Hemfikirimya hepsinden önce adam aldığı evin borcunu ödüyor diye parası yoksa o zaman o evi karşılayamıyor demektir. satsın evini kredisiyle. eline geçen parayla işini görsün. herkesin sözü malına geçer. bu adam hem pastam dursun hem karnım doysun.
eminim birkaç ay sonra o eve başkasıyla evlenip yerleşmiş olacak.
bazı insanlar böyle para için yapmayacakları yokYazık etmeyin kendinize hiç böyle şart koşan bir ilişki görmedim şimdi böyleyse evlilik olursa daha büyük şeyler ister kurtulun gitsin
bende dün gece tekrar para istediğinde bu sefer vermeyeceğimi söyledim, beni para için mi hayatinda tutuyorsun? para yoksa senin hayatinda olamaycagiz mi dedim, bana çıkıştı ve sinirlenip küfürler etmeye başladı telefonda.. ben yine de agzimdan kötü bir söz kacirmadim ama kendisi çok küfür etti... borcun hepsini ödeyecekmis ve bende onu kaybettiğim icin pisman olacakmışım...Borç zaten başınıza kalacak o kesin de zamanı belirsiz sadece. Şimdi çekmiyorum derseniz 1 ay sonra başınıza kalır. Yok eğer yeni keredi çekerseniz biraz daha ilişkiniz devam eder 3 ay sonra başınıza kalır. Ama bu kez de tutar yükselir. Paranın varlığını veya yokluğunu sürekli konuşan insanlardan uzak durun. Yapacağınız en doğru şey ilişkiyi bitirip borcunu ödemesini istemek.
bir ton küfür ettive ayrıldı zaten dün gece tekrar 3 bin lira sormuştu, veremem dedim ve bende aynı şeyleri söyledim, para olmazsa sen yok musun diye söyleyince sigortaları attı... bütün borcunu ödeyecekmiş ve bende onu kaybettiğim için pişman olacakmisimYani sevilmen için hep kredi çekmen mi gerekiyor bu lafı cidden duydun mu
Mıçayım senin hayatına diyemedin mi
Yav hee hee diyeydin. Aynı duruma kuzenim düştü. Babasına kadar aradı babası sizin aranısda ben karışmam dedi.. oğlan telefonlarına bakmadı. Son çare mahkemeye verdi borçunu alabilmek için.. Ablası kanser oldu ona kullanacaktı ama itoğlu o parayı göndermiyor..hatta bankadayım göndereceğim diye de birkaçkere oyalamıştı.. Aklınızı başınıza devşirin.. Eşim hep.söyler kadından para isteyen adam değildir. Hele hele evlenmeden utanmadan para isteyen hiç adam değildir diye..bazı insanlar böyle para için yapmayacakları yok
bende dün gece tekrar para istediğinde bu sefer vermeyeceğimi söyledim, beni para için mi hayatinda tutuyorsun? para yoksa senin hayatinda olamaycagiz mi dedim, bana çıkıştı ve sinirlenip küfürler etmeye başladı telefonda.. ben yine de agzimdan kötü bir söz kacirmadim ama kendisi çok küfür etti... borcun hepsini ödeyecekmis ve bende onu kaybettiğim icin pisman olacakmışım...
Siz de buna inanıp kredi çektiniz. Çok safsınızmerhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
Aman ödesin de pişman mı olursun sürünür müsün onu ilgilendirmez. İnşallah öder -_-bir ton küfür ettive ayrıldı zaten dün gece tekrar 3 bin lira sormuştu, veremem dedim ve bende aynı şeyleri söyledim, para olmazsa sen yok musun diye söyleyince sigortaları attı... bütün borcunu ödeyecekmiş ve bende onu kaybettiğim için pişman olacakmisim
bir ton küfür ettive ayrıldı zaten dün gece tekrar 3 bin lira sormuştu, veremem dedim ve bende aynı şeyleri söyledim, para olmazsa sen yok musun diye söyleyince sigortaları attı... bütün borcunu ödeyecekmiş ve bende onu kaybettiğim için pişman olacakmisim
hadi len ordan deseydinizbir ton küfür ettive ayrıldı zaten dün gece tekrar 3 bin lira sormuştu, veremem dedim ve bende aynı şeyleri söyledim, para olmazsa sen yok musun diye söyleyince sigortaları attı... bütün borcunu ödeyecekmiş ve bende onu kaybettiğim için pişman olacakmisim
dün gece acayip sinirlendi ve küfürler etti zaten iliskiyi bitirinceSaf mısınız? Herşeyi geçtim karizması cizilmedi mi gözünüzde ?
ayrıldık zaten de böyle birşey söylesem kesinlikle kabul etmezdi, aileye para vermek falan en sinir olduğu şeydi zaten.. istemiyordu aileme maddi yardimda bulunayimBence laf arasında kendi aileniz için 100 bin kredi çektiğinizi söyleyin, ailem ödeyecek benimle ilgili değil ama artık daha fazla kredi de çekemem deyin. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
zaten dün gece ayrıldık ve sinirlenip etmediği küfür kalmadı bana telefonda.. belki yanında olsaydım sinirlenip şiddet bile uygulayabilirdi.. kendisi doğulu zaten ve normal konuşması bile sert mizacliydi.. bilmiyorum rahatlamış gibiyim simdisizce böyle bir erkek sizi kaybetmekten etkilenecek mi ?
evet herkes yaptığı kötülüğün bedelini öder de hala sizi kaybetti diye acı çekeceğini sanmanız fazla naif. yani göz göre göre para verip dolandırılmanız sizin kendinize kendinizin yaptığı bir ayıp olmuyor mu? ben olsam kendime bu ayıbı nasıl yaptım, nasıl kendi kendimi küçük düşürdüm diye dertlenirim. siz hala beni kaybetmesi benim para kaybetmemden daha zor diyorsunuz.
keşke sandığınız gibi hissetse de zor
kendisi ilk kredilerde ben gönülden razı olmayınca bana karşı çıkışta bulunurdu zaten ben dolandırıcı miyim, bak öyle olsam seni simdiye kadar engellemez miydim, iletisimi kesmez miydim diyeDolandırıcı bence.
kendisi ilk kredilerde ben gönülden razı olmayınca bana karşı çıkışta bulunurdu zaten ben dolandırıcı miyim, bak öyle olsam seni simdiye kadar engellemez miydim, iletisimi kesmez miydim diye
ama şu an hiçbir yerden engellememiş beni, dün gece tartıştık telefonda ayrıldık hatta kendisi ilk söyledi bunu sizce neden olabilirBu tepkisi bile dolandırıcı olduğunu gösteriyor. Ufak ufak paralar gitgide büyüyüp son vurgun yapabilir.
Valla ben bile korktum oturdugum yerdemerhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?