- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.921
Kime gidiyorsun senYarın doktora gidip ilaçları düzenlemesini söylicem iyice fıttırmadan
Ben doktor değilde psikolog terapisi falan mi acaba diye düşündüm:) bursa da hangi dr a gidiyorsnz tanirim belkiDoktorum hayır değilsin dedi ama ben doktorum dışında birçok doktora gidip sorduğum için doktorların dediğine inanmıyordum o yüzden doktoruma dedim ben başka doktorlara da sorucam ikna olmuyorum diye profesör var mı bir de ona sorayım dediğimde Selçuk Kırlı var ünlü ona da git madem ne diyim dedi eğitimsiz uzman olmayan bir doktordan niye terapi alayım 1 senedir
Psikiyatrist Psikoterapist Okan Ufuk İpek ben de iyi oluyorum ama sonra bişeye üzülünce sonra yine başa sarıyorum ama bunu tamamen geçirecek doktor var mı insan merak ediyor ama tam iyileşen de görmedimBen doktor değilde psikolog terapisi falan mi acaba diye düşündüm:) bursa da hangi dr a gidiyorsnz tanirim belki
Evet kimse anlamıyor bunu ancak yaşayan anlıyor riskli grup derken hangi gruptaİşin kötüsü kimse beni anlamıyor düşündüğüm şeyleri sadece istemiyorum oluyor adı. bir yandan baskı da artık zamanı gelmedi mi diye. Şuan zaten kullanıyorum hemde riskli gruptan
Niloya ilk paylaşımlarına göre iyisin maşallah inşallah o günleri bidaha yaşamazsınPsikiyatrist Psikoterapist Okan Ufuk İpek ben de iyi oluyorum ama sonra bişeye üzülünce sonra yine başa sarıyorum ama bunu tamamen geçirecek doktor var mı insan merak ediyor ama tam iyileşen de görmedim
Bak bugün ben aynı senin gibiyim bu durup durup hep başa mı saracak diyorum ama şöyle de telkin veriyorum geçti yine geçecek inşallah diyorumNiloya ilk paylaşımlarına göre iyisin maşallah inşallah o günleri bidaha yaşamazsın
Ben hep böyle kalacağım kesin diyorum sende öylemiydin
Ben öyle diyemiyorum içimi rahatlatamıyorum hep en kötüsünü düşünüyorumBak bugün ben aynı senin gibiyim bu durup durup hep başa mı saracak diyorum ama şöyle de telkin veriyorum geçti yine geçecek inşallah diyorum
Geleceğe dair hep korku endişe var içimde atamıyorum bugünlerde yine kaygılarım arttıBen öyle diyemiyorum içimi rahatlatamıyorum hep en kötüsünü düşünüyorum
Bittiğimi falan düşünüyorum artık
Şuan nesrin dilbaza gidiyorum ben ankaradayımKime gidiyorsun sen
Selçul hoca hep antidepresan yazdı bana... sakinleştirici ilaçlara karşıydı.. onun yüzünden günde 3 kere acile gittiğimi bilirim çok yıprandım. Xanax türü bi ilaç verseydi en azından acillerde günlerce sürünmezdim... sahinuçara gelince acayip boş konuşan biri bana göre... ondan dayanamadım ve çıktkmSana o dediğim doktorların ilaçları iyi gelmedi mi Selçuk Kırlının yazdığı ilaç Şahin Uçarın odasından neden 10 sn de çıktın merak ettim yazar mısın o kadar mı ilgisizdi
Doktor bölerek iç diyordu bana çeyrek çeyrek al diye... bu arada xanax kas ağrısı yapıyor mu ?? Şuan yeminederim bacaklarımdan kollarıma kadar heryer ağrıyor0.25 fayda etmez ki 0.5 gayet iyi neden böldün ki 0.5 i
