Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Her ilaç kilo yapmıyor ben 10 yıla yakındır dönem dönem ilaç kullandım. Halen kullanıyorum da hiç birinde kilo sorunu yaşamadım. Kafanın uçuk olması ise anlamadım bazı ilaçlar sersemletiyor evet ama bi yerleri yaparken illa bazen bunlar oluyor Rabbim şifasını versin inşallah herkesin

Ben remeron kullandım, uykudan once aliyorsunuz ve misil misil uyutuyor.
Ayrica mide bagirsak hareketlerini yavaslatiyor o yuzden istah aciyor ve biraz kilo aldiriyor.
Diger ilaclarla etkilesimi olmadigi icin cok ilac kullananlara veriliyormus yasli ilaci gibi biliniyor. Cok ilac kullananlara guvenle verilen bir ilacmis.
Ben memnun kalmistim bir kac aydir biraktik kendim uyuyabiliyorum cok sukur.
Cok gecmis olsun

Neler yaptın bakalım yazmadın benim bugün yine anksiyete başımda hasta olucam hastanelik olucam korkusu
Valla senle ben dikkate aldık diye rutin olayını pek sallamadım açıkcası :)
Dün bir arkadasımla buluştum awmye gittik .. awmde indirim warmış tıklım tıklım heryer doluydu .. kafamdaki düşünceleri geride bırakıp kendimi cesaretlendirdim.. ve geri dönmedim gezdim ettim.. sonra eve geldim mutfağımı topladım yemeğimi yaptım... güzel bir gündü...

sanırım sendede sabahları kaygı oluyor bendeki gibi öyle zamanda rahat bi yere yerleş. 4-7-8 nefes egzersizini yaparsan geçecek emin ol.

Evet sabah daha çok oluyor özellikle aç karına ya gözlerim kararırsa bayılırsam korkusu ardından bir sürü felaket senaryoları kalabalık yerlere gidemiyorum gidip geldikten sonra da korona mı oldum deyip nefesimi dinliyorum bu sefer şu sıra pek bir yere çıkasım yok geçen hafta baya gezdim korkusu yetti

Evet yurtsisinda yasiyorum, gercekten de cok iyi olmus bu konu, herkes yalniz olmadigini goruyor.. bu arada ben bir sey sorucaktim aranizda anksiyete icin magnezyum kullanan var mi? Rahatlatiyormus sanirim
Ben kullanıyorum ama değişiklik yok

Okb tamamen hayati bloke ediyo, insani geriletiyo. Hicbir sey yapamiyorsun gunluk hayati o kadar cok etkiliyor ki, yasamayan abarti gibi dusunuyo hatta bazi psikologlar bile abarti oldugunu dusunuyo. Tamamen iyilesen var mi?

Okb tamamen hayati bloke ediyo, insani geriletiyo. Hicbir sey yapamiyorsun gunluk hayati o kadar cok etkiliyor ki, yasamayan abarti gibi dusunuyo hatta bazi psikologlar bile abarti oldugunu dusunuyo. Tamamen iyilesen var mi?
Tamamen diyemeyiz ama çok kötü olduğum zamanları düşünürsek şu an çok iyiyim

Tamamen diyemeyiz ama çok kötü olduğum zamanları düşünürsek şu an çok iyiyim
Allah daha iyi etsin inşallah daha iui olursunuz bende kötüyüm çok korkuyla uyandım bu sabah bildiğim sureleri okudum vs... Zor zamanlardan geçiyor herkes allah yardımcımız olsun

Pek iyi değilim ecrinnaz düzelemedim tam ama eski hallerime göre hafifledi. Bilmiyorum çok zor bu ruhsal hastalıklar herkes birşey söylüyor kimi ilaçlar zararlı içmeyin kimi dini değerleri ön plana çıkarıp hacı hocaya gidin diyor kimi terapi diyor kimi başka şeyler... insanin kafası allak bullak oluyor. Allah şifa versin hepimize kabuslarım içimdeki korkularım depresyonum herşey benimle hala ama çabalıyorum allah büyüktür elbet bu karanlığında sonu gelir...
Sen nasılsın iyice misin
Benil nasılsın nasıl oldun daha iyi misin

Benim yine şu günlerde ne iş yaparsam yapayım anksiyete her an kötü birşey olacakmış hissi var hep içimde dün akşam boğazlarım acıdı korona oldum sandım 3 günde ölücem ben de galiba diye korktum dışarı çıksam korona korkusu evde de bunalıyorum Cuma gününe randevu aldım doktorumdan terapi arasını bu sefer fazla açtım

Bak biraz hafiflemiş inşallah zamanla geçecek sen ilaçlarını al mutlaka

Sen nasıl oldun ilaçları kullanıyor musun?
Kullanıyor niloya ilaçsız atlatmam çok zor ilaçla bile atlatamadım zaten çok şükür eskiye göre hafifledi ama bitmedi umudum var Allah kerimdir elbet karanlık kötü günler bitecek. Sen nasıl oldun

Bak biraz hafiflemiş inşallah zamanla geçecek sen ilaçlarını al mutlaka
Almaz olur muyum niloya çok düzenli kullanıyorum kendü başına geçmesine imkan yok maksimum dozda ilaç almama rağmen tam düzelememişken ilaç almazsam halim ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…