Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Ahah veda et bence de kararlıyken :)ben parliamentle başlamış bulundum hatta abim hep dalga geçer senin neyine parliament diye şimdi bir paketi üç dört gün içiyorum
Aaa parliament te güzeldir Bende 3-4 gün içsem daha ne isterim ama iki günde bitiyor paket .

Evet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)
Evet öyle bilinirler.Ben de çok harcıyorum hele canım sıkıldığında bir cesaret geliyor alışveriş için ki sorma:)O kadar alışverişe yeterince şık olduğumu da düşünmüyorum

Aaa parliament te güzeldir Bende 3-4 gün içsem daha ne isterim ama iki günde bitiyor paket .
Ah ahh mis gibi yanına da bir türk kahvesi bol köpüklü ya ben balkonda içiyorum evde hiç sevmiyorum kokusunu havalar da sogudu ya şimdi ölüm gibi balkonda sigara içmek

Ah ahh mis gibi yanına da bir türk kahvesi bol köpüklü ya ben balkonda içiyorum evde hiç sevmiyorum kokusunu havalar da sogudu ya şimdi ölüm gibi balkonda sigara içmek
Yaaaa ama felaket canım çekti şuan Ben evde de içiyorum valla ev birinci kat zaten balkona cıkamam korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…