para problemi, ne yapacagim ben

Böylesi bir durumun içindesiniz ve gerçekten bunun yanlış olduğunun burdan yazılmasını mı bekliyorsunuz? Mantıklı düşünmeye başladığınızda kullanıldığınızı/ dolandırıldığınızı fark edeceksiniz.

Çok büyük paralar kaybetmeden fark etmenizi dilerim.

Me münasebet başkası için kredi çekmek ?? Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz ?? Paraya ihtiyacı varsa çalışsın,ek iş yapsın.Nasıl yüzü tutuyor ??Ben 1 haftadır 10 TL ile geçiniyorum.Çalıştığım yer kapandı elimdeki para faturalara yetti,abim her gün soruyor “paran var mı?” diye “yok,son maaşım faturalara bir de markete gitti senin gelirken verdiğinlede sokakta bulduğum hasta güvercini veterinere götürdüm” diyemiyorum.Ama millet kredi çektiriyor,pes vallahi!!!!!!

Dolandırılıyorsunuz aynı hikayeyi cok duydum. şimdi size çektririr çektirir zamanında geri de öder. Güveninizi kazanınca da yüklü bir miktar çektirir ve kayıplara karışır :).

Bekarken bunu okusaydim sanırım aa ne kadar ayip şu düşünceye bak derdim.Ama evli halimle cok haklisiniz.Evet para her şey degil ama para olmadan da saadet ne yazik ki olmuyor.Evliliklerin bitmesinde en büyük sebep ekonomik sıkıntı

Borç zaten başınıza kalacak o kesin de zamanı belirsiz sadece. Şimdi çekmiyorum derseniz 1 ay sonra başınıza kalır. Yok eğer yeni keredi çekerseniz biraz daha ilişkiniz devam eder 3 ay sonra başınıza kalır. Ama bu kez de tutar yükselir. Paranın varlığını veya yokluğunu sürekli konuşan insanlardan uzak durun. Yapacağınız en doğru şey ilişkiyi bitirip borcunu ödemesini istemek.

Madem mühendis iyi kazanıyor kendi çeksin kredi..saf misiniz siz
mühendis ama ev almış ve onun kredisini ödüyor, boynunda kireçlenme olunca da tedavi olması gerektigini boynunun bazen kitlendigini ve hareket ettiremediği ve çalışırken cok zorlandığını söylüyor.. tedavisi icin de bazi doz ilaçlar enjekte edilmesi gerekiyormus boynuna, bu tedavi de pahaliymis

Önceki yorumlarında gördüm baban da size maaşından para vermiyormuş, sen bütün erkekler böyle sanıyorsun herhalde, geçmişte de annen mi baktı babana ve size? Yani normali bu kadın erkeğe para verir erkek de onun yanında olur, bu işin doğası bu diyorsun. Bi de savunmaya geçmişsin ee madem memnunsun o zaman niye konu açıyorsun, o şahsına ait ev sahibi olsun sen onun tüm masrafını karşıla, o da bunların karşılığında seni sevsin. Akıl istercesine konu açma burda çünkü burda kimse senin patolojini beslemez.

Iyilik de bi yere kadar yahu...çekme daha birşey hayret bisey ya,bakalim ne kadarını ödeyecek

Benim.de boynumda kireclenme ve fitik çıktı
Is yerinden izin alıp fizik tedaviye bile gidemedim.simdi de pandemiden dolayi bir yere çıkamıyorum
Evet zor ama bana teshisi koyan devlet hastanesi doktoru, arada yapmam gereken boyun hareketlerini gosterdi iki dk, agir kaldirma dedi. Yani bu tür isler cok cok pahali degil, ayrıca bu adam kredi ödüyor madem, ayagini yorganina gore uzatacak.
Hayatındaki kisi icin "elini tasin altina koyacak" derken neden bu kredi cekmek oluyor? Kendisi elini taşın altina nasil koymus acaba?
Fazla üst perdeden konuşmuş yani bu özgüven degil bariz ego. "Egomu tatmin edeni hayatımda tutar ve onu kullanirim" demiş daha ne desin bacim yaa?
Ne kadar borcun oldugunu soylemedigine göre 10 binden fazladır diye düşündüm. O parayi ödemez sen odersin ama hic de "meriinanin hakkını yedim bana kredi cekti ne vefali kiz" demeyecek.
Bir an once krediyi bitirmeye bakin, yenisini isterse bu krediyi bitirmeden yenisini cekemem ödeyemem dersiniz. O zaman da size kapiyi gostereceginden eminim.
Kendi adima kredi cekmeye sicak bakmiyorum çünkü borcu sevmiyorum. Hadi kendim ve ailem icin ihtiyaçtan cektim diyelim, sevgili/arkadas icin cekmem. Insanlar her türlü yalan söyleyebilir, ben öderim diye kendinize güveniniz varsa cekin ben sahsen o borcun altina girmeye korkardim.

tez zamanda düzelir inşallah durumunuz. çok gönülden diledim bunu.. ne güzel insansınız..

ya hepsinden önce adam aldığı evin borcunu ödüyor diye parası yoksa o zaman o evi karşılayamıyor demektir. satsın evini kredisiyle. eline geçen parayla işini görsün. herkesin sözü malına geçer. bu adam hem pastam dursun hem karnım doysun.
eminim birkaç ay sonra o eve başkasıyla evlenip yerleşmiş olacak.

Eee ailesi yoksa maddiyatla bunun ne ilgisi var. Herkes ailesine kredi mi çektirip geciniyo? Sevgiliniz sizi sevmiyor sizi kullaniyor. Erkek olmuş ama adam degil. Uzulmeniz ve uyanmaniz için söylüyorum.

Sizde aynı taktiği yapın paraya ihtiyacım var borcum var diye söylenin anneme şunu aldım falan filan işte.

Allah aşkına neymiş o tedavi? Ne enjekte ediyorlarmış? Benim kardeşimde de var, biz de yaptıralım neyse o. Benim bildiğim fizik tedavi falan var. Ayrıca mühendis adam ev kredisi ödüyor diye kendisi tedavi olamıyor mu? Bu kadar kolay inanmayın insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…