para sorunu ve benim hırsım

evlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım
Zenginlik hırsı ayrı çok harcama yapmak ayrı. Zengin olmak için çabalarsiniz anlarım ama kazandığınızi olduğu gibi harcarsanız kusura bakmayın ama size hak veremem. Aylık gelirinizi birde sadece sizin harcama giderinizi öğrenebilir miyim ? Çok merak ettim kusura bakmayın. Söylemek zorunda değilsiniz bu arada.

evlenmeden evvel istedigini al istedigin gibi yaşa diyordu şimdi böyle degil benim çoçkluktan kalma para zenginlik hırslarım var yenemiyorum hayatımı buna adamıştım lüksü hayranım
Banlanmak da istemiyorum Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyelim

eşimin düzenli geliri yok ben 10 bin alıyorum

bunun 7 bini oldugu gibi kıyafete filan gidiyor dışarda yeme içme

Yanlış bir evlilik daha. Bence.
Ben müsrif bir insanla ne kadar aşık da olsam evlenemem örneğin. Bugünün yarını da var.
Size de bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim. Çocukluktan gelen bir eziklik filan mı var içinizde ki bu derece gözünüzü para bürümüş... Lüks sevmek ayrı, sizdeki durum ayrı. Kocanıza ettiğiniz laflar falan da cabası. Sizdeki durum anladığım kadarıyla bir aile olarak gücünüzün yeteceğinden daha fazlası için hırs yapmak. Yani hayatınızı ve evliliğinizi falan da yıpratmaya başlamış. Sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum ve profesyonel yardım almanız gerektiğini düşünüyorum.

ç
çoçuklukta babamın durumu yine iyiydi ama ben hep daha lüks giyenelim isterdim hep bagdat caddesi vs civarında dolaştıgım için gençlik döneminde ordan görme bir hırs olmuş

geçmişte yokluk içinde mi büyüdün acaba diyecem ama o zaman kıymet bilirdin. anlamadım böyle bir hırs böyle bir takıntıyı ilk defa görüyorum ama sonunuzun nasıl olacağını tahmin etmek zor değil. Allah korusun yarın bir gün 5 liraya muhtaç kalmayın da bu hırsla...

Burda hatali olan esiniz aslinda çünkü sizin duzeleceginiz yok belki de duzelinecek bir durum da yoktur ama para harcama için çul çaput almak için sınırsız harcama için kocanızı evinizi gözden çıkarabiliyorsanız zaten bu evlilik bastan yanlış bakın ben tek çocuğum kardesim yok ne istediysem oldu ne istediysem alındı bende hamileyken doğurana kadar çalıştım deli gibi aldım aldım aldım çılgınca çok alışveriş yapan biriydim şu an çalışmıyorum iş arıyorum bulduğumda başlayacağım ama çocuğum olduktan sonra şunu anladım hayatta en büyük zenginlik aile ve saglik ötesi yalan dolan ben bunu bir alışveriş delisi olarak soyleyebilirim

bunun 7 bini oldugu gibi kıyafete filan gidiyor dışarda yeme içme
Efenim sizin bu harcamalarınıza ne koca dayanır ne para. Yani bir gün bir bakmışsın önce koca sonra para alıp başını gitmiş. Bir an evvel aklınızı başınıza toplayınız zira bir çocuğunuz olacak ona lüks bir hayattan önce vermeniz gereken çok şey var.

para hırsı demek birikim yapmak demek
sizde harcaam sevdası var. Yarın öbürgün doğum yapınca calışamıcaksın? madem öyle zengün birini bulaaydın para için boşanacak kadar biriysen... baştan düşüncektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…