Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Niloya zanaxsı hangi aralıklarla kullanıyorsun hergün kullandığın oldumu bide sen çok eski postların var ozamndan bu zamana hiç düzelme olmadımı

Niloya zanaxsı hangi aralıklarla kullanıyorsun hergün kullandığın oldumu bide sen çok eski postların var ozamndan bu zamana hiç düzelme olmadımı
Çok zorda kalırsam zanax alıyorum terapinin çok etkisi oldu bayadır iyiydim aslında ilacı bile bırakmıştım ama bir şeye üzülünce tekrarlıyor yine o eski postlarımdaki gibi değilim çok şükür

Çok şükür dahada iyi olun inşallah ben bu ataklarımdan dolayı 15 gündür hergün alıyorum malesef doktora söylesem kızıcak ama yapabilecek başka birseyimde yok

Çok şükür dahada iyi olun inşallah ben bu ataklarımdan dolayı 15 gündür hergün alıyorum malesef doktora söylesem kızıcak ama yapabilecek başka birseyimde yok
Amin cümlemiz iyi olalım inşallah bunu yaşamayan bilmez ilaç etki edene kadar al bişey olmaz doz azaltarak bırakırsın bazen bir ay zanax veriyorlar doktor kızmaz niye kızsın yapamadığın yerde ilaçtan destek al doktorum bana koltuk değneği gibi düşün demişti ilaca

Amin evet öyle ama işte doktorlar bağımlıklık yapar acillik olduğun durumda alcaksın diyorlar onu almazsam hiç toparlayamıyorum ben zaten 0,25 alıyorum yarım

Amin evet öyle ama işte doktorlar bağımlıklık yapar acillik olduğun durumda alcaksın diyorlar onu almazsam hiç toparlayamıyorum ben zaten 0,25 alıyorum yarım
Bakalım bugün 6. Günüm paxsrayıda birden kestirmedi zaten onu yarım alıyorum 20 mg arkasından Sulinex 75 mg çarşamba paxserayı bırakıp sulunex te direk 150 ye geçiş yapcam Ondanda korkuyorum daha çok bişey yaşarsam diye

Paxerayi birden bıraktırmaz 40 mg çünkü sulinex doz artışından korkma ben lohusa depresyonu olduğumda kullanmıştım inşallah sana da iyi gelir aslında paxera neden iyi gelmedi hiç etki etmedi mi ne kadar zamandır kullanıyorsun paxerayi

Aslımda çok iyi gelmişti 1 sene çok iyiydim sonra 2 ay önce tekrarladı iki ay bekledim geçer diye geçmeyince gittim başka doktora çünkü kendi doktorum ilacı ne yükseltti nede değişti yeni gittim doktor ilaca bağışıklık kazanmışım dedi önden değişti ama bu ilaçta panik atak depresyon anksiyete içinmiş birazdaha güçlü dedi

Aslında iyi hissettiğin o dönemde doktora yeniden gidip doz ayarlaması yapmanız gerekirdi sürekli 40 içince bünye alışıyor hiç gitmedin mi o dönem

Gittim ama dozu düşürelim dedi ben istemedim 30 mg la başlamıştım zaten iyi gelmeyince 40 A çıkardı
Aslında doktoru dinleyip o dönem ilacın dozunu düşürmen gerekirdi yani denemeye değerdi ben mesela bir müddet 10 mg bırakmadım en düşük doza düştüm olur da tekrarlarsa diye çünkü bırakınca ilacın etki süresi de uzuyor yeniden başlayınca

Böyle bi bilgiden. Haberim yoktu normalde doktorun dediğine uyan biriyimdir ama ben bu mg la iyi oldum dediğimde tamam 6 ay daha kullan demişti böyle biley olucağını söyleseydi zaten hemen denerdim artık olan oldu belki şifam bu yeni ilaçtadır

Bazı yorumlara bakıyorum Sulinexs ten çok memnun kalanlar var panik atak ve anksiyete için inşallah bende onlardan biri olurum

İyiyken neden 6 ay daha aynı dozu kullanasın ki doktorla karşılıklı fikir alışverişi yapıp doz düşürmek gerekirdi 6 ay aynı doz için uzun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…