- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 103
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.961
Cidden çok zor. İnsallah bende tez zamanda toparlarım bu acı da geçer biran önce insallahCok iyi anliyorum sizi benim de son atagim ayrilik sonrasi geldi. Bir ay sonra baska biriyle fotorafini gordum ve atak simsek gibi carpti ilaclara tekrar yuklendik simdi uzerinden bir bucuk sene gecti iyiyim cok sukur
Evet herşeyi takardım çok hassasım özellikle bir haber okuduğumda hemen empati yapıyorum hemen o kişinin yerinde kendimi hayal ediyorum. Bu tetikledi herhalde çünkü yakın zamanda pandemi ekranda gördüğüm ölümler vs dışında travmam olmamıştı.Tesekkurler, diger anksiyetelilerle sohbet etmek yalniz olmadigini bilmek kesinlikle cok iyi geliyor.
Kaygi bozukluğu genelde ince dusunen, hassas yapili insanlari yakalıyor ağına.
sende okb var gibi gözüküyor. Bedensel sıkıntılarında war mı bayılcak gibi olma iç sıkıntısı ani ateş basması, gerçeklik dışı hissi gibi... bunlar yoksa eğer terapiyle düzelirsin inşallah doktora gidiyormusun?Bende de ilk kez oluyor çok neşeli pozitif biriyim aklıma asla gelmezdi böyle şeyler. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Gece sürekli uyanıyorum. Kendimi kontrol ediyorum herşey iyiyse tekrar dalıyorum ama en kötüsü bazen dalarken ya uyanamazsam böylece ölür hissetmezsem diye korkuyorum. Allah yardım etsin çok zor bir durum. Size de çok geçmiş olsun. Bir şekilde aynı duygularda buluştuğumuz insanları görünce insan yalnız değilim diyor.
Zanax dışında ne içtin canım bu akşam benim de yoğun atak geldi tranko aldım bir de koronadan dolayı nefesimi de dinler oldumSelam kızlar :) ben bugün iyiyim şükür ilaçlar işe yaradı:)
Paxil 20 kullamıyorum doktor xanaxı şöyle yaptı. Bugün online konuştuk (psikiyatrimle) 0.5 lik xanaxı 4 parçaya bölüyorsun 4 çeyrek oluyor yani.. onu gün içinde içiyordun sabah öğle aksam gece yatarken gibi... 1-2 hafta böyle devam et dedi kendine güvenin geldin dedi.. sonra bakıcak duruma göre .. atak gelmesede içiceksin dediZanax dışında ne içtin canım bu akşam benim de yoğun atak geldi tranko aldım bir de koronadan dolayı nefesimi de dinler oldum
Nefes için meditopia diye appten indir diyorum şu uygulamayı bana dua ediceksin... bedava psikoterapi yeminederim.. ben hatta pro üyelik aldım gittim senelik 80 tl miydi neydi pro üyeliği bedava vallaZanax dışında ne içtin canım bu akşam benim de yoğun atak geldi tranko aldım bir de koronadan dolayı nefesimi de dinler oldum
Selçuk Kırlının o dönem yazdığı ilaç iyi gelmiş miydi sana iyi gelse yeniden o ilacı yazdırırdın dimi piyasadaki çoğu ilacı biliyorum bu citoles de tam iyi geldi içmeyim dedim bir de biraz üzüntü korona stresi de eklenince heh anksiyete tavan almaya başladım yine citolesi 1.5 aydır da terapiye gitmedim her seferinde nüks ediyor bu bazen diyorum tamamen geçmeyecek mi bu ümidim gidiyor bi çözüm bulamadım ben bu hastalıkla ilgili artıkPaxil 20 kullamıyorum doktor xanaxı şöyle yaptı. Bugün online konuştuk (psikiyatrimle) 0.5 lik xanaxı 4 parçaya bölüyorsun 4 çeyrek oluyor yani.. onu gün içinde içiyordun sabah öğle aksam gece yatarken gibi... 1-2 hafta böyle devam et dedi kendine güvenin geldin dedi.. sonra bakıcak duruma göre .. atak gelmesede içiceksin dedi
Paxil de denedim ben çok uyku yaptı bana oPaxil 20 kullamıyorum doktor xanaxı şöyle yaptı. Bugün online konuştuk (psikiyatrimle) 0.5 lik xanaxı 4 parçaya bölüyorsun 4 çeyrek oluyor yani.. onu gün içinde içiyordun sabah öğle aksam gece yatarken gibi... 1-2 hafta böyle devam et dedi kendine güvenin geldin dedi.. sonra bakıcak duruma göre .. atak gelmesede içiceksin dedi
Antidepresan ne kullanıyorsun şuan ?Paxil de denedim ben çok uyku yaptı bana o
