Me münasebet başkası için kredi çekmek ?? Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz ?? Paraya ihtiyacı varsa çalışsın,ek iş yapsın.Nasıl yüzü tutuyor ??Ben 1 haftadır 10 TL ile geçiniyorum.Çalıştığım yer kapandı elimdeki para faturalara yetti,abim her gün soruyor “paran var mı?” diye “yok,son maaşım faturalara bir de markete gitti senin gelirken verdiğinlede sokakta bulduğum hasta güvercini veterinere götürdüm” diyemiyorum.Ama millet kredi çektiriyor,pes vallahi!!!!!!merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
herkes dalga geçmiş benle burada.. iyi kalpli olmak suç mu? o kişi de benim acıyan biri olduğumu biliyor ki kullanmak istiyor büyük ihtimal.... ben anlamiyorum insanları 3 günlük dünyada hele de ölüp de yanında götüremeyecekleri maddiyat için.........
Dolandırılıyorsunuz aynı hikayeyi cok duydum. şimdi size çektririr çektirir zamanında geri de öder. Güveninizi kazanınca da yüklü bir miktar çektirir ve kayıplara karışır :).benim arkamda kimsem yok, konu maddiyat olunca düşünce dost sandiklarim beni bırakıp gitti bende yanimda durmayan herkesi hayatimdan sildim falan diye .. yani kendisini kimseye güvenmeyen ve yaninda olanlar hep parası için yaninda olmuş
Bekarken bunu okusaydim sanırım aa ne kadar ayip şu düşünceye bak derdim.Ama evli halimle cok haklisiniz.Evet para her şey degil ama para olmadan da saadet ne yazik ki olmuyor.Evliliklerin bitmesinde en büyük sebep ekonomik sıkıntıSen onu gec ben esimden once cok zengin bir ailenin ogluyla beraberdim.cocuk iyi gunde kotu gunde yanimdaydi bir dedigimi iki etmezdi luks arabasiyla beni ise alir birakirdi. Ailesiyle tanistirdi. O kaar guzel sevmistiki. Birgun universite arkaaslariyla bir olaya karisiyorlar polis bunlari aliyor. Haberim yok biseyden. Aslada sevmem o tarz seyleri korkarim yani devletten polisten bankadan borcum olmasin adim biseye karismasin. Velhasil duydum bu cocuk biseylere karismis sesimi cikarmadim ailesi bunun elinden cuzdanini arabasini anahtarlarini kartlarini herseyini aldi. 1 hafta oyle dimdizlak ceza verdiler 22 yasindaki cocuga. Ben ozman yillar once taksi parasi verdim bir defa. Ikinciye cocuk utama sikila istedi yuzu kizara kizara. Vallahi o zamanki bak 22 yasindayim cahil aklimlami diyeyeim cakalmiyim anlayaamdim cocuktan bi sogudum hemen o hafta ayrildim. Belki bende hataliydim genctm cahildm ama oylede pis huyum var. Benden erkek para isteyemez. Evlendim esimde zengindi zaten. Ben parayi sevdigim icin durumu iyi olmayan biriyle evlenmezdim. Ailemdede varligi gordum cunku.yni bu devirde kadin akilli olacak baska yolu yok
Borç zaten başınıza kalacak o kesin de zamanı belirsiz sadece. Şimdi çekmiyorum derseniz 1 ay sonra başınıza kalır. Yok eğer yeni keredi çekerseniz biraz daha ilişkiniz devam eder 3 ay sonra başınıza kalır. Ama bu kez de tutar yükselir. Paranın varlığını veya yokluğunu sürekli konuşan insanlardan uzak durun. Yapacağınız en doğru şey ilişkiyi bitirip borcunu ödemesini istemek.merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
benim için elini taşın altına koymayan benim hayatımda olamaz diyor..Bence laf arasında kendi aileniz için 100 bin kredi çektiğinizi söyleyin, ailem ödeyecek benimle ilgili değil ama artık daha fazla kredi de çekemem deyin. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
mühendis ama ev almış ve onun kredisini ödüyor, boynunda kireçlenme olunca da tedavi olması gerektigini boynunun bazen kitlendigini ve hareket ettiremediği ve çalışırken cok zorlandığını söylüyor.. tedavisi icin de bazi doz ilaçlar enjekte edilmesi gerekiyormus boynuna, bu tedavi de pahaliymisMadem mühendis iyi kazanıyor kendi çeksin kredi..saf misiniz siz
Yazık etmeyin kendinize hiç böyle şart koşan bir ilişki görmedim şimdi böyleyse evlilik olursa daha büyük şeyler ister kurtulun gitsinbenim için elini taşın altına koymayan benim hayatımda olamaz diyor..
