Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

anladım canım benim ilac sana iyi gelir ama merak etme hata ilk günden bile anlarsın bunu.
İnşallah canım bugün de atağım var ama ağlamam yok annem gözlerin daha iyi bakıyor dedi :) kusmam var ama o gebelikten, işte takılıyoruz böyle bir an önce şu 1 ay geçsin istiyorum hem bulantılar biter hem ilaç iyice etkisini gösterir ben de kurtulurum biraz.

İyi olacaksın canım benim. Herşey düzelecek Allahın izniyle. Bulantı hamilelikten oluyordur daha yeni hamilesin cunku ama oda duzelir zamanla.

Canım kendi atma isteği yada başkasına zarar verme isteği beynin yanlış algısı. Bu zaten hassas ve etrafına zarar verme korkusu olan insanlarda daha çok oluyor. Yani bu zamana kadar bunu yapmadıysan bunu bundan sonrada yapmassın.izzet güllüyü youtubeden dinle o adamın telkinleri beni rahatlatıyor herşey hemen geçmiyor sürekli mücadele halindeyim ama inşallah geçecek. Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah

O gecmez kaygi hissi zaten en kötüsü. Fiziksel belirtilere gene katlanilir ama o his...

Cok gecmis olsun

Terapiye gidenler ortalama kaç seans sonrasında kendinizi iyi hissettiniz?
Benim etkilerini 7 8 ay sonra göstermeye başladı ilk 2 ay 15 günde bir kez gidiyordum sonra ayda bir kez şuanda 5 haftada bir gidiyorum insan baştan iyi gelmiyor sanıyor ama sonra davranışlarına yansıdığını görünce anlıyor iyi geldiğini hayata bakış açım değişti mesela benim terapiden sonra

Çizdiğim paragrafı okumanızı tavsiye ederim. Simyacı adlı kitaptan harika bir kuple. Terapistim de öyle söylüyor ne geçmişi düşün üzül ne geleceği düşün tasalan ana odaklan anı yaşa gelecek ne getirecek bilmiyoruz onu da gelince düşünürüz gelecek olan varsa biz ne yaparsak yapalım önleyemeyiz.

Eklentiler

• IMG_20210107_194702.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210107_194721.webp
    33 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar selam. Birden uzerime halsizlik coktu, basima agri girdi ve uyustu. Ensem de uyusuk. Elim ayagim bosaldi. Suan cenem sanki agzimi cok sikmisim gibi agriyor. Uzandigim yerden kalkamiyorum. Basim donuyor. Sol kolum sanki tutmuyor gibi uyusuk. Panik atak mi bu

Sabah ben de kötü oldum tansiyonum fırladı 15 9 kalp atışı 166 hemen hap içtim biraz düştü çok kötüydüm

Yarin 9 da psikiyatri randevum var bakalim ne olacak cok yogun bir bas donmesi yasadim vertigo atagi gibi.
Tansiyonum yükseldiğinde böyle oluyor benim çok değişik bir baş dönmesi görüntü gidip geliyor kalp atışı da hızlanınca nefeste titreme oluyor kan hızlı devir daim olduğu için nefes titreyince son nefeslerim sandım çok korktum bayadır böyle olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…