para problemi, ne yapacagim ben

dün ayrıldık zaten tekrar para isteyince çok yalan söylüyor bence, çünkü her seferinde bu son bu son tarzi seyler söylerdi ama o son hiç gelmeyecek gibi.... ne diyeyim allahindan bulsun

Cekmıyorum dedıgın an senden ayrılıp ustune yıkacak nasılsa cekıyosun devamlı diye ödüyor uc bes aya gıder zaten paran bitince, barı sey de, şimdi limit dolmus uc ay sonra toplu cekebılcem ama de. En azından uc ay daha yatırsın. Uctu o para çünkü

zaten çekemeyecem deyince ayrıldı dün gece, tekrardan bi 3 bin lira istemisti, daha öncekiler ödenmedi bende cekmek istemiyorum deyince, bende arkamda sen varsin saniyordum, demek ben ölsem hemen para peşinde kosacaksin bana konuşma fırsatı bile vermeden konustu durdu.. ben konuşmaya calissam da küfürler etti... simdi engellemedi ama bende engellemedim taksit zamani gelince yazicam su gün ödeme var soz vermistin ödemeye diye

Bir de hala birlikte yaşadığın, seni yetiştirmiş olan ailene maddi yardımda bulunmana karşıymış Zaten daha evlenmeden kazandığın parayı ailenden sakındırması bile ayrılık sebebiymiş...

Bak canım gördün mü yüzünü

Bir de hala birlikte yaşadığın, seni yetiştirmiş olan ailene maddi yardımda bulunmana karşıymış Zaten daha evlenmeden kazandığın parayı ailenden sakındırması bile ayrılık sebebiymiş...
kendisi ailesinden ayrılmış yıllar önce pek anlatmazdı ailesini ben sildim onlari diye.. sorunca da neden diye, vefasız oldukları icin, para pesinde oldukları icin derdi... sevgi görmedim onlardan yaramı kanatma, zamani gelinve anlatırım derdi bende fazla ustelemezsim.... benim aileme de karsi sert olmami istiyor çünkü benim babam da fazla para vermez eve

Bir kere her iyi niyetli insanın başına geliyor galiba böyle durumlar. Hemen belli ediyoruz kendimizi galiba. Anında avlanıyoruz sanırım . Ben de yıllar önce birine böyle para yedirmiştim. Önce az az... bi borç versene... sonra kiramı ödeyemedim bu ay sen öder misin? Sonra istekler hep büyüyor icraaya gelecekler hapse girecem yoksa şu kadar lazım vs vs hep klasik yalanlar. En son bana araba al dediğinde gözüm açıldı. Bana araba al Allahım yarabbim aradan yıllar geçti hala inanamıyorum ve sinir oluyorum... hala .... ama ona değil kendime... Nasıl bu kadar saf olabildim diye. Verdiklerimi geri isteyince de sen ne paragöz çıktın demişti de hayret etmiştim. Tabii ki hiçbirini ödemedi.

Anlattıkça aklıma geliyor. Ben eşşek gibi çalışıp biriktirdigim parayı verdiğim gün yemeğe gitmiştik dönüşte taksimde bir mağazaya girdik. Kendine iki tane mont, saat ayakkabı vs almıştı ben o zaman da ne oluyoruz ya demistim içimden tabii. Ben kendime alamadığım şeyleri benim paramla kendine aldıkça içim gitti. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ama ona kızmıyorum hem de hiç bu kadar aptal olmasaydım ben de...

benim arkamda kimsem yok, konu maddiyat olunca düşünce dost sandiklarim beni bırakıp gitti bende yanimda durmayan herkesi hayatimdan sildim falan diye .. yani kendisini kimseye güvenmeyen ve yaninda olanlar

Acaba sürekli istemesinden bıktı mı insanlar.İyi de dolandırıcı neden üzülsün seni kaybettiği için.Neden bile bile lades?

Tüh ya, mesajları sakla belki işine yarar o adam ödemez cekmediğin iyi olmus umarım cok kaptırmamıssındır

sana bir abla tavsiyesi, taksitler gelince bir iki söyle ama peşine düşme paranın, ödemeyecek, bunu bil, cidden ödemezler. Kendini boşu boşuna sinir hastası yapma. Arkana bakmadan kaç böyle asalaklardan, yalanları hiç bitmez

Çekmemelısınız.Aılemı gecındırmek zorundayım deyın.Aılem ıcın basvuruda bulundum deyın.Insanlar kocalarına cektırmıyolar.Yapmayın .Kendınızı kullandırtmayın.

Benım boşanma sebebım eşinin babası borcluymus da ben ımza atacakmışım kefıl olucakmışım.Borçlusun sen benı bıye dıbe cekıosun.Ödeyen adam daha once odemez mi ???Insallah öder.Ben kefıl olmadım.Ama boşandıktan donra eskı sevgılım 10 bin cek dedı cektım.Neden cektım bılıomusun cunku odeyecegını bılıodum.Ödedıde.Sızın emınım zerre guvenınız yok bu ınsana .Lutfen bır daha kımseyle boyle bır muhabbete gırmeyın.Bizler mılyoner deılız.

iyi kalpli olmak suç değil tabii ki tatlım ama o krediler ödenmediğinde suç kapsamina giriyor, ölürken yanımızda götüremiyoruz diye sabıkalı yasamak da ne bileyim...

manipulasyona bak yalnız, adam high level dolandırici arkadaşlar, saygi duydum ben açikcası, o da ekmeğinde sonuçta napsın yani, yazık mazik diye ayağina gelen müşteriyi çevirecek değil ya, veren memnunsa suç da değil, günah da değil, eeee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…