- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.061
Başak tıp cnm Ebubekir adıHangi ilaçları içıosun bi de ankara da hangi doktora gidiyorsun?
Önemsenmiycek gibi değil ki yaaBugün o dediklerini 4-5 kez yaşamışımdır :) önemseme
Doktor sakinleştirici birşey vermedi mi yanında ?Başak tıp cnm Ebubekir adı
Cipralex içiyorum 10mg
Ne lanet birsey yahu sanki ruhumu teslim edicem HeranO olur öyleee klasik anksiyete belirtisi :)) en hafifi emin ol üzerınde bıle durma.. kalbınde sorun yok emınolabılırsın
Yok vermediDoktor sakinleştirici birşey vermedi mi yanında ?
He ya iyileştiHerkes iyileştı sanırım
Nerdeee nerdeHerkes iyileştı sanırım
Ben canım. Mesela bu sabaha karşı kızımı emzirmek için uyandım, sonrasında uykum kaçtı. Yatakta dönerken birden böyle saniyelik göğsümün ortası ağrıdı. Tabi ondan sonra uyu uyuyabilirsen... haliyle uyku haram oldu. Kafamda binbir türlü senaryo ile dönüp duruyorum yatakta. En çokta bu ağrının kalp işe ilgili olabileceği ihtimali veya kalp krizi korkusu geliyor aklıma. Hatta direkt hastaneden randevu alıp kardiyolojiye bi görünmek istedim. Ancak sorunumun psikolojik olduğunu biliyorum (yani inşallah öyledirArkadaşlar panik atakla aranız nasıl. Her gün hemen hemen atak geldiği oluyormu ? Böyle kalp krizi geçiriyorum korkusunu yaşıyormusunuz sizlerde
Bu tür gibi sorular sürekli kafamda zaten canım. Ha olacak, ha geliyor artık kesin gerçek oluyor diye diye insan çok düşünüyor. 1 yıldan beri atlatamadım bu böylede gidecek gibime geliyor ama zorluyor insanı. Rabbim beterinden korusun yinede tabi.Ben canım. Mesela bu sabaha karşı kızımı emzirmek için uyandım, sonrasında uykum kaçtı. Yatakta dönerken birden böyle saniyelik göğsümün ortası ağrıdı. Tabi ondan sonra uyu uyuyabilirsen... haliyle uyku haram oldu. Kafamda binbir türlü senaryo ile dönüp duruyorum yatakta. En çokta bu ağrının kalp işe ilgili olabileceği ihtimali veya kalp krizi korkusu geliyor aklıma. Hatta direkt hastaneden randevu alıp kardiyolojiye bi görünmek istedim. Ancak sorunumun psikolojik olduğunu biliyorum (yani inşallah öyledir) ama yine de bi kontrol olmakta fayda var diye düşünüyorum. Ben psikolojik terapi veya ilaç kullanmadım ancak en kısa sürede başlamayı düşünüyorum. Çünkü bu şekilde bir hayat sürmek işkence gibi. İlaç kullanıp veya terapi alıp iyileşenler varsa ben de onlardan destek alabilirim
Hergün mü? Günde 4-5 kez geliyorArkadaşlar panik atakla aranız nasıl. Her gün hemen hemen atak geldiği oluyormu ? Böyle kalp krizi geçiriyorum korkusunu yaşıyormusunuz sizlerde
Hergün olmasada günde bi iki kez arada yaşadığım oluyor malesef. Her geldiğinde ter basıyor kalbim çarpıyor hızlı. Bu sefer gerçek oluyor dediğimde daralıyorum korkular fazla ağır basıyor. Düşünmesi bile çok korkunç. Bunu nasıl atlatacağız inanın bilmiyorum. Rabbim şifa versin. Sizin kaç yıldan beri var.Hergün mü? Günde 4-5 kez geliyor
10 yıldan beri war ama. Son 3 senedir hastalanmıyordum. O sırada 4-7-8 nefes egzersinizi uygulayıp nabzını indirirsen panik yaşamazsın. Senin panikatak gibi duruyor. O nefes egzersini uygula.. benim biraz zor ankaiyete bozukluğuHergün olmasada günde bi iki kez arada yaşadığım oluyor malesef. Her geldiğinde ter basıyor kalbim çarpıyor hızlı. Bu sefer gerçek oluyor dediğimde daralıyorum korkular fazla ağır basıyor. Düşünmesi bile çok korkunç. Bunu nasıl atlatacağız inanın bilmiyorum. Rabbim şifa versin. Sizin kaç yıldan beri var.
Benim hem panik atak hem anksiyete yani ben öyle düşünüyorum. Çünkü her an olacak, ha geliyor gibi tetikte olunca anksiyete diyorum ama bilmiyorum. Her gün yaşıyorum azar azar malesef10 yıldan beri war ama. Son 3 senedir hastalanmıyordum. O sırada 4-7-8 nefes egzersinizi uygulayıp nabzını indirirsen panik yaşamazsın. Senin panikatak gibi duruyor. O nefes egzersini uygula.. benim biraz zor ankaiyete bozukluğu
Yaz gibi olan havalar daha çok mu tetikliyor anksiyeteyi bilmiyordum. Ben daha çok kapalı havalarda daralıyorum nedenseBu aralar 2-3 günden beri bende film koptu.. havaların yaz gibi olmasından kaynaklı mı acaba ? Günde 3-4 kez atak oluyor
Valla genelde geldimi açık hava kapalı hava farketmiyor kuzum.Yaz gibi olan havalar daha çok mu tetikliyor anksiyeteyi bilmiyordum. Ben daha çok kapalı havalarda daralıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?