şerefsiz adi adamÇok temiz bir kızdı, saftı. Karşılıksız çekler filan imzalatmis adam buna. Adamın kendisini sevdigine, evleneceğine filan inanmış kiz
Bu kadar paraya mal olmasi icin anca kafa nakli falan olmasi lazimBoynunda kireçlenme için neden özel hastaneye gidiyor anlamadım. Kireçlenmeden ne olacak sürekli hastaneye gittiğini mi söylüyor? En fazla yılda bir kez fizik tedavisi olur o da özelde de yaptırsa ucuz bir şey. Geçmiş olsun ne diyelim :)
1 yapar 2 yapar 3 cuye yapamaz.. ben bi miktar para kaybetmiş olurum belki.... ama o beni kaybetmiş olur, kimin kaybı daha büyük? ben zor durumda kaldi diye parasal yardim yapiyorsam sözüne inanıp, ama o kandiriyorsa benim ayıbım mi bu onun ayibi mi? evren, karma mutlaka herşeyin bedelini ödetir,.iyiliğin de kötülüğün de.....
Bu kadar paraya mal olmasi icin anca kafa nakli falan olmasi lazim
Eee o zaman neden kredi çekmeyi dert edip buraya konu açıyorsun.bizim için de kredi çeker misin?zor durumdayız..nasıl olsa yanında götürmeyeceksin o parayı.bana verherkes dalga geçmiş benle burada.. iyi kalpli olmak suç mu? o kişi de benim acıyan biri olduğumu biliyor ki kullanmak istiyor büyük ihtimal.... ben anlamiyorum insanları 3 günlük dünyada hele de ölüp de yanında götüremeyecekleri maddiyat için.........
Pesssss.birde bu durumda adama para mi yediriyorsun?yahu senin evinin hiç mi eksiği yok?benim aileme de kardeşimle ben bakiyoruz, babam emekli maasindan para vermiyor.. annem zaten hasta calisamiyor, kardeşimle ben ödüyoruz bütün masrafları
Bence bu kadar pollyannacı düşünme. Insanlara hayat dersi vermeye veya içindeki iyilikleri kötülükleri çıkarmaya gelmedin bu dünyaya. Çalışıp kazanıyorsun neden başkasına vereyim ki. Benim için para önemli bir miktar bile önemli. Burda yazanlar sen farkına var diye söylüyor dinlemelisin.1 yapar 2 yapar 3 cuye yapamaz.. ben bi miktar para kaybetmiş olurum belki.... ama o beni kaybetmiş olur, kimin kaybı daha büyük? ben zor durumda kaldi diye parasal yardim yapiyorsam sözüne inanıp, ama o kandiriyorsa benim ayıbım mi bu onun ayibi mi? evren, karma mutlaka herşeyin bedelini ödetir,.iyiliğin de kötülüğün de.....
Daha sevgiliyken kredi çek diyen adamdan bı cacık olmaz.. Allah'a yakın olsun.Benim eskisi de öğretmendi en seçkin okullardan birinde, lisede ama her meslekten çıkıyor
Nefes alsın yeter moduna girmiş arkadaş galiba.ahh içim acıdı konuda aslında ama sonra "ben biraz para kaybederimi o beni kaybeder" diyince dondum kaldım.
psikolojik sebebi nedir de bu kadar bağımlı olmuş adama bilemem ama genç bir kadının bu kadar gerçeklikten uzak olması beni çok üzdü.
yani kendisini kimseye güvenmeyen ve yaninda olanlar hep parası için yaninda olmuş
Sana kimse hayatına bidaha kimseyi sokma demiyor. Ama saf olma kendine layık birini bul. Bu devirde insan evliyken bile kocasına kredi çekmeye cekiniyor sen daha sevgililik sürecinde bunu nasıl yaparsın veya yapmasına izin verirsin bu çok yanlış. Sana da herkes bunu söylüyor. Arkanda kimse olmaması demek önüne gelene inanacagın anlamına gelmez ablacım. Aklını başına topla ve lütfen bidaha böyle şeyler yapma. Emin ol o adamın ikna kabiliyeti yüksektir seni yine kandıracaktır lütfen ızın verme buna. Ayrıca sana herkes param için benle birlikte oldu yalanını surdan anlaman lazım ki hangi para ?? Sana kredi çektiriyor onun parası nerde ?? O da seninle para ıcın birlikte seni yolmak içinabla o para öyle böyle ödenir, ben bir daha çekmem.... ama burada paradan daha da acı bir gerçek var kulak arkasına atılan bir gerçek.. kimse saf sevgiye karşılıksız sevgiye bakmiyor artik, herşey bir cikar ve bu herkeste var... ben kötü olamiyorum, ben cantamda kedi mamasi taşıyorum diye bana deli diyor çevremdeki insanlar... bu insanı da hayatimdan cikaracam ama bir daha da kimseyi sokmayacam, hiç umudum kalmadi artik ben ömrümün sonuna kadar yalnız olacam çünkü birak evlenilecek adami artık muhattap olunacak INSAN kalmamış
1 yapar 2 yapar 3 cuye yapamaz.. ben bi miktar para kaybetmiş olurum belki.... ama o beni kaybetmiş olur, kimin kaybı daha büyük? ben zor durumda kaldi diye parasal yardim yapiyorsam sözüne inanıp, ama o kandiriyorsa benim ayıbım mi bu onun ayibi mi? evren, karma mutlaka herşeyin bedelini ödetir,.iyiliğin de kötülüğün de.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?