- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 103
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.001
İyi bir hoca değildi demek hicbiri canımAnnem beni 100 tane hocaya götürmüştür zamanında :))) hocaların kendine hayrı yok ayol bize mi olacak
Diğer tarafa alıntıladım ama etiketleyim canım seniDiğer konu hangısı? Supersın bu arada
Anladım siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz evet Türk sayfası ya da İnstagram sayfaları pek yok açıkçası haklısınız burada da yaşadıklarımı yazdık aynılarını yaşayanlar varsa okurlar yalnız olmadıklarını bilirler diyeOyledir muhakkak tabi psikoloji evrensel sonuctasadece instagramda eskiden anksiyete yasayip atlatmis insanlarin sayfalari var ben ordan cok biligilendim onlar yabanci oldugu icin oyle yazdim, turk boyle bir sayfa bulamadim ne yazik ki insanin daha once bunlari yasamis ve atlatmis insanlarin tavsiyelerine daha bi guvenesi geliyor keske bu yondeki turk sayfalar da cogalsa
Evet ben de öyle vücudumda en ufak birşey olsa en kötüsüne yoruyorum keza kızım eşim annem ailem de dahil bunlara kızım bi yerim ağrıyor dediğinde yüreğim ağzıma geliyormerhaba ben de boyleyim
kolumu yaktim, 1 ay hastanelere gittim geldim, yapistirdiklari gumus bandi kolumda iz kalmasina neden oldu (hastanede yarayi gorunce oylecok agladimki esimin eli ayagina dolandi) tum hastalar sasti kaldi halime. oysa kucuk bir yara idi. insanlarin gozleri saclari tum vucutlari yanmis bebekler doku ameliyati olmus vs neler vardi yani benimkisi devede kulakti ama iste...
gecenlerde elimi kestim. morardi sisti 1 hafta kullanamadim aman Internette tendon yirtigi okudum. baktim tum belirtiler uyuyor aman Yarabbi öldüm dirildim. ne senaryolar kuruyorum boylebilseniz... doktora sordum. bence gerek yok ama mikrocerrahiye git istersen ama elini bu kucuk yer icin acacaklar bosuna bir suru aci cekersin dedi. doktoru dinledim kizlar ve gitmedim. cok sukur tendon yirtigi da yokmuş parmagim iyilesti yara bolgesi toparlandi .
evhamliyim. hem de cok. hep en kotusu geliyor aklima. bu başlığı bulduguma cok sevindim.
bunlar bilincalti yanlis kodlamanin etkisiEvet ben de öyle vücudumda en ufak birşey olsa en kötüsüne yoruyorum keza kızım eşim annem ailem de dahil bunlara kızım bi yerim ağrıyor dediğinde yüreğim ağzıma geliyor
Evet yurtsisinda yasiyorum, gercekten de cok iyi olmus bu konu, herkes yalniz olmadigini goruyor.. bu arada ben bir sey sorucaktim aranizda anksiyete icin magnezyum kullanan var mi? Rahatlatiyormus sanirimAnladım siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz evet Türk sayfası ya da İnstagram sayfaları pek yok açıkçası haklısınız burada da yaşadıklarımı yazdık aynılarını yaşayanlar varsa okurlar yalnız olmadıklarını bilirler diye
Ben kullanıyorum. Ama bir değişiklik yok maalesef.Evet yurtsisinda yasiyorum, gercekten de cok iyi olmus bu konu, herkes yalniz olmadigini goruyor.. bu arada ben bir sey sorucaktim aranizda anksiyete icin magnezyum kullanan var mi? Rahatlatiyormus sanirim
Hangi formunu kullaniyorsunuz acaba? Magnezyum glisinat anksiyete icin en iyisi diye okudum ama cok bilgim yok karasiz kaldim ben deBen kullanıyorum. Ama bir değişiklik yok maalesef.
