para vermedim suçlu oldum..

nerde o günler..
vermezsem de sen ne kadar cimrisin der
bi gün eşimin arkadası ve eşi gelicek çay içmeye sadece özel seyler yapıp döktürmeye gerek yok
bizde onlara gittiğimizde yapmazlar
ben market alışverişinden falan 2 lira 3 lira artırmışım 15 liram olmu elliye tamamlayıp bankaya atıcam
o günde parası yoktu bana diyo senin zulanda vardır para verde dondurma alıyım
ewde cay var cekirdek meywe var yetmiyo dondurma alıyım diyo
param yok falan diyorum
cakaaalll sende vardır da vermiyosun cimrisin falan demeye basladı
yok diyorum anlamıyo
ben o kadar ufak hesaplarla biriktiriyorum bana dediğine bakın

Yanlış anlamayın lütfen ama bir evliliğin içine senin paran benim param muhabbeti girmişse vay halinize.Bizim evimizde paralarda ortadadır altınlarda.Çünkü evlendikten sonra BİZ kavramı işin içine giriyor.Sizin tarafınızdan baktığımda haklı gördüğüm yanlarda var elbette.Siz köşemizde birikimimiz olsun zor günlerde kimseye muhtaç kalmayalım düşüncesi taşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Oturup eşinizle sakin ve güzel bir dille benim param yada ben demeden,aşkım bizim paramızla birikim yapsak ufak ufak,zor günlerimizde kimseye el açmayız,hatta bir kumbara koyalım ortaya bozuk paralarımızı bile burda biriktirelim tarzı konuşsanız sanki her şey daha yoluna girecekmiş gibi geldi bana.

inanın cok üzüldüm agladım
sonra istemeden cıktı zaten söylerken sustum lafın yanlıs yere gittiğini anladım dedi
şimdi umursamıyorum konuşmadan çıkıyo yataga gelmiyo
gelmesin
ya bu böyle nereye kadar gider
aslında çok mutsuzum umursamaz davranmak çok zor..

onları çok söyledim cnm
hatta kumbara aldık biriktirdik ewe geldiğinde bozuklukları atıyodu
sonra naaptı bi baktım bi gün kumbara yerinde yok aradım aradım aradım
kırmış kumbarayı almış parayı gitmiş..oysa biz beraber biriktiriyoduk
hep bana sormadan bişeyler yapıyo
sanırım şey düşünüyo ben kazanıyorum ben koyuyorum istediğim zaman alırım diyo..

Son düzenleme:
BELKİ KIZACAKSIN AMA EŞİN KARAKTERİ BOZUK Bİ İNSAN..
YADA DÜŞÜNCESİZ..
O HALA BİZ OLAMAMIŞ..
Kİ.. BU KADAR AYNI OLAYILARIN TEKRARLARINI YAŞAMIŞSIN YİNEDE bEN ONU ARADIM SON PARAM OLAN 3000 TL YİDE VERİYİM HUZURSUZLUK YAPMASIN DİYE AMA AÇMADI DİYOSUN..
BIRAK YAPSIN HUZURSUZLUK..
ADAMIN MANTIGI ŞÖYLE ÇALIŞIYO: BU KADINDA PARA OLMASIN NE GEREK VAR, OTURSUN EVDE AŞAGI, NASILSA PARA VAR HARCAYALIM, NE YAPSAMDA NE BAHANEYLE ELİNDEN ALSAM...
YOK MAHL GELMİŞTE 3000 LİRAYA İHTİYACI VARMIŞ..
SENDEN ALACAGINA GİTSİN BAŞKASINDAN BORÇ İSTESİNKİ BAŞKASI SENİN GİBİ YAPMAZ 1 İSTER 2 İSTER 3ÜNCÜDE VERMEZSE TOPUĞUNDAN VURUR....

BEN ÖYLE ADAMA NE ALTIN DA NE PARA ZIRNIK VERMEM...
SEN HATAYI EN BAŞTA YAPMIŞSIN.. O KİMKİ ALTINLARINI BOZDURACAK KAFASINA GÖRE... 11 AY ÖNCEKİ ALTINLAR ŞUAN 2 YE KATLADI HABERİN VAR DİMİİ OZAMAN 10 MİLYARLIK ALTININ VARDIYSA ŞUAN O PARA 20 MİLYAR OLDU SENİN ELİNDE KALAN NE SIFIR....

ADAMIN SANA VERDİĞİ Bİ GÜVENCE YOK YARIN ÖBÜRGÜN BU KARAKTERDEKİ ADAMLA YOLUN TERS DÜŞSE ELİNDE NEYİN VAR HİÇBİRŞEY...

sen öncelikle eşine senden habersiz iş yapmamayı öğretmelisin bende evlilikte senin paran benim param mevzusunu sevmiyorum eşin senden altınını isteyebilir ortak hesabınızdan para alabilir bunlar normal ama bunları senden gizli yapması hiç hoş değil.gizliliği yalanı sevmem evlilikte yoksa eşime bende altınımı verdim olabilir ama eşinin başına buyruk hareket etmesi seni hiçe sayması yanlış.bence önce evlendiğini artık her konuda birlikte karar vermeniz gerektiğini eşine öğretmelisin

zaten birazını arkadasından istedi biraz kendisi biraz da ben işte
ben hiç o altınların konusunu açmıyorum bile açsam kıyamet kopar
susuyorum
en son söylediğiniz cümle gercekten çok doğru benim hiçbir şeyim yok
olsun güvencem olsun istiyorum
iki ceyregi aldığında bana sormadan neden aldın senin bu yaptığın kim olursa olsun ne olursan ol hırsızlık dedim
agır konuştum
o altınları arkadasları takmıstı onun tarafından insanlar belki de o yüzden sormuyo eger böyle düşünüyosa çok cirkin..

