Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Arkadaşlar panik atakla aranız nasıl. Her gün hemen hemen atak geldiği oluyormu ? Böyle kalp krizi geçiriyorum korkusunu yaşıyormusunuz sizlerde
Ben canım. Mesela bu sabaha karşı kızımı emzirmek için uyandım, sonrasında uykum kaçtı. Yatakta dönerken birden böyle saniyelik göğsümün ortası ağrıdı. Tabi ondan sonra uyu uyuyabilirsen... haliyle uyku haram oldu. Kafamda binbir türlü senaryo ile dönüp duruyorum yatakta. En çokta bu ağrının kalp işe ilgili olabileceği ihtimali veya kalp krizi korkusu geliyor aklıma. Hatta direkt hastaneden randevu alıp kardiyolojiye bi görünmek istedim. Ancak sorunumun psikolojik olduğunu biliyorum (yani inşallah öyledir ) ama yine de bi kontrol olmakta fayda var diye düşünüyorum. Ben psikolojik terapi veya ilaç kullanmadım ancak en kısa sürede başlamayı düşünüyorum. Çünkü bu şekilde bir hayat sürmek işkence gibi. İlaç kullanıp veya terapi alıp iyileşenler varsa ben de onlardan destek alabilirim

Bu tür gibi sorular sürekli kafamda zaten canım. Ha olacak, ha geliyor artık kesin gerçek oluyor diye diye insan çok düşünüyor. 1 yıldan beri atlatamadım bu böylede gidecek gibime geliyor ama zorluyor insanı. Rabbim beterinden korusun yinede tabi.

Bu aralar 2-3 günden beri bende film koptu.. havaların yaz gibi olmasından kaynaklı mı acaba ? Günde 3-4 kez atak oluyor

Hergün mü? Günde 4-5 kez geliyor
Hergün olmasada günde bi iki kez arada yaşadığım oluyor malesef. Her geldiğinde ter basıyor kalbim çarpıyor hızlı. Bu sefer gerçek oluyor dediğimde daralıyorum korkular fazla ağır basıyor. Düşünmesi bile çok korkunç. Bunu nasıl atlatacağız inanın bilmiyorum. Rabbim şifa versin. Sizin kaç yıldan beri var.

10 yıldan beri war ama. Son 3 senedir hastalanmıyordum. O sırada 4-7-8 nefes egzersinizi uygulayıp nabzını indirirsen panik yaşamazsın. Senin panikatak gibi duruyor. O nefes egzersini uygula.. benim biraz zor ankaiyete bozukluğu

Benim hem panik atak hem anksiyete yani ben öyle düşünüyorum. Çünkü her an olacak, ha geliyor gibi tetikte olunca anksiyete diyorum ama bilmiyorum. Her gün yaşıyorum azar azar malesef

Yaz gibi olan havalar daha çok mu tetikliyor anksiyeteyi bilmiyordum. Ben daha çok kapalı havalarda daralıyorum nedense
Valla genelde geldimi açık hava kapalı hava farketmiyor kuzum. Bi anda başlıyorsun kötü senaryo yazmalara. Bu düşüncelerden kurtulabilsek keşke. Bide bu ataktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…