• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para sorunu ve benim hırsım

bunun 7 bini oldugu gibi kıyafete filan gidiyor dışarda yeme içme
Her ay aylık 7 bine kıyafet mi alıyorsunuz peki bu kadar kıyafeti ne yapıyorsunuz giyebiliyor musunuz.

Eşinize gelince adam haklı bence kızmakta madem geliriniz iyi bebeğinizde olacakmış bankada bir hesap açın biriktirin eğitiminde kullanırsınız,ayrıca Bir sağlık problemi vs olur onun için de para lazım olur birikim yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.

ç

çoçuklukta babamın durumu yine iyiydi ama ben hep daha lüks giyenelim isterdim hep bagdat caddesi vs civarında dolaştıgım için gençlik döneminde ordan görme bir hırs olmuş
İlginç.
Yazık günah o paraya yahu. Ayda 7 bin kıyafet, dışarda yeme içme masrafı mı olur Allah aşkına... Kalan para neyininize yetiyor ki o zaman? Tamam herkesin kendi parası da, el insaf. Belli ki kendinizi batıracak düzeydesiniz ki kocanız bunun derdinde haklı olarak. Sizdeki neyin eksikliğiyse bir uzmanla görüşüp onu çözün bence.

merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
seyma subasi????

Ilginc dogrusu, babanizin bu yonunden sikayet eden iki konu acmissiniz. Simdi de onun yaptigini siz mi yapiyorsunuz?
Bence donup konularinizi okuyun en iyi tavsiyeyi kendinize siz verirsiniz.

Bu dediğiniz para hırsı değilki.. bende lüxü ve para harcamayı severim ama paramın tamamını havaya harcamam.. kendimi garantiye aldığım yatırımlarım var mesela.. yarın işim yok desem,biliyorum ki para getirecek yatırımlarım var.. bunları yaptım aynı zamanda harcadım.. mesela x marka arabam var,çoğu kişinin hayali.. ama ben hala daha üst modellere bakıp araba değiştirme sevdasındayım.. seviyorum çünkü..
hiçbirşeyi olmadan amaçsızca harcayanlardan olmadım,olmakta istemem..
eşin seni böyle kabul ettiyse yaptığı yanlış tabi..

merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
harcamak için harcıyosanız sıkıntı ama gerçekten ihtiyacınız varsa güle güle harvayın bebek için filan alısveriş yapıyosanız yapmayın hemen büyüyüveriyolar sıpalar geleceğe yatırım yapın

Aklima su salak koca bulma programi geldi..bir tanesinde bir kadin gelen adaya "senin maasin benim arabamin mazotuna yetmez"demisti o igrenc mimikleri ile...
Hey yumurtaya can veren Allahim...
Mazotla sadece kamyonların çalıştığını bilmiyordu gerizekalı:KK70:

Back
X