Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kullanıyor niloya ilaçsız atlatmam çok zor ilaçla bile atlatamadım zaten çok şükür eskiye göre hafifledi ama bitmedi umudum var Allah kerimdir elbet karanlık kötü günler bitecek. Sen nasıl oldun
Evet inşallah geçecek bir gün her ne kadar bazen ümitsizliğe kapılsam da tam iyiyim iyileştim süperim diyorum hayatımda ters giden birşey oluyor en başa dönüyorum korona korkusu da başladı bana sevdiklerime bişey olacak korkusu

Almaz olur muyum niloya çok düzenli kullanıyorum kendü başına geçmesine imkan yok maksimum dozda ilaç almama rağmen tam düzelememişken ilaç almazsam halim ne olur...
Ben de bazen diyorum daha önce geçti iyi oldun yine olacaksın deyip teselli ediyorum kendimi bu hastalıklar gerçekten zor gülüyorum eğleniyorum ama içimde kötü birşey olacak hissi bilmiyorum umarım yine geçer

Sen nasıl oldun ilaçları kullanıyor musun?
Bi gün iyi Bi gün kötü
İlacı unutuyorum cnm 2 gündür
Daha doğrusu saatini baya aşıyorum
Bebeğim gündüzleri uyuyor sadece bende olduğum yerde uyuyup kalıyorum
Bakıyırum saati geçmiş
Bi sorun olur mu 2 gün ara ile
Ondan bile korkuyorum tekrar başa mı dönerim diye

Cnm çok şükür hafiflemiş inşallah dahada iyi olacaksın
Böyle durumdayken evet insanın aklı dahada karışıyor
Ben yine bu saatlerde Daha iyym
Sabahları iç sıkıntısı gün içinde yokluyor yine
Bi günüm bi günümü tutmuyor

Ben de bazen diyorum daha önce geçti iyi oldun yine olacaksın deyip teselli ediyorum kendimi bu hastalıklar gerçekten zor gülüyorum eğleniyorum ama içimde kötü birşey olacak hissi bilmiyorum umarım yine geçer
Bende öyle niloya ya biraz gülmek isteyim içime Bi korku düşüyor mutsuz oluyorum sonra

Azcık iyi hissedince ilacı bırakıyorsun dimi iyi değil öyle yapmamız ama işte ben de yapıyorum geçen tlfda doktorum kızdı sabah için verdiği ilacı iyiyim diye içmedim kendi başınıza iş yapıyorsunuz dedi saygı duyuyorum ne diyim dedi

Yok cnm ya saati geçirince içmedim 2 gün sadece
Ben nefret ederdim ilaç içmekten ama şimdi ömür boyu içmeye razıyım yeter ki bu durumdan kurtulayım
3 aydır neler çekiyorum ne doğumumdan ne Bebeğim den yani hiçbişeyin tadını çıkaramadım

Ben de öyleydim canım mecbura kalmadıkça ilaç kullanmazdım Allahım beterinden korusun

Bende öyle niloya ya biraz gülmek isteyim içime Bi korku düşüyor mutsuz oluyorum sonra
Canım ilaçları aksatmamalısın psikiyatri ilaçları 2 gün bile içmesen hastalık geri nuksedebiliyor yaşadığım icin biliyorum. Saat Aralık’ları önemli ama önemli olan günü gününe içmek çok dikkat et buna hastalık hemen hortluyor ilac içmeyince

Haklısın canım
Ne uykumun ne yemeğinin hiç düzeni yok inan ki bebekten dolayı gece uyumadığı için gündüzleri sağda solda sürünüyorum saatin bile farkında olmuyorum 3 çocuk olunca çok zor ya kendime hiç dikkat edemiyorum

Kizlar benim arada nasil desem boyle kalbim sanki tikaniyormus gibi oluyor biraz sacma ama nasil anlatacagimi bilemedim. Saniyelik bisey. Size de oluyor mu hic?
Suan tamda duygumu nasil ifade ederim diye dusunurken bunu okudum hala devam ediyormu senin benim gitmedgm kalp doktoru kalmadi ama yokluyor yine arada saniyelik neoluo ya aha bise olacak saniye ya

Suan tamda duygumu nasil ifade ederim diye dusunurken bunu okudum hala devam ediyormu senin benim gitmedgm kalp doktoru kalmadi ama yokluyor yine arada saniyelik neoluo ya aha bise olacak saniye ya
O olur öyleee klasik anksiyete belirtisi :)) en hafifi emin ol üzerınde bıle durma.. kalbınde sorun yok emınolabılırsın

Mrb kızlar nasılsınız
Biraz önce yaşadığım birşeyi anlatıcam buraya yazıp sizden destek alınca iyi geliyor
Bi anda ter bastı iç sıkıntısı oldu bedenim benim değildi sanki dedim şimdi ölüyorum
Çok korktum halada korkuyorum ara ara ter basıyor yine
Sonra başımda ağrı ve bulanık görmeye başladım
Çok korkuyorum kızlar ya ilaçta kullanıyorum niye böyleyim

Bugün o dediklerini 4-5 kez yaşamışımdır :) önemseme

Hangi ilaçları içıosun bi de ankara da hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…