- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.941
Yaptığımız yanlış en az 6 ay düzenli psikoterapi almamamız... ilaçla olmuyor bu işAynen öyle şuan doktorumdan memnunum ama tamamen geçirecek bir doktor var mıdır diye de insan düşünüyor ben de 10 senedir panikatak anksiyete hastasıyım ilaçları tanıyorum artık
Ben Ekim 2019 dan beri terapi alıyorum yazın çok iyiydim ilacı bile bırakmıştım ama sonra korona korkusuyla yine ortaya çıktı kaygılarYaptığımız yanlış en az 6 ay düzenli psikoterapi almamamız... ilaçla olmuyor bu iş
Canım bu ara pek iyi değilim nişanlanacakken erkek arkadaşımla ayrıldık kendimi ruhen pek iyi hissetmiyorum bu ara.Z zeynepkara sen nasıl oldun canım
Olsun hayırlısı buymuş demek ki ben de idare ediyorum işteCanım bu ara pek iyi değilim nişanlanacakken erkek arkadaşımla ayrıldık kendimi ruhen pek iyi hissetmiyorum bu ara.Sen nasılsın
Öyle tabi de zor bir süreçten geçiyorum malesef. Senin neyin var niloyaOlsun hayırlısı buymuş demek ki ben de idare ediyorum işte
Hep kaygı korku her an kötü bişey olacak hissi tansiyonum yükselir gözlerim kararır korkusuÖyle tabi de zor bir süreçten geçiyorum malesef. Senin neyin var niloya
E sen iyiydin niloya akrabanın ölümünden sonra mı böyle oldu sende. Bende iyi değilim bu ayrılık beni mahvetti cidden içimdeki acı anksiyete mi de tetiklediHep kaygı korku her an kötü bişey olacak hissi tansiyonum yükselir gözlerim kararır korkusu
Evet canım ondan sonra öyle oldum biraz iyi gibiydim 40ını okumaya gittik yeniden üzüldük annem hala üzgünE sen iyiydin niloya akrabanın ölümünden sonra mı böyle oldu sende. Bende iyi değilim bu ayrılık beni mahvetti cidden içimdeki acı anksiyete mi de tetikledi
Ben de onu kullaniyorum, bir hafta on gune gecer. Kac mg kullaniyorsunuz?Mrb ben cipral.. Başladım bugün tama çıktım uyuşmalarım arttı esnerken falan kasılıyorum beynim uyuşuyor sanki bunlar ne zaman geçer
Cok iyi anliyorum sizi benim de son atagim ayrilik sonrasi geldi. Bir ay sonra baska biriyle fotorafini gordum ve atak simsek gibi carpti ilaclara tekrar yuklendik simdi uzerinden bir bucuk sene gecti iyiyim cok sukurE sen iyiydin niloya akrabanın ölümünden sonra mı böyle oldu sende. Bende iyi değilim bu ayrılık beni mahvetti cidden içimdeki acı anksiyete mi de tetikledi
10 mg sizde de böyle yan etkiler oldu muBen de onu kullaniyorum, bir hafta on gune gecer. Kac mg kullaniyorsunuz?
Ben de doktorun verdiği citolesi iyiyim diye bıraktım daha kötü oldumMrb ben cipral.. Başladım bugün tama çıktım uyuşmalarım arttı esnerken falan kasılıyorum beynim uyuşuyor sanki bunlar ne zaman geçer
Yan etki değil canım muhtemelen kendi anskiyeten onlar10 mg sizde de böyle yan etkiler oldu mu
Esnemeyi arttiriyor bu yuzden esneme kaslarinda hafif agri olmasi cok normal. Ani kasilmalar yan etki de olabilir gerginlikten de olabilir10 mg sizde de böyle yan etkiler oldu mu
Size de gecmis olsun. O sesi duymamaya calismak lazim, olumlu telkinlerde bulunmak ise yarayabilir.Kızlar merhaba bende yeni geldim sayfaya. Bir süredir anksiyetem var. Aşırı derecede ölüm korkusu her ağrıyan yerimde beyin kanaması kalp krizi inme ihtimali düşünmek ve asla deliksiz uyumamak ile devam ediyor şu an. Sanırım deliriyorum. Ailemle oturuyorum ve içimden bir ses sen öleceksin baban dayanamayıp kalp krizi geçirecek şu olacak bu olacak gibi senaryolar yazıyor. Allah hepimize yardım etsin. Gerçekten sıradan monoton bir insan olmayı özledim
Bende de ilk kez oluyor çok neşeli pozitif biriyim aklıma asla gelmezdi böyle şeyler. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Gece sürekli uyanıyorum. Kendimi kontrol ediyorum herşey iyiyse tekrar dalıyorum ama en kötüsü bazen dalarken ya uyanamazsam böylece ölür hissetmezsem diye korkuyorum. Allah yardım etsin çok zor bir durum. Size de çok geçmiş olsun. Bir şekilde aynı duygularda buluştuğumuz insanları görünce insan yalnız değilim diyor.Size de gecmis olsun. O sesi duymamaya calismak lazim, olumlu telkinlerde bulunmak ise yarayabilir.
O kadar uzun zamandir bolunen uykularim var ki benim de, normalim bu oldu artik uc dort saat araliksiz uyuyorum, şükrediyorum.
Tesekkurler, diger anksiyetelilerle sohbet etmek yalniz olmadigini bilmek kesinlikle cok iyi geliyor.Bende de ilk kez oluyor çok neşeli pozitif biriyim aklıma asla gelmezdi böyle şeyler. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Gece sürekli uyanıyorum. Kendimi kontrol ediyorum herşey iyiyse tekrar dalıyorum ama en kötüsü bazen dalarken ya uyanamazsam böylece ölür hissetmezsem diye korkuyorum. Allah yardım etsin çok zor bir durum. Size de çok geçmiş olsun. Bir şekilde aynı duygularda buluştuğumuz insanları görünce insan yalnız değilim diyor.
Ah canım benim yaa tez zamanda iyi oluruz diyeceğim ama hayat buna da müshade etmiyorEvet canım ondan sonra öyle oldum biraz iyi gibiydim 40ını okumaya gittik yeniden üzüldük annem hala üzgünkorkuma onlara da gidemiyorum pek iyi değilim idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?