- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
bu nasıl bi evlilik ben anlamadım :26: sen ben olarak degil biz diye bahsetmeliydiniz yani o sizin paranız olmalıydı..gerçekten şaşkınm.. siz tanımadan mı evlendiniz yani görücü usuluyle mi oldu
eşin ne iş yapıyo aylık geliri ne?
tamam verilir edilirde daha düğün olur olmaz takılara göz dikilmesi enteresan
seni ikna edip takıları bozdurtmuş, sonra nasılsa alırıım diye düşündü herhalde, sen vermeyincede bozuldu
3 binle kaçılmaz 300 bin olsa kaçardım deseydin
dursun kenarda o 3 bin, kötü gün dostu olur ne var bu kadar büyütülecek anlamadım yani
ticaretle ugrasıyo bugünü yarını belli deil ticaretin bi gün cok para kazanıyo bi gün oluyo hiç parası olmuyo
birikim de yapamıyo ben ikimi için actım o hesabı
esime de söyledim saklamadım o da teşvik olsun beraber birikim yapalım diye
hatayi en basinda altinlarinizi vererek yapmissiniz
siz verdikce esiniz almaya alismis artik gocunmuyor bile..!
her ne kadar senin parani istemiyorum desede hepsi hava civa..
geri kalani neyse huzursuzluk cikartip onuda alabilmek amaci bence
giden parayi unutun
ne artirirsaniz bankaya koyun esinizede söylemeyin
söylerseniz bilinki o parada yok olucak
tamam evlilikte senin paran benim param olmaz belki ama
kadinin kendine ait biraz parasi olmasi sart
cünki dünyada ne olacagi hic belli olmuyor
sizin bugün yaptiginiz fedakarligin bir önemi yok kiymet bilende yok
acaba yarin gerekirse ayni fedakarligi gösterebilicekmi onu bi düsünün
ben seni anladım canımda eşin bu konuda senle tam zıt düşünüyo galiba, o yüzden bu konu aranızda hep sorun olur, her ne kadar hoş bi durum olmasada sen gizli birikimde yap, eşinin para kazanama potansiyeli şansı var ama senin şuan böyle bi şansın yok sanıyorum, çalışmıyorsun galiba şuan, insan kendini güvende hissetmeyincede huzurlu olamıyo doğal olarak
ben seni anladım canımda eşin bu konuda senle tam zıt düşünüyo galiba, o yüzden bu konu aranızda hep sorun olur, her ne kadar hoş bi durum olmasada sen gizli birikimde yap, eşinin para kazanama potansiyeli şansı var ama senin şuan böyle bi şansın yok sanıyorum, çalışmıyorsun galiba şuan, insan kendini güvende hissetmeyincede huzurlu olamıyo doğal olarak
Eşinizin tavrından dolayı okurken gözlerim yerinden fırlar gibi oldu.Bu nasıl tarz nasıl basit ifadeler..
Allah kolaylık versin..Bankada ki paranızı asla vermeyin diyeceğim ama tartışmaya vesile olmasından korkuyorum cümlemin.
Eşiniz aldığı parayı eğer yerine koyacağım diyorsa sözünü tutmasını bilmeli..
Madem 3500 olarak verecek size,sizin o verdiğiniz eski para ve altınları o şekilde tamamlasın.
Evet evin içinde asla asla senin paran benim param olmamalı, ama bu iş çok farklı; eşinizin sözünü tutmaması, bu kadar çok sizden para istemesi v.s bunları ben risk olarak görüyorum bir erkekte.
sakın verme canım kalan son paranı almak için taktik bu konuşmaz küser ne kadar uzatabilirki? sonuçta aldıklarını verdimi bide onu düşün buda giderse hiç güvencen kamayacak amacı o zaten kendini ona mecbur hissetmen rahatsız oluyor anladığım kadarıyla sende para olduğu için bundan sonrada birikiimlerini ona söyleme
yeter ki huzursuzluk olmasın diye vericektim ama iyiki vermemişim
ya kendisi önce bana demişti başkasına kaçarsın diye
ben de demiştim ki bu kadar mı güvensizsin niye aynı ewde yasıyoruz o zaman biz
şimdi aynı kelimeleri bana kullanıyo güvenmiyo musun
bu nasıl ewliliktir falan filan
hem yeminler ediyo senin parana mı kaldım diye aradan 1 ay geciyo para istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?