Her ay aylık 7 bine kıyafet mi alıyorsunuz peki bu kadar kıyafeti ne yapıyorsunuz giyebiliyor musunuz.bunun 7 bini oldugu gibi kıyafete filan gidiyor dışarda yeme içme
İlginç.ç
çoçuklukta babamın durumu yine iyiydi ama ben hep daha lüks giyenelim isterdim hep bagdat caddesi vs civarında dolaştıgım için gençlik döneminde ordan görme bir hırs olmuş
saka di miçok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
seyma subasi????merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
kocaniz sizi kandirmis iyi kazaniyor bana bakar demis ben erkegim dedigim olur sanmis ne diyelim gecmis olsuneşimin düzenli geliri yok ben 10 bin alıyorum
Gece gece iyi bi guldurdun beniseyma subasi????
Bi açtığınız konuya baktım da .babanızın lüksü sevdiğinden sürekli şikayet etmişsiniz . Bence siz burda milleti kekliyorsunuz . Ağır psikolojik sorunlarınız var. Allah yardımcın olsun .kendi param maaş günü kartlara gidiyor
harcamak için harcıyosanız sıkıntı ama gerçekten ihtiyacınız varsa güle güle harvayın bebek için filan alısveriş yapıyosanız yapmayın hemen büyüyüveriyolar sıpalar geleceğe yatırım yapınmerhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Mazotla sadece kamyonların çalıştığını bilmiyordu gerizekalıAklima su salak koca bulma programi geldi..bir tanesinde bir kadin gelen adaya "senin maasin benim arabamin mazotuna yetmez"demisti o igrenc mimikleri ile...
Hey yumurtaya can veren Allahim...
Mazotu ne sandiysa artik?))Mazotla sadece kamyonların çalıştığını bilmiyordu gerizekalı
bu sizin eski konunuzdan alıntı. Kusura bakmayın da hayal aleminde yaşıyorsunuz. Gözünüz açailecek ne yapıcagımızı bilmiyoruz valla annemin maşşıyla ev kirası var oda olmasa bittik biz
Bunu atlamışımbu sizin eski konunuzdan alıntı. Kusura bakmayın da hayal aleminde yaşıyorsunuz. Gözünüz aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?