ki destekle birlikte zamanla geçiyor tabi kendine iyi gelecek şeyler yapman lazım mesela kaygılarını her gece yatmadan önce not al günlük tut Yani. Kitap oku , kahveden uzak dur çok fazla tetikliyor açık hava da yürüyüş yap ve aklına olumsuz birşey geldiği zaman etrafındaki nesnelere odaklan onları say içinden benim korkularım oluyor ama bunları yapmaya başladığımdan beri azaldı fazlasıyla

İlaç kullanmıyorum, destek alıyorum ama kendimle kaldığım hâlim çok başka gerçekten. Kahveyi en son ne zaman içti hatırlamıyorum bile, bu tarz şeylere dikkat etmeye çalıştığım halde böyle.. Komşu denen mahlukların sesi yüzünden gece uykum maalesef bozulmuş durumda. Onunda etkisi var ama bunu takmamayı nasıl başaracağım bilmiyorum. Biran önce artık şu ruh halinden kurtulmak istiyorum.

Canım biraz zaman lazım kendi kendine güzel telkinlerde bulunman lazım. Ayrıca gece kimse kimseyi rahatsız edemez ki uyarmalısın bu senin hakkın yasal olarak da suç bu.

Canım biraz zaman lazım kendi kendine güzel telkinlerde bulunman lazım. Ayrıca gece kimse kimseyi rahatsız edemez ki uyarmalısın bu senin hakkın yasal olarak da suç bu.
Uyarıdan, şikayetten anlamıyorlar maalesef.
Haklısın canım zaman gerekiyor sanırım biraz daha, inşallah çok daha iyi oluruz.

Ben de senin gibi anksiyete nedeniyle uzun süre terapi aldım. Kesinlikle zamana bırak ve geçeceğine inan. Çok uzun süre terapi aldım ve devam ediyorum. Burada önemli olan gerçekten inanman. Bütçene göre de en doğru desteği almalısın.

Bütçemin yettiği ölçüde destek alıyorum ama doğru ve yeterli mi bilmiyorum. Ne kadar sürdü senin terapin yani en azından bu ruh halini kontrol altına alman ne kadar sürdü? Normalde hiç böyle olmazdı ama şuan kalbim çok hızlı atıyor sanki.

uzun süredir ama son bir aydır tavan yaptı bu durum.
Kesinlikle birşey tetiklemiştir diye düşünüyorum. Anksiyete hayat boyu bizimle olacsk ama buna dusman gibi değil dost gibi bakmak gerekiyor buda tabi zaman alıyor ben 10 yıldır yaşıyorum lise zamanından beri ara ara donem donem hep bir anksiyete atağım oldu ama hic anlamlandıramamıstım hep bana ne oluyor diyordum 26 yaşındayım hastalığımı bile daha yeni tanıyorum ve kabullendim inan bana çokta göründüğü gibi canavar değil anksiyete.

Neden kontrol altına almayı dusunuyorsun o hissi yaşamaktan kaçma korkmaktan kaçma hislerini bastırma ben artık hep konusuyorum atak gelince korkularımı vs hep anlatıyorum saklamıyorum inan böyle daha kolay geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…