Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sen benim araştırdıklarıma gitmişsin iyi oldu fikir verdiğin Tahsin Pektoylana lohusa depresyonu olunca gittim verdiği ilaçla düzelmiştim Osmangazi Aritmide o şuan Şahin Uçarın çok yorumları var ona da bi gitmek istiyordum acaba tamamen iyileşir miyim diye merak ediyordum gerçekten çok az mı tuttu o da odada
Selçuk Kırlı hakkında babacanmış duydum odada az duruyorsun diyorlar ben Profesör arıyorum demiştim terapistime şizofren miyim değil miyim sorucam demiştim Selçuk Kırlıyı bana terapistim söylemişti git ona da sor demişti

Benim hala geçmesi çeyrek xanax attım bi çeyrekte mi atsam acaba ? Yapmadığım nefes egzersizi kalmadı... bu arada sigara kullanıyormusunuz ? Sanki beni sigarada tetikliyor gibi hissediyorum
Evet sigara da tetikler ben kullanmıyorum Selçuk Kırlıya gitmişsiniz Şahin Uçara gitmişsiniz onların verdiği ilaçlar iyi gelmedi mi yine yazdırırdınız psikiyatriye

Kızlar az moral verin Nolur yardım edin regl 4.günde olmadım. hamileysem ben ne yapacağım iki gündür çok kötüyüm ya hamileysem diye. Sürekli nasıl olacak nasıl sonuçlanacak nasıl bir anne olacağım bebekle bir başıma nasıl kalacağım ona yetecek miyim işe nasıl gidip geleceğim ilaçlar olmayacak bir yanım istiyormuş onu anladım ama anksiyete panik atak tarafım istemiyor. Cesaret edemiyorum beynim izin vermiyor sakin kalamıyorum

Covid zamanı ne hamilesi 34 yaşındayım pandemi zamanı ilaç bırakıp hamile kalmak çok büyük cesaret

gittiğiniz terapist şizofreni ayırımı yapamayacak kadar eğitimsizmiydi, ne demek git ona sor :) peki ne yaptınız sordunuz mu herhangi bir dr a

Kızlar ben yapıştım yatağa kalkamıyorum.. 0.5 lik xanax ın çeyreğini içmiştim bi çeyrek daha mı alsam? 3 saat geçti iyileşemedim.

Yarın doktora gidip ilaçları düzenlemesini söylicem iyice fıttırmadan

gittiğiniz terapist şizofreni ayırımı yapamayacak kadar eğitimsizmiydi, ne demek git ona sor :) peki ne yaptınız sordunuz mu herhangi bir dr a
Doktorum hayır değilsin dedi ama ben doktorum dışında birçok doktora gidip sorduğum için doktorların dediğine inanmıyordum o yüzden doktoruma dedim ben başka doktorlara da sorucam ikna olmuyorum diye profesör var mı bir de ona sorayım dediğimde Selçuk Kırlı var ünlü ona da git madem ne diyim dedi eğitimsiz uzman olmayan bir doktordan niye terapi alayım 1 senedir

Eğer hamileysen korkma Allah verir gayretini dün benim de adetim sökülmedi tam ödüm koptu ya hamileysem diye ilaç da kullanıyorum eğer kötü olursan 12 hafta sonrası ilaç kullanırsın kullanan çok var

Eğer hamileysen korkma Allah verir gayretini dün benim de adetim sökülmedi tam ödüm koptu ya hamileysem diye ilaç da kullanıyorum eğer kötü olursan 12 hafta sonrası ilaç kullanırsın kullanan çok var
İşin kötüsü kimse beni anlamıyor düşündüğüm şeyleri sadece istemiyorum oluyor adı. bir yandan baskı da artık zamanı gelmedi mi diye. Şuan zaten kullanıyorum hemde riskli gruptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…