Canim, terapi icin hastaneye mi gidiyorsun, özelde bir yere mi? Terapi icin hastanelerden hangisini tavsiye edersin devlet hastanesi mi üniversite hastanesi mi? Hangisinde daha iyi ilgilenirler?Bi ara anksiyetenin tavan yapmasıyla her an kötü birşey olacakmış korkusuyla çıldırma kontrolü kaybetme korkusu kendime çocuğuma zarar vereceğim korkusu ile evimde duramıyordum. Annemlere eşyalarımı toplayıp kaçıyordum. Evde ne huzur kaldı ne düzen 2 ay 3 ay bu böyle gitti. Sonra psikoterapi almaya başladım. Yavaş yavaş bu korkuyu yendim. Ama yine başımda anksiyete beynimde hep konuşuyor. Hastanelik olucam hastaneye yatırılacağım kendimi bilmeyeceğim korkusu var. Kendime çevreme evime yabancılaşma da yaşıyorum ve bunlar psikoz belirtisi mi diye çok korkuyorum gün boyu yataktan çıkmak çok zor benim için
Hiç bilmiyorum ki benim Dr um Medical Parktaydı şuan muayenehaneye geçti oraya gidiyorum bizim burada da mesela Devlette de iyi doktorlar var üniversiteyi bilmiyorum sen de hastanedeki doktorları araştır internette yorumlarına bak öyle git bizim buradaki Devlet hastanesinde bir doktor var çok güzel konuşuyor insanla ama kimisi de 1 dk anca duruyorsun içeride doktoru bulmak meseleCanim, terapi icin hastaneye mi gidiyorsun, özelde bir yere mi? Terapi icin hastanelerden hangisini tavsiye edersin devlet hastanesi mi üniversite hastanesi mi? Hangisinde daha iyi ilgilenirler?
Anladım magzneyum konusunda bir bilgim yok eğer öyle birşey varsa ben de içeyim doktoruma da danışayım buradan bilgilendirme yaparım inşallah ama N Narinkimse arkadaşım etki etmediğini yazmış bir de şöyle birşey var bu takviye vitaminlerin de fazlası zarar diye duydum açıkçası kullanmaya korkuyorum doktora sorarak kullanmak daha doğru olurEvet yurtsisinda yasiyorum, gercekten de cok iyi olmus bu konu, herkes yalniz olmadigini goruyor.. bu arada ben bir sey sorucaktim aranizda anksiyete icin magnezyum kullanan var mi? Rahatlatiyormus sanirim
Terapiyi doktorla mi yapiyorsun sen? Hastanelerde hastane icindeki psikoloğa gonderiyorlar da. Devlette ilgi az. Üniversite daha ilgili gibi burda.Hiç bilmiyorum ki benim Dr um Medical Parktaydı şuan muayenehaneye geçti oraya gidiyorum bizim burada da mesela Devlette de iyi doktorlar var üniversiteyi bilmiyorum sen de hastanedeki doktorları araştır internette yorumlarına bak öyle git bizim buradaki Devlet hastanesinde bir doktor var çok güzel konuşuyor insanla ama kimisi de 1 dk anca duruyorsun içeride doktoru bulmak mesele
Evet doktorum psikiyatrist psikoterapist aynı zamanda devlette de daha önce bir iki doktora gittim hangi hastanede ilgili doktor var biliyorum sen de araştırarak git geçen baya oluyor bi doktora daha gittim beni 1 dk dinledi odada ilacın dozunu öyle bir yükseltti ki şaşırdım çeşit çeşit doktor varTerapiyi doktorla mi yapiyorsun sen? Hastanelerde hastane icindeki psikoloğa gonderiyorlar da. Devlette ilgi az. Üniversite daha ilgili gibi burda.
Evet ondan kullanıyorum. Bende herhangi bir değişiklik yapmadı. Tabi yine de siz bilirsinizHangi formunu kullaniyorsunuz acaba? Magnezyum glisinat anksiyete icin en iyisi diye okudum ama cok bilgim yok karasiz kaldim ben de
En son birine gittim, psikolog, secmedim, kim boşsa ona girdim acelem var diye. Adam ben dert anlatirken telefonuna bakti durdu, ters laf söylememek için zor tuttum kendimi. Sonra da gidesim gelmedi kimseye. Öyle kaldi. Düşünsene karsinda akıllı telefonuna bakip bakip duruyor adam, psikolog, telefon elinde zaten, arada yüzüme bakiyor. Onu evde kocam da yapardi...Evet doktorum psikiyatrist psikoterapist aynı zamanda devlette de daha önce bir iki doktora gittim hangi hastanede ilgili doktor var biliyorum sen de araştırarak git geçen baya oluyor bi doktora daha gittim beni 1 dk dinledi odada ilacın dozunu öyle bir yükseltti ki şaşırdım çeşit çeşit doktor var
Hamileliliğinde antidepresan kullananlar grubu war canım. Oraya bir bak..oradaki çoğu kişi hamileliğinde ilaç kullanıyor. Paylaşım yapıyorlar. remeronu sanırım sana uyku için verdi ? Genelde gece uyku versin diye veriyorlar çünkü...Merhaba hanımlar nasılsınız umarım herkesin günü iyi geçer..
1 aydır selectra kullanıyordum doktorumla görüştüm ağlama krizlerim gergin halim gecmedi üstelik iştahımı da çok kapattı dedim bırakmamı önerdi. Remerona geçirdi beni. Fakat daha kullanmadım. Gebeliginde ya da tedavi sürecinde kullanan oldu mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?