Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Benim once minik minik basladi 30 dan sonra iyice artti :) valla bezen utaniyorum arkadaslarimin yaninda falan yapinca kendime cok kiziyorum ama elimde degil
Editinizi şimdi farkettim :)) Genlerimize işlemiş heralde 25 ten sonra gösterdi kendini :)

ben bi donem sarmistim babama cin iskencesi gibi
simdi herseyin kolayi var. adim basi tutunculer var. istediginiz tutunu istediginiz kivamda sariyorlar paketine 2.5 lira verip cikiyorsunuz. bence hic fena da degiller ama esimi razi edemedim. parliament ic az ic diyor.

simdi herseyin kolayi var. adim basi tutunculer var. istediginiz tutunu istediginiz kivamda sariyorlar paketine 2.5 lira verip cikiyorsunuz. bence hic fena da degiller ama esimi razi edemedim. parliament ic az ic diyor.
Annem sarma içiyor her çeşidini denedi bende denedim ama paketin tadı yok yine de

Benim once minik minik basladi 30 dan sonra iyice artti :) valla bezen utaniyorum arkadaslarimin yaninda falan yapinca kendime cok kiziyorum ama elimde degil
Artmaz inşallah daha da Anneannem kırcalı benim çok sıkıdır aşırı tutumlu ona benzeyeceğim sanırım

aynen yaa daha da çok bağladık
Vallahi canım hiç istemediği kadar sigara içmek istiyo şuan ne lanet şeymiş
Burdan hiç içmeyenlere sesleniyorum aman sakın bir taneyle bişey olmaz demeyin sonra kölesi oluyorsunuz şekil a da görüldüğü gibi

Artmaz inşallah daha da Anneannem kırcalı benim çok sıkıdır aşırı tutumlu ona benzeyeceğim sanırım
Bizde baba tarafi gocmen halama benziyorum maalesef.eskiden tipim benziyordu sadece simdi huyumda benzemeye basladi.
Annemle esim ve kardeslerim bir olup dalga geciyorlar benimle artik

aynen ben 2 yıl boyunca tek tük içtim asla başlamam diyordum :) şimdi de çok içmiyorum ama hiç içmediğim olmuyor

Bizde baba tarafi gocmen halama benziyorum maalesef.eskiden tipim benziyordu sadece simdi huyumda benzemeye basladi.
Annemle esim ve kardeslerim bir olup dalga geciyorlar benimle artik
Tip olarak beni de benzetiyorlardı ama huyda başladı sanki dediğin gibi Şimdilik bu durumumdan çoğu kişinin haberi yok kendi kuruntularım ama belli etmeye başlarsam dalga geçen olur

aynen ben 2 yıl boyunca tek tük içtim asla başlamam diyordum :) şimdi de çok içmiyorum ama hiç içmediğim olmuyor
İlk içtiğimde aman dedim ben buna alışmam hayatta öyle dışarıda kahveyle içerdim paketim kalırdı günlerce dolu unuturdum bile :) Ben 10 tane civarı kesin içiyorum daha az hiç içmedim son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…