Zenginlik hırsı ayrı çok harcama yapmak ayrı. Zengin olmak için çabalarsiniz anlarım ama kazandığınızi olduğu gibi harcarsanız kusura bakmayın ama size hak veremem. Aylık gelirinizi birde sadece sizin harcama giderinizi öğrenebilir miyim ? Çok merak ettim kusura bakmayın. Söylemek zorunda değilsiniz bu arada.evlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım
Banlanmak da istemiyorumevlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım
eşimin düzenli geliri yok ben 10 bin alıyorumZenginlik hırsı ayrı çok harcama yapmak ayrı. Zengin olmak için çabalarsiniz anlarım ama kazandığınızi olduğu gibi harcarsanız kusura bakmayın ama size hak veremem. Aylık gelirinizi birde sadece sizin harcama giderinizi öğrenebilir miyim ? Çok merak ettim kusura bakmayın. Söylemek zorunda değilsiniz bu arada.
Benide evlatlık alsanızaeşimin düzenli geliri yok ben 10 bin alıyorum
o zamanda böyleydimEvlenmeden önce durumun nasıldı ?
buBenide evlatlık alsanıza
Çok iyisiniz yao zamanda böyleydim
bu
para bize de yetmiyor ki
eşimin düzenli geliri yok ben 10 bin alıyorum
ne yalan söyleyim mesleğinizi çok merak ettim .o zamanda böyleydim
bu
para bize de yetmiyor ki
çoçuklukta babamın durumu yine iyiydi ama ben hep daha lüks giyenelim isterdim hep bagdat caddesi vs civarında dolaştıgım için gençlik döneminde ordan görme bir hırs olmuşYanlış bir evlilik daha. Bence.
Ben müsrif bir insanla ne kadar aşık da olsam evlenemem örneğin. Bugünün yarını da var.
Size de bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim. Çocukluktan gelen bir eziklik filan mı var içinizde ki bu derece gözünüzü para bürümüş... Lüks sevmek ayrı, sizdeki durum ayrı. Kocanıza ettiğiniz laflar falan da cabası. Sizdeki durum anladığım kadarıyla bir aile olarak gücünüzün yeteceğinden daha fazlası için hırs yapmak. Yani hayatınızı ve evliliğinizi falan da yıpratmaya başlamış. Sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum ve profesyonel yardım almanız gerektiğini düşünüyorum.
kendi param maaş günü kartlara gidiyorne yalan söyleyim mesleğinizi çok merak ettim .
Ayrıca kendi paranızı harcıyorsanız eşiniz ne karışır ki
ne kadar cocukla bir cümle demişsiniz eşinize birde anne olacaksınız.... ben sizi coktan kapıya koyardımçok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
Efenim sizin bu harcamalarınıza ne koca dayanır ne para. Yani bir gün bir bakmışsın önce koca sonra para alıp başını gitmiş. Bir an evvel aklınızı başınıza toplayınız zira bir çocuğunuz olacak ona lüks bir hayattan önce vermeniz gereken çok şey var.bunun 7 bini oldugu gibi kıyafete filan gidiyor dışarda yeme içme
para hırsı demek birikim yapmak demekevlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?