- 23 Ocak 2016
- 35.163
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.981
Ay inşallah canım evde zanax azalıyor ama doktoruma randevu alıcam yine citolese başlayınca baya iyi gelmişti iyiyim diye içmedim inşallah yine iyi oluruz ya1 aya bişeyimiz kalmıcak meraketmee neler atlattık :) illa geçıo birazcık dişimizi sıkıcaz...
Ben kaç tane hocaya gittim vesvese kuruntu dedi hepsiKızlar kendinizi hiç hocaya baktırdınız mı ? Yaşadığımız sıkıntıların cogu büyü belirtilerinde var korktum suan okuyunca tovbe tovbe
Annem beni 100 tane hocaya götürmüştür zamanında :))) hocaların kendine hayrı yok ayol bize mi olacakKızlar kendinizi hiç hocaya baktırdınız mı ? Yaşadığımız sıkıntıların cogu büyü belirtilerinde var korktum suan okuyunca tovbe tovbe
Evet eskiden psikiyatriler savaşmamızı söylerdi. Şimdi kabul farkındalığı, bilinçli farkındalığı hakkında bir çok maksle war... şu aralar kabul meditasyonları yapıyorum şu dediğim appten (meditopia) ama meret kabul edıncede gitmiyor bendenKizlar ben sitede yaniyim butun konuyu okuyamadim maalesef ama anksiyete maalesef bende de var ama henuz psikiyatra gitmedim. Suanda spesifik bir konu hakkinda endiselerim var ve bu konu hakkinda en kotu hikayeleri okuyup habire doktora gidiyorum ve bu da beni tatmin etmiyo hep doktor yanilmistir ama internette biri boyle yazmis yalan mi soyliycek diye dusunuyorum. En kucuk bir ihtimal bile olmasi beni rahatsiz ediyor. Son zamanlarda instagramda yabanci anksiyete sayfalarina bakmaya basladim ve hepsinin soyledigi ortak bir metod var, sizinle de pylasmak istedim cunku ben de birkac haftadir biraz ise yaradi gibi. Kafaniza anksiyete dusunceleri geldiginde bunu durdurmaya calismamaniz gerekiyor. Durdurmaya calistiginizda anksiyete guclenerek geri geliyor. Anksiyeteden korkmamaniz gerek aksine “bu dusunceyi yasadigimi kabul ediyorum ama bu sadece bir dusunce her gun kafamiza bir suru dusunce gelir ve gider bu da gidecek, dusunceler gerceklik degildir sadece dusuncedir” demeniz ve dusunceleri sanki disardan izliyormus gibi izlemeniz lazim. Anksiyetenize bir isim verebilirsiniz ve o geldiginde “tamam seni dinliyorum ama cok zamanim yok” diyip dusuncenin akmasina izin verip sonra isinize geri donmeniz gerekiyor. Biliyorum zor ama pratikle oluyor. Onemli olan dusuncenin pesine takilip analiz etmemeniz. Akip gitmesine izin vermeniz. Ve tabi googleda aramak kesinlikle yasak. Bir de anksiyetenizle yuzlesmek gercekten onu gucsuzlestiriyor, yani en kotu senaryoyu dusunup gerceklesse ne yapardim diye dusunmek aslinda fayda sagliyor. En basta yapmasi cok zor ama uzun vadede ise yariyor diyorlar. Ama en onemlisi dusunceleri engellemeye calismamak. Umarim bu yazdiklarim birinin isine yararTabi psikiyatriniz dedigi en dogrusudur ama belki birilerinin isine yarar
Bu sadece yabancı sitelerde değil Türkiyede de böyle yani psikolojide böyle terapistimin söylediği şeyleri yazmışsınız ben de düşüncelerime Safiye adını koydumKizlar ben sitede yaniyim butun konuyu okuyamadim maalesef ama anksiyete maalesef bende de var ama henuz psikiyatra gitmedim. Suanda spesifik bir konu hakkinda endiselerim var ve bu konu hakkinda en kotu hikayeleri okuyup habire doktora gidiyorum ve bu da beni tatmin etmiyo hep doktor yanilmistir ama internette biri boyle yazmis yalan mi soyliycek diye dusunuyorum. En kucuk bir ihtimal bile olmasi beni rahatsiz ediyor. Son zamanlarda instagramda yabanci anksiyete sayfalarina bakmaya basladim ve hepsinin soyledigi ortak bir metod var, sizinle de pylasmak istedim cunku ben de birkac haftadir biraz ise yaradi gibi. Kafaniza anksiyete dusunceleri geldiginde bunu durdurmaya calismamaniz gerekiyor. Durdurmaya calistiginizda anksiyete guclenerek geri geliyor. Anksiyeteden korkmamaniz gerek aksine “bu dusunceyi yasadigimi kabul ediyorum ama bu sadece bir dusunce her gun kafamiza bir suru dusunce gelir ve gider bu da gidecek, dusunceler gerceklik degildir sadece dusuncedir” demeniz ve dusunceleri sanki disardan izliyormus gibi izlemeniz lazim. Anksiyetenize bir isim verebilirsiniz ve o geldiginde “tamam seni dinliyorum ama cok zamanim yok” diyip dusuncenin akmasina izin verip sonra isinize geri donmeniz gerekiyor. Biliyorum zor ama pratikle oluyor. Onemli olan dusuncenin pesine takilip analiz etmemeniz. Akip gitmesine izin vermeniz. Ve tabi googleda aramak kesinlikle yasak. Bir de anksiyetenizle yuzlesmek gercekten onu gucsuzlestiriyor, yani en kotu senaryoyu dusunup gerceklesse ne yapardim diye dusunmek aslinda fayda sagliyor. En basta yapmasi cok zor ama uzun vadede ise yariyor diyorlar. Ama en onemlisi dusunceleri engellemeye calismamak. Umarim bu yazdiklarim birinin isine yararTabi psikiyatriniz dedigi en dogrusudur ama belki birilerinin isine yarar