Korkma ilaç kullanırken hamile kaldım. Şu an 11 haftadayim 20 gündür ilac kullanıyorum cok kötü olursan veriyorlar. Ben de cok kötü zamanlar yasadim herkes istemior musun zorla mı oldu vs diiyip daha cok üstüme geldi daha cok vicdan azabı çektim. Şu an hala tam toparlanamadim ama en azından gayret edip çaba sarf ediyorum. Hiçbir acı bizi öldürmüyor. Çok yaralıyor ama biz cok güclüyüz aslinda herkesten cok güçlüyüz. Kim böyle anksiyete atak gün içinde birçok kez yaşayıp hala inatla devam edebilir ki.. güçlü olan biziz, diğerleri ya da düşünceler değil.İşin kötüsü kimse beni anlamıyor düşündüğüm şeyleri sadece istemiyorum oluyor adı. bir yandan baskı da artık zamanı gelmedi mi diye. Şuan zaten kullanıyorum hemde riskli gruptan
Yok ağrı yapmadı bana ama şu sıralar ataklarıma 0. 5 de pek fayda etmiyorDoktor bölerek iç diyordu bana çeyrek çeyrek al diye... bu arada xanax kas ağrısı yapıyor mu ?? Şuan yeminederim bacaklarımdan kollarıma kadar heryer ağrıyor
Bazı doktorlar zanax ve trankoya karşı benim doktorum da mecbura kalmadıkça içmemek kaydıyla yazıyor ama aşırı panik anında almak zorunda kalıyoruz her doktor da yazmıyor Şahin Uçarı anlattığın iyi oldu ne çok da yorum var üstelik ama olumsuz yorum da var hastasına karşı ilgisiz olduğuSelçul hoca hep antidepresan yazdı bana... sakinleştirici ilaçlara karşıydı.. onun yüzünden günde 3 kere acile gittiğimi bilirim çok yıprandım. Xanax türü bi ilaç verseydi en azından acillerde günlerce sürünmezdim... sahinuçara gelince acayip boş konuşan biri bana göre... ondan dayanamadım ve çıktkm
Teşekkür ederim inşallah hayırla kucağınıza alırsınızKorkma ilaç kullanırken hamile kaldım. Şu an 11 haftadayim 20 gündür ilac kullanıyorum cok kötü olursan veriyorlar. Ben de cok kötü zamanlar yasadim herkes istemior musun zorla mı oldu vs diiyip daha cok üstüme geldi daha cok vicdan azabı çektim. Şu an hala tam toparlanamadim ama en azından gayret edip çaba sarf ediyorum. Hiçbir acı bizi öldürmüyor. Çok yaralıyor ama biz cok güclüyüz aslinda herkesten cok güçlüyüz. Kim böyle anksiyete atak gün içinde birçok kez yaşayıp hala inatla devam edebilir ki.. güçlü olan biziz, diğerleri ya da düşünceler değil.
O şahin uçara ben waryaaa proflardan bıle çok oara vermiştim ütopik bi ücreti wardı hatırlıyorsam 800 falan olabılır... işte yorumlara aldanmamak lazım... dilara kazancı çok iyi psikolog onu araştır. Ama psikiyatri olarak bursada hıç bılmıyorum aman zaten antidepresanlar belli sakinleştırıcıler belli.... 10 senelik anksiyete hastasıyım :)) artık leb demeden leblebi diyeceklerını anlıyorummBazı doktorlar zanax ve trankoya karşı benim doktorum da mecbura kalmadıkça içmemek kaydıyla yazıyor ama aşırı panik anında almak zorunda kalıyoruz her doktor da yazmıyor Şahin Uçarı anlattığın iyi oldu ne çok da yorum var üstelik ama olumsuz yorum da var hastasına karşı ilgisiz olduğu
Aynen öyle şuan doktorumdan memnunum ama tamamen geçirecek bir doktor var mıdır diye de insan düşünüyor ben de 10 senedir panikatak anksiyete hastasıyım ilaçları tanıyorum artıkO şahin uçara ben waryaaa proflardan bıle çok oara vermiştim ütopik bi ücreti wardı hatırlıyorsam 800 falan olabılır... işte yorumlara aldanmamak lazım... dilara kazancı çok iyi psikolog onu araştır. Ama psikiyatri olarak bursada hıç bılmıyorum aman zaten antidepresanlar belli sakinleştırıcıler belli.... 10 senelik anksiyete hastasıyım :)) artık leb demeden leblebi diyeceklerını anlıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?