• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para yetiştiremiyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alfid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyanık bir de ekonomiyle ilgili konuya gelmiş. Hepimiz geçim sıkıntımızı anlatıyoruz ya. Huuuu mama bacıııııı. Evet geçimle ilgili sıkıntılarımız var ama senin kucağına düşecek kadar da yok bilesinnn. Hem tercihimiz dilencilik sektörü olurdu en azından namuslu iş.Yallah başka kapıya😅😃

Uyanık bir de ekonomiyle ilgili konuya gelmiş. Hepimiz geçim sıkıntımızı anlatıyoruz ya. Huuuu mama bacıııııı. Evet geçimle ilgili sıkıntılarımız var ama senin kucağına düşecek kadar da yok bilesinnn. Hem tercihimiz dilencilik sektörü olurdu en azından namuslu iş.Yallah başka kapıya😅😃

Yayin açarak para kazaniliyormuşmuş. Ben yayin acarak para kazanacak olsam bana mama mi lazim, niye kendime ortak edeyim. 😂 Tek başima gayet iyi gotururdum o işi. 😬

İşin tanımı o, aşkım demeniz gerekiyor haftada 2000 örgü modeli konuşarak kazanılmaz.
Ah kuzum beniiiiiim, bu ara iyi görmüyorum seni, gel ben seni biraz gezdireyim.
Şu sıralar hepimiz:KK70:

ya kolam burnumdan çıktı mune hanım ahahahahahahha, sizi yiyicem aşırı tatlısınız :KK200:

veeee mune havayolları ayse bacıyı uzay boşluğuna fırlatıyooor,iyi eğlenceler. :KK55:

belki orada uydu muydu bulur da uygulaması daha iyi çalışır,daha kaliteli sohbetler eder, mis:KK49:

Bize de aylık erzak veriliyordu ama neredeyse altı aydır vermiyorlar artık.Fabrika çıkış fiyatına alıyoruz.Piyasada satılan kaşarlar konusunda sunu diyebilirim,fiyatı 130 lira bandında falan olması lazım,dışarıdan almadığım için tam emin değilim.Fiyati bunun altındaysa almayın,tost peyniri denilen şeyde iade peynirleri eritip yapıp,tekrar piyasaya sürdükleri bir ürün.Krem peynirler de bu şekilde yapılıyor.
Labneler de sagliksiz mi ?

Kesinlikle katılıyorum. Amerika'da 100 dolar olan nike ayakkabı Türkiye'de 3200 lira. Yani vergisiydi, işletmenin karıydı cartiydi curtuydu millet zaten fakirleşmemiş gibi 1 dolar oluyor 32 lira. Kiralar inanılmaz yüksek. Benzin zaten sanki süzme pırlanta. Bu fiyatlarla insan gibi yaşamak mümkün değil. Amerika'da 1000 dolar olan telefon, türkiye'de nasıl 40 bin lira olabilir bunu kimse sorgulamıyor. Telefonunu göstericilerden ötürü durumumuz bu halde. Eskiden nokia her sene telefon çıkarırdı, herkes alırdı. Millet her sene telefon değiştirirdi. Şimdi 10 sene bir telefon, 4 sene bir mont, 8 sene bir bot giyiyor insanlar ve bunun adına yaşamak deniyor. Uyduruk lcw dönüp bakmadığımız, çoluğa çocuğa pijama alınan bir yerdi. Zara'dan her sene ikişer mont alırdık. Bunlar marka değildi. Fakir hep fakirdi. Şimdi hepimiz fakirleştik. Belli bir kesim daha da zengin oldu. Olay bu.
Zara mango özledik valla alamaz olduk

Back
X