Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Selam daha öncede yazmıştım buraya biraz iyi oldum tam atlattım dedim bir iki sıkıntı daha yaşadım yine tetikledi Beni iyi degilim ruhen çöktüm kızlar. Nefes alamıyorum bazen yutkunamıyorum bile

Neden kontrol altına almayı dusunuyorsun o hissi yaşamaktan kaçma korkmaktan kaçma hislerini bastırma ben artık hep konusuyorum atak gelince korkularımı vs hep anlatıyorum saklamıyorum inan böyle daha kolay geciyo
Benim de üniversite zamanı başladı.
Kontrol altına almak istiyorum çünkü hayatımı fazlasıyla etkiliyor. Yeme içme, uyku, sorumluluklarımı yapamama gibi şeyleri direkt etkileyecek kadar hayatıma etkisi var.

Anladım canım hafif bir antidepresan verse doktorun çabuk atlatabilirsin diye düşünüyorum ama tabi doktorun bilir benim de senin gibi çok sıkıntılı olduğum zamanlarda hafif bir ilaçla başladık uyku düzenim yeme içme sosyal hayat bunlar düzene girmişti

Selam daha öncede yazmıştım buraya biraz iyi oldum tam atlattım dedim bir iki sıkıntı daha yaşadım yine tetikledi Beni iyi degilim ruhen çöktüm kızlar. Nefes alamıyorum bazen yutkunamıyorum bile
Ben de pek iyi değilim tam iyi olur gibi oluyorum hayatımda kötü şeyler olunca çöküyorum 3 hafta oldu teyzemi kaybedeli her gün boğazım düğümleniyor şuan sevdiklerimizle görüşememek koronadan korku herşeyden korku Allahım yardım etsin yine de birşeyler yapmaya çalışıyorum müzik açıyorum ev işi yapmaya çalışıyorum mutfakta tarifler deniyorum oturdukça biraz daha kötü hissediyorum kendimi

Şuan doktora gidemiyorum maalesef. En azından uyku sorununu çözmek istiyorum, passiflora kullandın mı, onu duydum alsam mı diye kararsız kaldım.

Şuan doktora gidemiyorum maalesef. En azından uyku sorununu çözmek istiyorum, passiflora kullandın mı, onu duydum alsam mı diye kararsız kaldım.
Gun icinde ikizlerle cok yoruldugum halde gece 2 - 3 e kadar gozume uyku girmiyor. Uyuyamadikca da dusunceler pesimi birakmiyor. Benim sikintilarim fiziksel anlamda agir basiyor. Nefes darligi, gogus kafesi agrisi, sirt agrisi gibi... kimi zaman ise bogaz ve kulak, sol kol, koltuk alti, meme agrisi.

Canım ben passiflora kullanmadım hic sadece antidepresan kullanıyorum dusuk dozda. Online da psikiyatri ile görüşme sağlayabilirsin ilac yazıyorlar yine.

Selam arkadaşlar ..şikayetim bir değil bin buna da şükür yine de . Her gün bir ağrı ile uyanıyorum ya migren ya mide ya karın ya boyun ya baş dönmesi .. bunların herhangi birini hissettiğim zaman da panik atak yaşıyorum elim ayağım dökülüyor kalbim çarpıyor titreme başlıyor. Yani başım ağrıdığında beyin kanaması , midem ağrıdığında mide kanaması geçirdiğimi düşünüyorum ... 2013 yılından beri genç kuzenlerimi kaybettim .. sanırım ciddi bir sağlık yitirme ya da ölüm korkusu ya da sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşıyorum. Bu yaşadığım ağrılar fizyolojik mi psikolojik mi artık bilmiyorum .. var mı aranızda ben gibi olan ..?

Hos geldiniz. Ben varim. Agrimayan yerim yok desem yeridir.

Hos geldiniz. Ben varim. Agrimayan yerim yok desem yeridir.
İnanın artık bunu yaşamaktan ve çevreme yaşatmaktan bıktım../ gerçekten hasta olsam herhalde başıma bir iş gelirdi 7/8 senedir .. ama bu nedir siz nasıl baş ediyorsunuz ...

İnanın artık bunu yaşamaktan ve çevreme yaşatmaktan bıktım../ gerçekten hasta olsam herhalde başıma bir iş gelirdi 7/8 senedir .. ama bu nedir siz nasıl baş ediyorsunuz ...
Kimi zaman ediyorum kimi zaman edemiyorum. Sirt gogus kol bas boyun bogaz agriyor kesintisiz hemde bir gun agrimasa 3 gun agriyor. Ustune bir de nefes darligi cekiyorum. 4 aydir boyle bu. En cok sirt gogus kafesim agrir benimde.

Kimi zaman ediyorum kimi zaman edemiyorum. Sirt gogus kol bas boyun bogaz agriyor kesintisiz hemde bir gun agrimasa 3 gun agriyor. Ustune bir de nefes darligi cekiyorum. 4 aydir boyle bu. En cok sirt gogus kafesim agrir benimde.
Doktora gittiniz mi belki gerçek bir rahatsızlık vardır , ben ondan bile ürküyorum ya varsa diye ..

Aynı beni anlatmışsın ben de öyleyim maalesef ya erken ölürsem evladım daha küçük diyorum çevremde beyin kanaması felç geçirenleri duyunca azcık başım dönse başım ağrısa beyin kanaması mı diyorum bir yerim ağrıdığında en kötü senaryoyu yazıyorum kafamda

Tamamen bitkisel bir şurup mu emin misiniz? Doktora gitmeden alsam yan etkisi olur mu diye emin olamadım.. Siz kullandınız mı?
Evet kullandım ben onu lohusa iken almıştım bitkisel evet eczacıya da sorabilirsiniz hatta biraz pahalı bir şurup 2 ölçek içiyorduö hafif sersemlik veriyor aşırı kaygılandığımda alırdım yan etkisi konusunda ben bişey diyemem bana yapmayan size yapabilir bunu eczacıya danışmalısınız.

Doktor mu önermişti size?

Doktor mu önermişti size?
Hatırlamıyorum ben onu alalı çok oldu hamile iken sanırım söylemişti doktor evimde her zmaan da bulundururum aşırı kaygı gelirse içerim diye eczacıya sorabilirsiniz size daha net bilgi verir benim panikatak geçmişim uzun yıllar olduğu için çoğu ilaç gibi bunu da denedim bana çok bir yan etki yapmadı sizi bilemem tabii ki en önemlisi uzmana danışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…