para problemi, ne yapacagim ben

Hemfikirim
Bence aileyle sorunu yok hatta belki ailenin istediği kızla nisanlidir da malum düğün parasız olmuyor, o da böyle bir yöntem bulmustur kendince.

Yazık etmeyin kendinize hiç böyle şart koşan bir ilişki görmedim şimdi böyleyse evlilik olursa daha büyük şeyler ister kurtulun gitsin
bazı insanlar böyle para için yapmayacakları yok
bende dün gece tekrar para istediğinde bu sefer vermeyeceğimi söyledim, beni para için mi hayatinda tutuyorsun? para yoksa senin hayatinda olamaycagiz mi dedim, bana çıkıştı ve sinirlenip küfürler etmeye başladı telefonda.. ben yine de agzimdan kötü bir söz kacirmadim ama kendisi çok küfür etti... borcun hepsini ödeyecekmis ve bende onu kaybettiğim icin pisman olacakmışım...

Yani sevilmen için hep kredi çekmen mi gerekiyor bu lafı cidden duydun mu

Mıçayım senin hayatına diyemedin mi
bir ton küfür ettive ayrıldı zaten dün gece tekrar 3 bin lira sormuştu, veremem dedim ve bende aynı şeyleri söyledim, para olmazsa sen yok musun diye söyleyince sigortaları attı... bütün borcunu ödeyecekmiş ve bende onu kaybettiğim için pişman olacakmisim

Yav hee hee diyeydin. Aynı duruma kuzenim düştü. Babasına kadar aradı babası sizin aranısda ben karışmam dedi.. oğlan telefonlarına bakmadı. Son çare mahkemeye verdi borçunu alabilmek için.. Ablası kanser oldu ona kullanacaktı ama itoğlu o parayı göndermiyor..hatta bankadayım göndereceğim diye de birkaçkere oyalamıştı.. Aklınızı başınıza devşirin.. Eşim hep.söyler kadından para isteyen adam değildir. Hele hele evlenmeden utanmadan para isteyen hiç adam değildir diye..

Siz de buna inanıp kredi çektiniz. Çok safsınız

Aman ödesin de pişman mı olursun sürünür müsün onu ilgilendirmez. İnşallah öder -_-

Bi ton küfür mü etti terbiyesiz arsız , inşallah borçlarını öder sana umarım çok fazla alacağın yoktur

yok öyle bir dünya ! 1 değil 2 değil... herkesn kendi çapında sağlık sorunları var bence abartılcak birşey yok , sizi kullanıyor açık ve net belli.

hadi len ordan deseydiniz
zararın neresinden dönülse kardır.. Yarın öbürgün dönmeye kalkar sakın haa müsaade etmeyin

bide ilişkiniz ne kadarlık
Sakın internetten tanıştık vs demeyin

Bence laf arasında kendi aileniz için 100 bin kredi çektiğinizi söyleyin, ailem ödeyecek benimle ilgili değil ama artık daha fazla kredi de çekemem deyin. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
ayrıldık zaten de böyle birşey söylesem kesinlikle kabul etmezdi, aileye para vermek falan en sinir olduğu şeydi zaten.. istemiyordu aileme maddi yardimda bulunayim

zaten dün gece ayrıldık ve sinirlenip etmediği küfür kalmadı bana telefonda.. belki yanında olsaydım sinirlenip şiddet bile uygulayabilirdi.. kendisi doğulu zaten ve normal konuşması bile sert mizacliydi.. bilmiyorum rahatlamış gibiyim simdi

kendisi ilk kredilerde ben gönülden razı olmayınca bana karşı çıkışta bulunurdu zaten ben dolandırıcı miyim, bak öyle olsam seni simdiye kadar engellemez miydim, iletisimi kesmez miydim diye

Bu tepkisi bile dolandırıcı olduğunu gösteriyor. Ufak ufak paralar gitgide büyüyüp son vurgun yapabilir.

Bu tepkisi bile dolandırıcı olduğunu gösteriyor. Ufak ufak paralar gitgide büyüyüp son vurgun yapabilir.
ama şu an hiçbir yerden engellememiş beni, dün gece tartıştık telefonda ayrıldık hatta kendisi ilk söyledi bunu sizce neden olabilir

Valla ben bile korktum oturdugum yerde

Bir kere bir erkek benden para istese direkt gözümden düşer. Saygım kalmaz ona.. Bu arada verdigin paraların üstüne 1 bardak soğuk su iç. Geri gelmeyecektir. Ama zararın neresinden dönülürse kardır. Üzülme inş bundan sonra adam gibi adam karşına çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…