Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Eskisine göre biraz daha iyi misin fark var mı
İlk günlere göre fark var ama bazen tabi
Düşünceler korkular bazen çok kapılıyorum sanki gerçek olacakmış gibi oluyor ağlıyorum aklımı kaybedicem kendimi bilmiycem korkuları var şimdi düşünmekten midir nedir kafam hep uyuşuk gibi öyle oluncada acaba diyorum beynimde falan bişey mi var böyle sırayla gidiyor ilaç ne zaman işe yarıycak yada yarıycak mı

Bana da oluyor onlar canım onların düşünce olduğunu biliyoruz ama bazen gerçekten inandırıyor maalesef

Tamamen bitkisel bir şurup mu emin misiniz? Doktora gitmeden alsam yan etkisi olur mu diye emin olamadım.. Uyumak istiyorum geceleri doğru düzgün. Siz kullandınız mı?
Kesinlikle doktora danışmandan içmemeni tavsiye ederim canım eczaneden de alma doktorla görüş ayrıca o ilac uyku yapmıyor ki öyle ben kullanan arkadaşlardan çevremden biliyorum. Bu ataklarla uykusuzlukla endişeyle basa çıkamıyorsan kesinlikle doktora git derim gercekten faydasını görürsün kuzum

Canım özelden yazayım neden kullanmak istediğimi.

Slm bende iki gündür iyi değilim
İlacın dozu yükseldi ve aynı gruptan farklı bir ilaç olduğu için sanırım
Doktorum bişey olmaz demişti ama xanax a ihtiyaç duyuyorum maalesef
Uzun süredir de içmiyordum
Göğsüm sıkışıyor
Sırtım ve göğüs kafesim ağrıyor
Mideme giren kramplar
Ve aşırı korkular
İnşallah çok uzun sürmez
Keyfimde hiç yok mutsuz değersiz hissediyorum kendimi

Slm canım ben de bu aralar seni göremedim iyisin sandım yazmayınca ben de zanax yerine geçen sabah tranko aldım bende de bazen aşırı korku oluyor korona geçip de birden ölme korkusu yeniden doktora gittin doz mu yükseldi senin neydi ilacın her an nefesim kesilecekmiş hissi bir de yasaklar var dışarı çıksak korku

Gideceğimde o mr a giremem, daha önce anlatmıştım ya asansörde 7 saat kapalı kaldım ben, çok dar alan.
Emara bende giremiyorum gittiğim doktora söyledim bemde panik atak var giremiyorum diye doktor acilden zanax içmemi söyle kağıdıda yazdı gittim acilden kağıtla zanax aldım içtim 20 dklık emar bana 5 dk gibi geldi sizde öyle yapabilirsiniz

Bende oturdukça kötü oldum zaten hele ki bişey yisem beni öldrck kaygısıda zayıflatmaya başlattı mezardan çıkmış gibi bir halim var

Canim 2 gundur ben de oyleyim ne eksik ne fazla hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…