Selçuk bana paxil yazmıştı.. aslında kaygı bozukluğunda “bence” uzman değilim sonuçta. Kaygı bozukluğunda En iyi etken madde paroksetin Paxil ve paxera gerçekten işe yarıyor. Antidepresana alışma süreci 2-3 hafta biliyorsun zaten bunu... antidepresanınnyan etkilerinden kırtulmak için ilk 2 hafta xanax la kullanabiilirsin. Citoles hiç kullanmadım ben o grubu. Geçicek tabikide daha öncede geçti. Şuan bak bende kötüyüm 2 ay dişimizi sıkıcaz inşallah geçecek. Dönem dönem artıyor .. paxil in uyku yapması ilginç olmuş xanax ile aldıysan xanax yapar genelde uyku ? Sen kendi kafana göre xanax kullanma şuan git herhangi bi psikiyatriye düzenlesin bi haplarını.Selçuk Kırlının o dönem yazdığı ilaç iyi gelmiş miydi sana iyi gelse yeniden o ilacı yazdırırdın dimi piyasadaki çoğu ilacı biliyorum bu citoles de tam iyi geldi içmeyim dedim bir de biraz üzüntü korona stresi de eklenince heh anksiyete tavan almaya başladım yine citolesi 1.5 aydır da terapiye gitmedim her seferinde nüks ediyor bu bazen diyorum tamamen geçmeyecek mi bu ümidim gidiyor bi çözüm bulamadım ben bu hastalıkla ilgili artık
Benim yeni düzenledi doktor ilaçlarımı teyzem öldükten hemen sonra gittim akşamları anafranil alıyordum sabah citoles ekledi iyiyim diye citolesi kutu bitmeye yakın bıraktım ben ama bilseydim böyle olacağını bırakmazdım paxil yazıldığı dönemde zanaxla da almadım ama çok uyku yaptı bıraktım paxera ile bir dönem iyileşmiştim hatta uzun bir süre ilaç da kullanmamıştım sonra yine paxeraya başladık 30a çıkınca ellerimde titreme yaptı o etkiden rahatsız oldum bıraktık o ilacı da şuan citoles umarım yine fayda eder bu sabah yine kötü oldumSelçuk bana paxil yazmıştı.. aslında kaygı bozukluğunda “bence” uzman değilim sonuçta. Kaygı bozukluğunda En iyi etken madde paroksetin Paxil ve paxera gerçekten işe yarıyor. Antidepresana alışma süreci 2-3 hafta biliyorsun zaten bunu... antidepresanınnyan etkilerinden kırtulmak için ilk 2 hafta xanax la kullanabiilirsin. Citoles hiç kullanmadım ben o grubu. Geçicek tabikide daha öncede geçti. Şuan bak bende kötüyüm 2 ay dişimizi sıkıcaz inşallah geçecek. Dönem dönem artıyor .. paxil in uyku yapması ilginç olmuş xanax ile aldıysan xanax yapar genelde uyku ? Sen kendi kafana göre xanax kullanma şuan git herhangi bi psikiyatriye düzenlesin bi haplarını.
Paxera ve paxil im etken maddesi aynı aslında.. selectra-Lustral gibi... Sadece isimleri değişik. Xanaxı doktor sıkışınca mı kullan dedi? Antidepresan ilk başladığında insanı kötü ediyor ondan dolayı yanında sakinleştirici yazıyorlar başlarken.Benim yeni düzenledi doktor ilaçlarımı teyzem öldükten hemen sonra gittim akşamları anafranil alıyordum sabah citoles ekledi iyiyim diye citolesi kutu bitmeye yakın bıraktım ben ama bilseydim böyle olacağını bırakmazdım paxil yazıldığı dönemde zanaxla da almadım ama çok uyku yaptı bıraktım paxera ile bir dönem iyileşmiştim hatta uzun bir süre ilaç da kullanmamıştım sonra yine paxeraya başladık 30a çıkınca ellerimde titreme yaptı o etkiden rahatsız oldum bıraktık o ilacı da şuan citoles umarım yine fayda eder bu sabah yine kötü oldum
kız korktum ben bizi cinler mı korkutuo yani
Herşeyi denedim neden bunu denemeyim dedim. Beni rahatlattı umarım sizinde içinizi bir nebze olsun rahatlatsın
Evet zanaxı mecbura kalmadıkça alma dedi atak anksiyetenin çok geldiği anlarda al dediPaxera ve paxil im etken maddesi aynı aslında.. selectra-Lustral gibi... Sadece isimleri değişik. Xanaxı doktor sıkışınca mı kullan dedi? Antidepresan ilk başladığında insanı kötü ediyor ondan dolayı yanında sakinleştirici yazıyorlar başlarken.
1 aya bişeyimiz kalmıcak meraketmee neler atlattık :) illa geçıo birazcık dişimizi sıkıcaz...Evet zanaxı mecbura kalmadıkça alma dedi atak anksiyetenin çok geldiği anlarda al dedi
Dediğin gibi ilaçlar etken maddeler aynı bazıları firmalar farklı şuan kullandığım citoles de 5 mg ya lustral 50 mg a tekabül ediyormuş sanırım doktorum öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?