para vermedim suçlu oldum..

CANIM benım yasanmıs bı ornegı var benım hayatımda. arkadasımın eşide aynısını yaptı ertesın gun mahkeme kapısındalardı ayrıldı .basta böle yapan sonra ne yapar dedı ve bıtırdı ..sorumsuzluk kotu bı duygu ..ama sadece para konusundamı böle.sana karsı ılgılı alakalı hosnut edıyomu senı bıde o yonunu dusun ..baktınkı kendı basına halledemıosu bu konuyu saydıgı sevdıgı bı aıle buyugunuz uyarsın eşini.

kız napsın kadıncağız adam savurgan belliki tutmaya çalışıyo ama zor iş valla

Altınları göremeden bozdurup borçlarımızı ödedi diye sitem sinyalleri veriyo..10 binlik mal bulmuş 3 binini benden istiyo,3500 vercekmiş ama inanmadım diyo..kocasına tefecilik yapıyo sanki,faiz teklif diyo adam da..adam paraları alıp hovardalıkta,içkide kumarda yemiyo,üstüne başına sıvamıyo anlattığından anladığım..1 yıllık evli ve iş kurmaya bi yerden tutunmaya çalışıyo..tabiki kadının zulası olur ve eşine tam da böyle zamanlarda destek olur...sonra o parayı geri vermedi diye kızılır mı yaa?? her kadın eşine verdiği paranın hesabını tutsun o zaman,geri faiziyle alalım..bize de evli karı koca,aile desinler!! hahaayy...
-3 bin ver,3500 al..
-yok inanmıyom..
-kız valla bak faizinide koycam ver işte şu malları alalım..
-yok sen vermessin..
-de get!

:82:

ben sana güvenmiyorum sen o parayı alır başkasına kaçarsın dedi

Siz evlimisiniz ?
Eş misiniz ..

İnsanlar evliliği nasıl görür oldu aklım almıyor artık ..
Karı koca arasında '' senın benım '' olayı varmı ya ..
Hele ki para mevzuları ..
Yukarıdaki bu söz bence herşeyin özeti ..
Siz eş falan değilsiniz sadece aynı evde yaşayan iki farklı dünyasınız ..

dalga geciliek bi konu deil bu
eşim ticaretle ugrasıyo ve elinde para tutamıyo kenarda kıyıda köşede hiç paramız yok
allah korusun işi tersine dönerse nolucak ben kötü günlerimiz için biriktiriyorum o parayı
her paraya sıkıştığında benden alması çok yanlıs
eşimin her ay belli bi geliri olsa mesela memur olsa ben yarınımız için çok endişelenmem
ama bu ticaret..

aslında çok da saglıklı bi ewliliğim oldugu söylenemez
sorunlar çok aşmaya calısıyorum işte..

yapmasın tıcaret ozaman gıtsın maaşlı bı işte çalıssın sartmı yanı tıcaret yapması ....

bunu söylemek cok kolay
maaslı bi işte calıssa en fazla vericekleri 1000 tl
bu devirde o kadar masraf varken gecinilir mi o parayla ((hemde ailesine yardım ederken))

ozamn önce aılesıne yardımm etmeyı bıraktırıcaksın .bı sekılde tatlılıkla kendıne cekıceksın eşini .aılesı olayını ortadan kaldırdıktan snr dier konuya el atıcaksın bız kadınlar ısteyıpte basaramıcagımız hıc bı konu yok bence ...

Evin kiramı ?

bunu söylemek cok kolay
maaslı bi işte calıssa en fazla vericekleri 1000 tl
bu devirde o kadar masraf varken gecinilir mi o parayla ((hemde ailesine yardım ederken))

ne şeye geliyosunuz ne bişeye..
maaşlı iş sizi kesmiyo ama ticaretle uğraşan bi eşe destek olmayı borç verip geri almak sanıyosunuz..
madem ticaretle uğraşması daha uygun o zaman bu deveyi gütmek kalıyo size..her batışında,ihtiyacında,riske girişinde varsa elinizde para altın bişey,vereceksiniz..
İş ortağınız değil,hayat arkadaşınız... her verdiğiniz para,altın geri gelecek değil ya..iş dünyası bu...batmakta var çıkmakta..işlerini yolunda gitse, 2 çeyrek alıp 5 koysa oh ne ala memleket..kötü gittimi "ver sana verdiklerimi geri"...bu ne ya böyle.. gülermisin ağlarmısın vakası...

