Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aaa bu arada en önemli şeyi yazmayı unuttum size ben bi uygulama keşfettim metitopia diye çoğu panikatağımı allah razı olsun o durdurdu... gerçek psikolog kişiler var yönlendirmeli bilinçli davranış terapileri yapıyorlar... bedava psikologa gitmişssiniz gibi...

Bende de vardi o malesef kac kere kriz geciriyorum diye panik oldum hatırlamıyorum bile.. simdi o azaldi baska seyler kurmaya basladim hayirlisi bakalkm

Kaç sene önce gittin canım Selçuk Kırlıya fayda etti mi yaklaşık 8 9 ay önce seans ücretini sorduğumda 650 tl demişti sekreteri gözlerim pörtlemişti şuan kimbilir kaç olmuştur?
Selçuk kırlı konuşmaz direkt ilaç yazar yollar odasında max 5 dakika durursun. Ama verdiği ilaçlar nokta atışıdır.. xanax gibi ilaçlarda yazmaz.. ben mesela xanax diye bi ilacı bilseydim ozamanlar acilllere gitmezdim hiç.. xanax yazmaya karşı bi doktor bence... 2 sene gittim yinede.. muayane ücretleri pahalı evet.. bi de bursa da tahsin pektoylan war denk gelirse asla gitme ona hiç sevmedim... psikolog olarak dilara kazancıyı öneririm. Psikiyatri olarak bursada pek kimseden memnun kalmadım hı bu arada ünal yılanada gitmiştim onuda hiç sevmedim... bi kerede tavsiyeediyorum puanına bakarak şahinuçara gitmiştim o psikolog psikiyatri değil.. adamın odasında sadece 10 saniye durup kendimi dışarı attım :)))))) gerçekten internetten araştırarak puanlara bakarak psikolog ve psikiyatri seçmek çok zor deniyoruz işte...

Kaç sene önce gittin canım Selçuk Kırlıya fayda etti mi yaklaşık 8 9 ay önce seans ücretini sorduğumda 650 tl demişti sekreteri gözlerim pörtlemişti şuan kimbilir kaç olmuştur?
Selçuk kırlı hocada para konusuna gelince mesela şuan 650 tl diyelim muayane ücreti.. senden bi kere alıyor 1 ay sonra kontrole çağırıyor ozaman para almıyor..
Hatta ben uludağda öğrenciyken gidiyordum ona param yoktu yağlıboya tablo yapıp bedavaya muayane etmişliği var beni :) babacan bi adam paraya önem vermez .. param yok desen bile geri çevirecek biri değil .. en son gideli bi 4 sene oldu... ama işte odasında 5 dakika anca durursun seni uzun uzun dinlemez ilacını yazar gönderir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…