- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.392
- 83
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.641
İnşallah canım bugün de atağım var ama ağlamam yok annem gözlerin daha iyi bakıyor dedi :) kusmam var ama o gebelikten, işte takılıyoruz böyle bir an önce şu 1 ay geçsin istiyorum hem bulantılar biter hem ilaç iyice etkisini gösterir ben de kurtulurum biraz.anladım canım benim ilac sana iyi gelir ama merak etme hata ilk günden bile anlarsın bunu.
İyi olacaksın canım benim. Herşey düzelecek Allahın izniyle. Bulantı hamilelikten oluyordur daha yeni hamilesin cunku ama oda duzelir zamanla.İnşallah canım bugün de atağım var ama ağlamam yok annem gözlerin daha iyi bakıyor dedi :) kusmam var ama o gebelikten, işte takılıyoruz böyle bir an önce şu 1 ay geçsin istiyorum hem bulantılar biter hem ilaç iyice etkisini gösterir ben de kurtulurum biraz.
Sağol canım yaa sen de olmasan. Sen nasılsın ?İyi olacaksın canım benim. Herşey düzelecek Allahın izniyle. Bulantı hamilelikten oluyordur daha yeni hamilesin cunku ama oda duzelir zamanla.
İyiyim bende çok şükür canım. Ara ara yokluyor işte ona da alıştımSağol canım yaa sen de olmasan. Sen nasılsın ?
Canım kendi atma isteği yada başkasına zarar verme isteği beynin yanlış algısı. Bu zaten hassas ve etrafına zarar verme korkusu olan insanlarda daha çok oluyor. Yani bu zamana kadar bunu yapmadıysan bunu bundan sonrada yapmassın.izzet güllüyü youtubeden dinle o adamın telkinleri beni rahatlatıyor herşey hemen geçmiyor sürekli mücadele halindeyim ama inşallah geçecek. Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallahAtağım cok siddetliydi, bazen kendimi şu camdan atsam diyorum dedim doktora ondan kendime zarar vereceğimi düşündü herhalde. İlk aylar olduğu için endiseliyim ama buraya kadar, 1 aydır dayanıyorum 1 ay daha gözüm yemiyor.
O gecmez kaygi hissi zaten en kötüsü. Fiziksel belirtilere gene katlanilir ama o his...Evet, inanılmaz yoğunlukta kaygı duyuyorum. Algılarımı tamamen kapatıyorum sadece vücuduma odaklanıyorum. Titriyorum, kasılıyorum, midem bulanıyor. Hızlı nefes alıp vermeye basliyorum. Bu tarz şikayetler cnm
Benim etkilerini 7 8 ay sonra göstermeye başladı ilk 2 ay 15 günde bir kez gidiyordum sonra ayda bir kez şuanda 5 haftada bir gidiyorum insan baştan iyi gelmiyor sanıyor ama sonra davranışlarına yansıdığını görünce anlıyor iyi geldiğini hayata bakış açım değişti mesela benim terapiden sonraTerapiye gidenler ortalama kaç seans sonrasında kendinizi iyi hissettiniz?
Günaydın canım inşallah panikataksız nice güzel günler gelsin
Geçmiş olsun canım inşallah öyledirSelam kızçeler; peçetemle geldim. Azıcık üşütmüşümde. Yani inşallah öyledir
Ammaaaaaan öyle değilse de kısmet artık. Ne yapayım. Çok anksiyetesiz gördüm kendimiGeçmiş olsun canım inşallah öyledir
Sabah ben de kötü oldum tansiyonum fırladı 15 9 kalp atışı 166 hemen hap içtim biraz düştü çok kötüydümKizlar selam. Birden uzerime halsizlik coktu, basima agri girdi ve uyustu. Ensem de uyusuk. Elim ayagim bosaldi. Suan cenem sanki agzimi cok sikmisim gibi agriyor. Uzandigim yerden kalkamiyorum. Basim donuyor. Sol kolum sanki tutmuyor gibi uyusuk. Panik atak mi bu
Niloya yoruldun mu da oldu öyle yoksa stres mi?Sabah ben de kötü oldum tansiyonum fırladı 15 9 kalp atışı 166 hemen hap içtim biraz düştü çok kötüydüm
Yarin 9 da psikiyatri randevum var bakalim ne olacakSabah ben de kötü oldum tansiyonum fırladı 15 9 kalp atışı 166 hemen hap içtim biraz düştü çok kötüydüm
Canım akşam aç yattım namaza kalkınca dedim gözlerim kararacak galiba diye korktum hemen kesme şeker attım o sırada da korku da geldi kalp atışı hızlandı bu sefer de tansiyon fırladı sanırım panikatak yapınca fırladı galibaNiloya yoruldun mu da oldu öyle yoksa stres mi?
Tansiyonum yükseldiğinde böyle oluyor benim çok değişik bir baş dönmesi görüntü gidip geliyor kalp atışı da hızlanınca nefeste titreme oluyor kan hızlı devir daim olduğu için nefes titreyince son nefeslerim sandım çok korktumYarin 9 da psikiyatri randevum var bakalim ne olacakcok yogun bir bas donmesi yasadim vertigo atagi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?