Ben de kabul ettim tamam anksiyete varsın anladım işte isim de koydum bazen aşırı kaygı geliyor yok arkadaş yok ben buna çözüm bulamadımEvet eskiden psikiyatriler savaşmamızı söylerdi. Şimdi kabul farkındalığı, bilinçli farkındalığı hakkında bir çok maksle war... şu aralar kabul meditasyonları yapıyorum şu dediğim appten (meditopia) ama meret kabul edıncede gitmiyor bendenya da yeteri kadar odaklanmıyorum
Şimdi kızlar burdan boşboş şikayet etmek yerine size birşeye davet etmek istiyorum. Yarın yapılacak listem( küçük hedefler)
- sabah kalktığımda iyi bir kahvaltı yapmak
- mutfak tezgahımı toparlamak
- saçımı taramak-krem sürmek-parfum sıkmak
-yarım saat mahallede tempolu yürümek
-bir arkadasımı telefonla aramak
-20 dakika meditasyon yapmak
-çamaşır yıkamak
-çamaşırları katlamak
-yemek yapmak
-
yarın aksam bu saatte bunlardan hangisini yaptım... ? Yaptıklarımın yanına tik atacağım... yapamadıklarıma üzülmeyeceğim bir sonraki gun onları yapmaya çalışacağım. Kendınıze kuçuk hedefler koyun... hadi bakalım sizin planlarınıza bekliyorum.
Diğer konudan da buraya ekşınladım canım bugün yaptıklarımı yazdım yukarıda bakabilirsin birbirimize destek olalımBugün çok iş yapmadım yazmıştım
Sadece 1 makina çamaşır asıldı başka işlerim vardı
Mutfak ve ev düzenli bırakıldı
Cilt bakımı yapıldı
15 dk lık yağ yakıcı egzersiz yapıldı
Şuan kitap okuyorum en az 25 sayfaya tamamlamak hedefim
Suya gelince bugün içtiğim 1 litre kadar bunu 2 ye çıkarmaya çalışmalıyım
Kafan uçuk mu olacakmış benim bildiğim uçuk dudakta olur hey Allahım yok öyle birşey ne yazdı doktorunuz ilaç olarak ilk 2 3 harfini yazar mısınızMerhaba herkese ben psikiyatriste gittim depresyonda olduğumu ve ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ama ilaç kullanmaktan çok cekiniyorum herkes kafan uçuk olacak kilo alacaksın falan diyor depresyon atlatanlar yardımcı olabilir mi acaba
pro.. en bilindik olanından önce şurup sonra hapa geçicez dedi ben sınava hazırlanmaya çalışıyorum bir de o yüzden çok korktum bir de doğal bitkisel bi ilaç varmış ad. 5hp..diye ama onu kullanan kimse duymadımKafan uçuk mu olacakmış benim bildiğim uçuk dudakta olur hey Allahım yok öyle birşey ne yazdı doktorunuz ilaç olarak ilk 2 3 harfini yazar mısınız
Son cümlede yazdığınızı duymadım ama diğeri ağır bir ilaç değil Avrupada mutluluk ilacı diye satılıyormuş hatta görümcem şurubunu kullanıyor çok memnun eskisi gibi herşeyi kafaya takmıyorum dedipro.. en bilindik olanından önce şurup sonra hapa geçicez dedi ben sınava hazırlanmaya çalışıyorum bir de o yüzden çok korktum bir de doğal bitkisel bi ilaç varmış ad. 5hp..diye ama onu kullanan kimse duymadım
Öyle mi içim rahatladı ya teşekkür ederimSon cümlede yazdığınızı duymadım ama diğeri ağır bir ilaç değil Avrupada mutluluk ilacı diye satılıyormuş hatta görümcem şurubunu kullanıyor çok memnun eskisi gibi herşeyi kafaya takmıyorum dedi
Rica ederim ne demek içiniz rahatlasın ben de kullandım onu hap olarak ama bana pek fayda etmedi başka bir ilaca geçmiştikÖyle mi içim rahatladı ya teşekkür ederim
Diğer konu hangısı? Supersın bu aradaDiğer konudan da buraya ekşınladım canım bugün yaptıklarımı yazdım yukarıda bakabilirsin birbirimize destek olalım
Bu ilaçlarla mı kafan uçacak:)))) çerez bunlar... korkma hıç bişi olmazpro.. en bilindik olanından önce şurup sonra hapa geçicez dedi ben sınava hazırlanmaya çalışıyorum bir de o yüzden çok korktum bir de doğal bitkisel bi ilaç varmış ad. 5hp..diye ama onu kullanan kimse duymadım
Oyledir muhakkak tabi psikoloji evrensel sonuctaBu sadece yabancı sitelerde değil Türkiyede de böyle yani psikolojide böyle terapistimin söylediği şeyleri yazmışsınız ben de düşüncelerime Safiye adını koydumaldırış etmeyince evet düşünceler bir süre sonra gidiyor ama yaşadığımız üzüntülerin ardından aşırı kaygılar geliyor ve bunu durdurmak biraz zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?