çok anlattım halaa anlamıyo
onun isteklerine göre hareket edicekmişim bu her konuda böyle
benim de bi düşüncem olamazmıs o ne diyosa o olucakmıs

çok anlattım halaa anlamıyo
onun isteklerine göre hareket edicekmişim bu her konuda böyle
benim de bi düşüncem olamazmıs o ne diyosa o olucakmıs

umarım bunları sinirli anında söylüyordur:26:yoksa her zaman böyle düşünen bir erkekle ömür geçmez canım
allah yardımcın olsun

EŞİN BENCE maaşlı sıgortalı bı kurumda calıssın bugun para var yarın yok olmamalı.keşke basında altınları sana sormadan bozdurmaya gıttıgınde tepkini agırlıgını koysaydın ..ayrıca ne demek o ya bankadakı paran var baskasına kacarsın ne demek ne buyuk saygısızlık sen cok yüz göz olmussun eşinle bı agırlıgın aranda bı saygı sınırınız yok ..biriktirdigini sölemek zorunda degılsın ..sonucta senın ne nıyetle bırıktırdıgın belli sakla söyleme bişi kendını garantıye al .eşin böle gıderse bı dikiş tutturamıcak madur olan hep sen olucaksın..bebgınız yoktur ınsallah...

Eşinizi biliyordunuz neden setinizi bozdurdunuz ? Eşim bendende para gizler ama gelecegımız ıcın cunku benım paraya dayanamdıgımı bılır Altınlarımada hıc dokunmadı bılezık yaptırdı hepsıde senın der ama ilerde ev yada araba alırsak bozduralım derım bende.. Eşin gelecegınizi düşünmüyor anladıgım kadarıyla eşinizi duzeltmenız lazım yada evde ayrım yapın sen bırseyı ustlen gerısıne karısma gerı kalanla para bırıktır... Yoksa sana hep ne yaptın paranı dıye soracak

yok cnm ewliliğim rayına oturmadan böyle bişeye karar vermem

setimi suan cok iyi para ediyo diye bozdurdum aldığımız fiyatın iki misline bozdurdum zarar etmedim
hem eşim bankada dursun ilerde daha iyisini alırsın karışmicam parana demişti

Siz evlenmemişsiniz..farkında olmadan aile şirketi kurmışsunuz..bu nasıl bir evlilik bu nasıl karı koca ilişkisi anlamak mümkün değil..vay senin paran,vay aldın vermedin,vay aldığın çeyreği yerine koy,altınımı bozdurdum parasını istemiycen dimi...şoklardayım...Allah size de bankadaki paranıza da zeval getirmesin inşallah..Eşinize filan da vermeyin 5 kuruş artık..adam borcunu geri ödeyemez filan allah korusun...bi hesap defteri tutun kanımca.alınan verilen belli olsun..aldıkça düşer,verdikçe eklersiniz...Kolay gelsin..bol kazançlar,hayırlı işler...

setimi suan cok iyi para ediyo diye bozdurdum aldığımız fiyatın iki misline bozdurdum zarar etmedim
hem eşim bankada dursun ilerde daha iyisini alırsın karışmicam parana demişti

canım sen cok sabırlı bırısın ..sabrına hayran kaldım..tamam eşin tabııkıde verıceksın zamanı geldıgınde ama elinde avucunda ne varsa istiyo.işleri bozulsa ne yıyıp ıcıceksınız hıcmı dusunmuyo bunu

Çok güldüm

kız napsın kadıncağız adam savurgan belliki tutmaya çalışıyo ama zor iş valla

lütfen öyle söylemeyin
eşim bana söylemeden ona güvenip de ewde onun bildiği yerde sakladığım o kadar takıdan geriye kalan
çok sewdiğim setim ve iki ceyrek altınım kalmıştı
2 ceyreği benden gizli aldı ve bana söylemedi yerine koyucaktım dedi
sizce bu yaptığı doğru mu halen de koymadı
eğer ben benim param senin paran yapmıs olsaydım kalan altınlarımı alır bankaya koyardım
kumbara yaptık beraber bi gün bi bakıyorum yerinde yok yine almış gitmiş BANA HABER VERMEDEN
bunun gibi bi çok şey
biz eş deil miyiz bişiler yaparken birbirimize danışmamız gerekmiyor mu
ben köşede paramız olsun kötü günler için derken o her seferinde aldı
ben eşimi tanıdığım için söz verdirdim benden istemiceksin diye ve yine istedi işte
geriye koydugu falan da yok
çok yanlıs eleştiriyosunuz..

valla tatlım işin zor bu adam çocuk gibi habersizce almalar kumbaranın yerinde olmaması
artık yola getircen de kim bilir ne kadar sürer yoksa bunda kötü niyet yok
tabi kaçarsın demesini katmıyorum ona çok kızdım.

Bence çok yanlış düşünğyorsunuz , ailede tabiki senin paran benim param olmaz ama bir kocada da birazcık gurur olur. öyle karısının her eline geçen parayı istemez. Ayrıca eşinin haberi olmadan altınları alıp bozdurması hiç hoş değil. Birde ne demek sen parayı alır kaçarsın. Bir insanın eşine en son söyleyeceği laf bu herhalde. Büyük konuşmiyim ama bu laf kadını boşanmaya kadar götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…