• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para sorunu ve benim hırsım

Bu dediğiniz para hırsı değilki.. bende lüxü ve para harcamayı severim ama paramın tamamını havaya harcamam.. kendimi garantiye aldığım yatırımlarım var mesela.. yarın işim yok desem,biliyorum ki para getirecek yatırımlarım var.. bunları yaptım aynı zamanda harcadım.. mesela x marka arabam var,çoğu kişinin hayali.. ama ben hala daha üst modellere bakıp araba değiştirme sevdasındayım.. seviyorum çünkü..
hiçbirşeyi olmadan amaçsızca harcayanlardan olmadım,olmakta istemem..
eşin seni böyle kabul ettiyse yaptığı yanlış tabi..
b
Bunu atlamışım :halay: bende eskileri baktım da acıdım üyeye psikoloji fena gidik
yazik

Bir fıkra var
Sonunda diyor ki " bizim kız da o... oldu ama biz sizin kadar güzel anlatamıyoz " :-)
Şimdi o hesap
Benim de bazı anormal huylarım var ama ben sizin kadar güzel anlatamıyorum :-)
Nerdeyse biz özür dileyeceğiz sizden böyle anormal olduğunuz için :-)
Tövbe ya rabbi
Gece gece güldürdünüz beni

Edit 1: isteyene fıkrayı yazarım
Edit 2: benim anormal huyum teknoloji merakım

Sizin ki para hırsına girmiyor
Para hırsı paranın üstüne para katıp harcamamaya denir.
Paraya düşkün insandan korkarım parasız kalınca yapamayacağı şey yoktur
Eşiniz değişeceğinizi düşünmüş olabilir sizi sevip vazgeçememiş ve evlenmiştir.

her ay 7 bin liralik ne kiyafeti aliyosunuz anlamadim adamcagiz bu kadar bos harcama yapucanizi ne bilsin

Bence eşiniz haklı.
Para harcamayı herkes sever ancak mantıklı harcamalar yapmak lazım.
Huyumu biliyordu diyorsunuz da bilmek başka artık yetişememek başka.
Bu kadar çok ne alıyorsunuz ki. Düşünümce ihtiyacın da bir doyum noktası vardır çünkü.

Garip bir hayatınız var. Ailenizin yaptığı hatalardan şikayet etmişsiniz ama kendiniz onları tekrarlamaya devam etmişsiniz. Hata hatayı doğurur.

Babamdan gerçekten gitgide igreniyorum bügün beraber bir avmye gittik ülkenin ekonomik durumu hakkında konuşuyorduk sonra konu arabaya geldi beyfendi 2. El arabaya binmezmiş milletin eskisi paçavrası diyor kendimi şımarık bir ergenle konuşuyor gibi hissettim kendisinde gayet fakir bir işçi ailesinden geliyor ama sanki köşklerde büyümüş gibi havası yok mühendislerin ayagında 2 çift ayakkabı varmış yok şunda şu kıyafet varmış şu araba varmış o kadar sinirleniyorum ki artık bıktım insanlarının kıyafetine hiçbir zaman bakmadım ben ama o tamamen farklıyız bayanlar
Bu da var konu sahibi :KK14::KK14::KK14:

Standart insan olmak ne kadar zor
Parasız yaşanmaz ama para içinde paralamaz kişi kendini
Kıskanılmak kıskanmak insan tabiatında var kişi kendine zarar veriyorsa bu bir hastalıktır
Normal olun arkadaş normal

Hanımlar dağılın üye bizi kekliyor.
1500 liradan faiz kazanmaya çalışan kadının geliri 10bin liraymış.
Eski konular ciddi bir psikolojik sıkıntınız olduğunu gösteriyor. Alkol, küfür, günübirlik ilişkiler filan. Şimdi de bu konu. Çok yazık çok.

Sekerim evlilik demek paylasnak demek,sabir demek,tevazu demek,birlik olmak demek,...belirli yaslarda insanlariz. karakteristik ozelliklerimizden vazgecemeyiz mutlaka ancak senin bu bahsettigin harcama yapmayi sevmek torpulenebilir bir begenidir. Ikisini iyi ayirt edip gereksiz inatlara girmemek lazim. Evlilik ciddi bir istir! Calisiyorsan mutlaka harcarsin ama kendim kazandim harcadim da olmaz evlilikte. Bizim paramiz vardir,bizim harcamamiz,bizim! Bunu kaniksayabilememissin gibi geldi bana.

Kim sevmezki parayı lüksü ama sizin yaptığınız şımarıklık.halinize şükredeceğinize 10 bin bile yetmiyor diye burun kıvırıyosunuz ozaman kendiniz gibi 10 bin kazanan biriyle evlenseydiniz daha rahat ederdiniz.

Back
X