para sorunu ve benim hırsım

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor

zaten ben çoçugum içinde istiyorum bunları birşürü şey alıyorum

Bu huyunuzu biliyo olmasi sizin hakli oldugunuzu ispatlamaz.bende rahati severim ama paraya asiri hirslanmadim.para bi aractir amac degil.konuyu anlattiginiz kadariyla sizi suclu buldum.belki esiniz bi gun issiz kalacak evlilik iyi gunde degil kotu gundede beraber olmaktir.herkes ister para harcamayi ama sizinki bundan oteye gecmis

Tamam ama geleceği için de ayırıyor musunuz? İlerde ayırırım demeyin, dünya hali. Bebeğinize pahalı olan X markası alacağınıza, biraz daha uygun yine kaliteli Y markası alabilirsiniz. Minicik bebek zaten lüksten ne anlar. Sağlık haricinde aşırıya kaçmaya gerek yok. Bu huyunuzu en azından evladınız için törpülemelisiniz bence.

çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim

Sizin geliriniz ne kadar
Eşinizin ki ne kadar

Lüks seviyorsanız paranın lafını yapmayan biriyle evlenecektiniz. Öyle zengin olacaktı ki harcadığınız gözüne batmayacakti. Evlenmeden sorun değil demesi bir şeyi değiştirmez. Zengin olsaydınız zaten lafını yapmazdi diye düşünüyorum. Demekki orta hallisiniz ki adama artık tak etmiş. Ki bencede haklı. Kendinize dur demelisiniz. Anlık harcamalardan ziyade çocuğunuz olacağı için geleceğide dusunmelisiniz.

Eşiniz hatalı bile bile lades demiş...mi diyelim yani?..Siz hatalısınız.

ben maaş alıyorum eşimin geliri düzensiz

oy o çocuğun için aldığın bir sürü şey elinde kalacak:))
ha bunu test etmeden anlamış olaydım bende keşke.

eşin haklı aldıkların neler ?
çocuğunun eğitimine, geleceğine katkı sağlayacak şeyler mi?

değil dimi.

çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
Hic olmamis ben esime soylesem bunu kapi acik git der.alt tarafi para yahu bu kadar kiymetli.ben bekarken cok harcadim yedim ictim gezdim.simdi eskisi gibi degilim.o gunler guzeldi ama simdiki gunlerde cok guzel.mutlu olmasini bilene para cok olmasada guzeldir.bence esinizden ozur dileyin

evlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım

evlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım
Ee ne diyelim o zaman biz size?
Gidin kocaniza anlatin derdinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…