Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım dalga geçiyorsunuz. Bu ülkede 1400 lirayla kirasını elektriğini suyunu verip çocuk okutmaya çalışan insanlar var. Bu ne şımarıklık. Biraz şükretmeyi öğrenin para bu. Bugun varsa yarın olmayabilir bu kadar para odaklı yaşanmaz kimerhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Ne masrafınız var, çocuk için neler aldınız mesela? Çok merak ettim lüks tanımınızı.çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim![]()
Tam bi malsin dizilerde ki aptal kızlar gibisin
Iyide evlenmeden once cogu erkek ne vaatler veriyor neleri gormezden geliyorda evlenince kazin ayagi degisiyor :)Let the linç begin! Buraya bu konuyu açmak da cesaret ister ehehe. Şimdi bana kızanlar olabilir, konu sahibinin belki psikolojik problemleri de olabilir o kadar derine inemem burada ama konu sahibi arkadaş evleneceği adama dürüstçe demiş ki "Bak ben lüksü seviyorum, para seviyorum, yerim içerim gezerim okeysen evlenelim değilsen yoluna bak" demiş. Adam da "Okey" demiş. E şimdi sözünden cayarsan kadın haklı yapacak bir şey yok. En baştan "Ben lüks tüketime para veremem o kadar zengin değilim" deseydi konu sahibi de belki ona göre yoluna bakardı. Ben konu sahibini haklı buldum, eşi garanti verip sözünü tutmamış. Boşanın derdim ama ortada bir bebek var, bu yüzden birinizden birinin fedakarlık yapıp ortayı bulması dışında bir çare göremiyorum. Yok bulamıyoruz derseniz de bu kadar zıt hayat tarzlarına mecbur ayrılık lazım.
Babamdan gerçekten gitgide igreniyorum bügün beraber bir avmye gittik ülkenin ekonomik durumu hakkında konuşuyorduk sonra konu arabaya geldi beyfendi 2. El arabaya binmezmiş milletin eskisi paçavrası diyor kendimi şımarık bir ergenle konuşuyor gibi hissettim kendisinde gayet fakir bir işçi ailesinden geliyor ama sanki köşklerde büyümüş gibi havası yok mühendislerin ayagında 2 çift ayakkabı varmış yok şunda şu kıyafet varmış şu araba varmış o kadar sinirleniyorum ki artık bıktım insanlarının kıyafetine hiçbir zaman bakmadım ben ama o tamamen farklıyız bayanlar
Bir de şu hakareti beğenip, şakşaklayanlar, destekleyenler var. Yuh! Kadın milleti işte.Tam bi malsin dizilerde ki aptal kızlar gibisin
biri koç almadılar nişanı atıcam diyo biride yok bayramlık istiyo güyya yeni nesil halen şu abuk sabuk adetlerden vazgeçilmedi en çok bu damatları acıyorum böyle biriyle bir ömür geçirçekler
çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim![]()
ooovvvv tatlım sen naptino zamanda böyleydim
bu
para bize de yetmiyor ki![]()
İyi hoş da doğum parasını nereden bulacaksın
Lüks düşkünü isen doğum da lüks bir yerde olmalı
Oğlum 7 yaşında
yakında doğuranlar güncel fiyatları yazsın da bir ayrıntılı ultrason 500 tl idi şimdi kimbilir kaçtır
O zaman 5000 idi doğum ki çok da lüks değildi benimki hastanenin kendi doktoru idi Prof değildi
Dışarıdan olsa Prof vs olsa 10000 olurdu 7 yıl önce şimdi 50000 falandır belki
Ha ben doğum yaparken o benim bir aylık maaşım idi bana dokunmadı da şimdi sen 10000 lik yerde doğuramazsın ki