valla hıslerıme tercuman oldunnn ....tıcaretse eger bu aldıgınıda verdıgınıde gözun gormıcek ...

hayır deil
3 ay kirada oturduk sonra eşimin ailesi ew aldı ve kendi oturdukları ewi bize werdi
daha borclarımız bitmemişken yeni ewe taşınmanın verdiği borc eşimin ailesine 10 bin para vermesi ve
şuanda bile hem kendi borclarını ödemeye calısıp hem onların ewine katkıda bulunması çok zor oluyo
her ay en az kredi kartıyla falan derken 2 bucuk 3 milyar taksit ödüyoruz..

Bide size evlerini verdiler öyle mi?? ev sahibi oldunuz yani eş tarafından, hemde sizin de yakındığınız bu devirde ?? ben kaynanamın iki tepsi içli köftesinden başka bişey görmedim çocuğuma bi çeyrek bile takmadılar...eşime Allahın tepesindeki evi vermek için 30 bin lira para ver tapusunu sana verelim dediler...

Ama sizin eşinizin ailesi size evlerini verebilmek için gidip kendilerine ev alıp borcun daniskasını yaptılar..
Siz de oturup 2 çeyreğin hesabını yapın.. aldığı parayı geri vermiyo diye sızlanın "eşiniz" için...

Allah dayanma gücü versin canım..gerçekten çok haksızlığa uğruyosunuz..yiyip bitiriyo bu aile sizi..sömürüyolar resmen...sabır..

ALLAH KOLAYLIK VERSIN DEMEKTEN BASKA BISI GELMIYO AKLIMA.SEN ÇAlışmayı dusunuyomusun peki..

ewt gunluk kazanan pek bırıktıremez yenı evlednıgımızde bızde hergun atardı kenarıya sonra ıse gırdum atmalar kalktı bende gune gırdım ole bırıktırdım ama bı kac odememız war bıtsın yıne calıstıgı haftada 50 50 alıp kenarıya atmaya calıscam bırıkım sartta erkekler pek tarafrat deıller nedense

ben kötü bişi yapmıyorum kötü günlerimiz için o parayı biriktiriyorum
şuan kötü bi gün deil darda kalmadık..her sıkıştığında benden parayı almicak
ailesine parası çok var gibi gösteriyo
bana gelince yok yok diyo
bayramda 500 lira parası vardı eşimin akrabası geldi hep kayınvalidemlerdeydik onların masraflarını karsıladı
sigara paralarına kadar herseyleri aldı
görümcem diyo ki napmış o parayı
eşimin onlar için yaptıklarını görmüyolar bile

melankolik canım bence işe girmee hemen evliliğini oturttur para konusnu hallett eşinin huyunu değiştirmeye çalış. forumu okuysan maaşlarını eşlerine kaptıran çok falza bayan var burada hepsi iyi niyetli eve destek eşlerine destek olmak istiyorlarr kartlarını eşlerine veriyorlarr ama almak çok zorun oluyor, ve daha büyük problemler yaşıyorlar. şuanda eşin senin birktirin üç bel kuruşun peşinde maaşlı çalışırsan emin ol onu daha çok isterr o zihniyette gördüm eşini. Bence sen birkim yaptığını artık söyleme eşinee. paranıda altına çevir o onu gıdıklamasın. Altın düştü iki gündür tekrar gidip altın al ve evden uzak tut altınını, bankadan altın hesabıda açtıraiblrisin altın fonu ekimde çeyrek 200 ü bulackamış.

Pardon ama kimden alacak?

Çocuk gibi her başı sıkıştığında ailesinden mi isteyecek kazık kadar adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…