- 28 Kasım 2010
- 42.457
- 141.042
- 798
Bu yaşta kötü yola düştüğümüze de kimse inanmaz ahshskakflaAbovvvvv. Ucuz kurtulmuşuz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yaşta kötü yola düştüğümüze de kimse inanmaz ahshskakflaAbovvvvv. Ucuz kurtulmuşuz.![]()
Aşkım ne yaaSen bilirsin askm düşünürsen burdayım burdanda dm atabilirsin![]()
İşin tanımı o, aşkım demeniz gerekiyor haftada 2000 örgü modeli konuşarak kazanılmaz.Aşkım ne yaa![]()
Uyanık bir de ekonomiyle ilgili konuya gelmiş. Hepimiz geçim sıkıntımızı anlatıyoruz ya. Huuuu mama bacıııııı. Evet geçimle ilgili sıkıntılarımız var ama senin kucağına düşecek kadar da yok bilesinnn. Hem tercihimiz dilencilik sektörü olurdu en azından namuslu iş.Yallah başka kapıyaAşkım ne yaa![]()
mesleki deformasyonAşkım ne yaa![]()
Uyanık bir de ekonomiyle ilgili konuya gelmiş. Hepimiz geçim sıkıntımızı anlatıyoruz ya. Huuuu mama bacıııııı. Evet geçimle ilgili sıkıntılarımız var ama senin kucağına düşecek kadar da yok bilesinnn. Hem tercihimiz dilencilik sektörü olurdu en azından namuslu iş.Yallah başka kapıya![]()
Ben derün.İşin tanımı o, aşkım demeniz gerekiyor haftada 2000 örgü modeli konuşarak kazanılmaz.
Devlet anasınıfı her ay 500 tl Aidat mı alıyor? Yemek ve servis içinde mi?Her ay degil toplamı
Ve devlet anasınıfı
Aylık 500 TL
servis yok sadece sadece ikindi yemegiDevlet anasınıfı her ay 500 tl Aidat mı alıyor? Yemek ve servis içinde mi?
sadece her ay 500 aidat versede okulda ihtiyaçlari da bitmiyor şu bu alin diyolar.. bu ayi henüz hesaplamadim.Devlet anasınıfı her ay 500 tl Aidat mı alıyor? Yemek ve servis içinde mi?
Ah kuzum beniiiiiim, bu ara iyi görmüyorum seni, gel ben seni biraz gezdireyim.Ben derün.
Aşkımmmm
Vir baa 2000 gayme mune.
Aşkım didim sana.
He bu arada 007 beni bul.
İşin tanımı o, aşkım demeniz gerekiyor haftada 2000 örgü modeli konuşarak kazanılmaz.
Ah kuzum beniiiiiim, bu ara iyi görmüyorum seni, gel ben seni biraz gezdireyim.
Şu sıralar hepimiz
Hanımlar bir daha asla para mevzulu, ekonomi çoh eyi pardon çoh kötü temalı konular açmayalım.
Alenen sitesini açan sanal ırıspılık teklif ediyi..
Labneler de sagliksiz mi ?Bize de aylık erzak veriliyordu ama neredeyse altı aydır vermiyorlar artık.Fabrika çıkış fiyatına alıyoruz.Piyasada satılan kaşarlar konusunda sunu diyebilirim,fiyatı 130 lira bandında falan olması lazım,dışarıdan almadığım için tam emin değilim.Fiyati bunun altındaysa almayın,tost peyniri denilen şeyde iade peynirleri eritip yapıp,tekrar piyasaya sürdükleri bir ürün.Krem peynirler de bu şekilde yapılıyor.
Yok,onlar değil.Labne ve sürülebilir taze peynir yazıyor üstünde ,o ikisi temiz içerikli.Karper ve eritme peynir yazanlardan uzak durunLabneler de sagliksiz mi ?
Ay cok sevindim, kızım labneden baska peynir yemiyo, korktum kötü bisey diycen diyeYok,onlar değil.Labne ve sürülebilir taze peynir yazıyor üstünde ,o ikisi temiz içerikli.Karper ve eritme peynir yazanlardan uzak durun.
Yok yok,gönül rahatlığıyla yedirebilirsin labneyi,diğer krem peynir türevlerini eşim eve bile sokturmaz.Ben de o lavaş kirilere bayılıyorum normaldeAy cok sevindim, kızım labneden baska peynir yemiyo, korktum kötü bisey diycen diye![]()
Zara mango özledik valla alamaz oldukKesinlikle katılıyorum. Amerika'da 100 dolar olan nike ayakkabı Türkiye'de 3200 lira. Yani vergisiydi, işletmenin karıydı cartiydi curtuydu millet zaten fakirleşmemiş gibi 1 dolar oluyor 32 lira. Kiralar inanılmaz yüksek. Benzin zaten sanki süzme pırlanta. Bu fiyatlarla insan gibi yaşamak mümkün değil. Amerika'da 1000 dolar olan telefon, türkiye'de nasıl 40 bin lira olabilir bunu kimse sorgulamıyor. Telefonunu göstericilerden ötürü durumumuz bu halde. Eskiden nokia her sene telefon çıkarırdı, herkes alırdı. Millet her sene telefon değiştirirdi. Şimdi 10 sene bir telefon, 4 sene bir mont, 8 sene bir bot giyiyor insanlar ve bunun adına yaşamak deniyor. Uyduruk lcw dönüp bakmadığımız, çoluğa çocuğa pijama alınan bir yerdi. Zara'dan her sene ikişer mont alırdık. Bunlar marka değildi. Fakir hep fakirdi. Şimdi hepimiz fakirleştik. Belli bir kesim daha da zengin oldu. Olay bu.