Saf mısınız? Herşeyi geçtim karizması cizilmedi mi gözünüzde ?benim için elini taşın altına koymayan benim hayatımda olamaz diyor..
benim için elini taşın altına koymayan benim hayatımda olamaz diyor..
Benim.de boynumda kireclenme ve fitik çıktımühendis ama ev almış ve onun kredisini ödüyor, boynunda kireçlenme olunca da tedavi olması gerektigini boynunun bazen kitlendigini ve hareket ettiremediği ve çalışırken cok zorlandığını söylüyor.. tedavisi icin de bazi doz ilaçlar enjekte edilmesi gerekiyormus boynuna, bu tedavi de pahaliymis
Me münasebet başkası için kredi çekmek ?? Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz ?? Paraya ihtiyacı varsa çalışsın,ek iş yapsın.Nasıl yüzü tutuyor ??Ben 1 haftadır 10 TL ile geçiniyorum.Çalıştığım yer kapandı elimdeki para faturalara yetti,abim her gün soruyor “paran var mı?” diye “yok,son maaşım faturalara bir de markete gitti senin gelirken verdiğinlede sokakta bulduğum hasta güvercini veterinere götürdüm” diyemiyorum.Ama millet kredi çektiriyor,pes vallahi!!!!!!
Benim.de boynumda kireclenme ve fitik çıktı
Is yerinden izin alıp fizik tedaviye bile gidemedim.simdi de pandemiden dolayi bir yere çıkamıyorum
Evet zor ama bana teshisi koyan devlet hastanesi doktoru, arada yapmam gereken boyun hareketlerini gosterdi iki dk, agir kaldirma dedi. Yani bu tür isler cok cok pahali degil, ayrıca bu adam kredi ödüyor madem, ayagini yorganina gore uzatacak.
Hayatındaki kisi icin "elini tasin altina koyacak" derken neden bu kredi cekmek oluyor? Kendisi elini taşın altina nasil koymus acaba?
Fazla üst perdeden konuşmuş yani bu özgüven degil bariz ego. "Egomu tatmin edeni hayatımda tutar ve onu kullanirim" demiş daha ne desin bacim yaa?
Ne kadar borcun oldugunu soylemedigine göre 10 binden fazladır diye düşündüm. O parayi ödemez sen odersin ama hic de "meriinanin hakkını yedim bana kredi cekti ne vefali kiz" demeyecek.
Bir an once krediyi bitirmeye bakin, yenisini isterse bu krediyi bitirmeden yenisini cekemem ödeyemem dersiniz. O zaman da size kapiyi gostereceginden eminim.
Kendi adima kredi cekmeye sicak bakmiyorum çünkü borcu sevmiyorum. Hadi kendim ve ailem icin ihtiyaçtan cektim diyelim, sevgili/arkadas icin cekmem. Insanlar her türlü yalan söyleyebilir, ben öderim diye kendinize güveniniz varsa cekin ben sahsen o borcun altina girmeye korkardim.
Allah aşkına neymiş o tedavi? Ne enjekte ediyorlarmış? Benim kardeşimde de var, biz de yaptıralım neyse o. Benim bildiğim fizik tedavi falan var. Ayrıca mühendis adam ev kredisi ödüyor diye kendisi tedavi olamıyor mu? Bu kadar kolay inanmayın insanlara.mühendis ama ev almış ve onun kredisini ödüyor, boynunda kireçlenme olunca da tedavi olması gerektigini boynunun bazen kitlendigini ve hareket ettiremediği ve çalışırken cok zorlandığını söylüyor.. tedavisi icin de bazi doz ilaçlar enjekte edilmesi gerekiyormus boynuna, bu tedavi de pahaliymis
Çok teşekkür ederimtez zamanda düzelir inşallah durumunuz. çok gönülden diledim bunu.. ne güzel insansınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?