- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.881
Bende xanax ın 0.5 liğin çeyreğini içtim biraz önce ... parça parça içmek daha iyi oluyor direkt yarım içmek yerineHer seferinde gerçekmiş gibi yaşatıyoratarax pek fayda etmiyor mu bugün yarım zanax aldım bana mısın demedi
Bende AnkaraKızlar bu arada hangi şehirlerdensiniz ? Ben ankara
Kime gidiyorsun psikiyatri ya da psikolog ?Bem
Bende Ankara
Tıp merkezine gidiyorum ben buradaKime gidiyorsun psikiyatri ya da psikolog ?
Kime gidiyorsun psikiyatri ya da psikolog ?
0.25 pek fayda etmez ki 0.5 bile kimi zaman zor fayda ediyorkenBende xanax ın 0.5 liğin çeyreğini içtim biraz önce ... parça parça içmek daha iyi oluyor direkt yarım içmek yerine
Hangi tıp merkezineTıp merkezine gidiyorum ben burada
Bursadayım ben canımKızlar bu arada hangi şehirlerdensiniz ? Ben ankara
Tıp merkezine gidiyorum ben burada
Başak tıpHangi tıp merkezine
Sen nereye gidiyorsunHangi tıp merkezine
Prof dr. Nesrın dılbaza gıdıyorum ama değiştiricem.. psikoterapi alıyormusun?Sen nereye gidiyorsun
Aha :) benım memleketım ... oradaki doktorum prof dr selçuk kırlıydı.Bursadayım ben canım
Yok almıyorumProf dr. Nesrın dılbaza gıdıyorum ama değiştiricem.. psikoterapi alıyormusun?
Memnunmusun doktorundan bana yakınmış hastane baktımda şimdi.Yok almıyorum
Evet yani diğer gittikleirme göre kıyaslarsak daha iyi lokman hekim A life falan da gittimMemnunmusun doktorundan bana yakınmış hastane baktımda şimdi.
Bende de vardi o malesef kac kere kriz geciriyorum diye panik oldum hatırlamıyorum bile.. simdi o azaldi baska seyler kurmaya basladim hayirlisi bakalkmŞu an ben de aynı durumdayım canım. Hastalık arama ama. Ben de kendimi kalp hastası olduğuma inandırmıştım. Her an kalp krizi geçireceğim korkusu yaşıyordum. Hala yaşıyorum bazen ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum.
Kaç sene önce gittin canım Selçuk Kırlıya fayda etti mi yaklaşık 8 9 ay önce seans ücretini sorduğumda 650 tl demişti sekreteri gözlerim pörtlemişti şuan kimbilir kaç olmuştur?Aha :) benım memleketım ... oradaki doktorum prof dr selçuk kırlıydı.
Selçuk kırlı konuşmaz direkt ilaç yazar yollar odasında max 5 dakika durursun. Ama verdiği ilaçlar nokta atışıdır.. xanax gibi ilaçlarda yazmaz.. ben mesela xanax diye bi ilacı bilseydim ozamanlar acilllere gitmezdim hiç.. xanax yazmaya karşı bi doktor bence... 2 sene gittim yinede.. muayane ücretleri pahalı evet.. bi de bursa da tahsin pektoylan war denk gelirse asla gitme ona hiç sevmedim... psikolog olarak dilara kazancıyı öneririm. Psikiyatri olarak bursada pek kimseden memnun kalmadımKaç sene önce gittin canım Selçuk Kırlıya fayda etti mi yaklaşık 8 9 ay önce seans ücretini sorduğumda 650 tl demişti sekreteri gözlerim pörtlemişti şuan kimbilir kaç olmuştur?
Selçuk kırlı hocada para konusuna gelince mesela şuan 650 tl diyelim muayane ücreti.. senden bi kere alıyor 1 ay sonra kontrole çağırıyor ozaman para almıyor..Kaç sene önce gittin canım Selçuk Kırlıya fayda etti mi yaklaşık 8 9 ay önce seans ücretini sorduğumda 650 tl demişti sekreteri gözlerim pörtlemişti şuan kimbilir kaç olmuştur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?