İlgileniyorsan yardımcı olayım![]()
Sağol dolandırıcı kuyruğum kalabalik sana sıra gelmez
Yazık abla senide tanimiyor bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgileniyorsan yardımcı olayım![]()
Benim kızın pijamalari kuculmus eskimis penti de bir pijama takimi 400 lira 3 takim aldim 1200.Bir atlet 150 lira bir corap 60 lira.Sirf bunlar 2500 tuttu.Manyak para bir atlet 150 lira yatarken giydigin sey 400 liraYa çocuklara bugün tayt bakayım dedim, eskiden LCW ya girmezdim bile şimdi orada bile 250 TL civarı. Hala onun sokundayim, o yüzden 5 bin TL çok gibi ama tutmuştur illaki.
Geçen hafta oğluma mont bot aldım 800 tl tuttu uyku tulumu 220 tl oda geçen sene yüzüne bakmadığım tulumlardan . Ama tek tulum yetersiz geliyor çünkü şuan bir günde kurumuyor bana problem . Atletin tanesi 50 tlBenim kızın pijamalari kuculmus eskimis penti de bir pijama takimi 400 lira 3 takim aldim 1200.Bir atlet 150 lira bir corap 60 lira.Sirf bunlar 2500 tuttu.Manyak para bir atlet 150 lira yatarken giydigin sey 400 lira
Hahaha tamam merak etme hemen yazarım durCanım siddi bir gelirin olcak parayı alınca bana böyle davrandigin için pişman olcaksn ilgileniyosan aysebalci.299 ins hsabndan yazarmsn sana emin ol delillerimle gelcem merak etme
Kadıj haklı ya dolandırıcı değil de başka yollu
Şöyle bir uygulama var para kazandıran yazmamışsın. Israrla kendi adresini veriyorsun. Bizımleeee değilsunnnnnnnnCidden şuan beni dolandırıcı diye adlandıran hepinize hakkımı helal etmiyorum bana iftira ariyosunz Allah'a bıraktım ihtiyacın varsa yaz aysebalci.299 instadan yoksada boş yorum yapmayın livu uygulamasıni kullanıp şuan çok iyi para kazanan arkadaslarimiz var bilindik bir şey ne kadar gereksizsiniz ya
anaokula giden çocuğunuz var mi senin?Devletin anaokuluna giden çocuğun masrafı nasıl 5 bin oluyor
Aidat çok cüzi olur kırtasiye harcaması da dönem başında bir kez yapılır
Aylık 5 bin abartı geldi bana
Toptan çocukların doğmasına karşı.anaokula giden çocuğunuz var mi senin?
merak ediyorum böle nasıl önyargılısın bilmiyorum.
Evet kızım geçen yıl devlet anaokuluna gitti aylık 300 TL aidat ödedik kırtasiye malzemesi sene başında 1 kez aldık bide sezon başı giyim alışverişianaokula giden çocuğunuz var mi senin?
Bu yıl ve geçen yol arasında baya fark oluştu tabi bunu da atlamamak lazımanaokula giden çocuğunuz var mi senin?
geçen yıl bu yıl farklı.. bizde her hafta bi gün okuldan yiyecek istiyorlar çocuğunla birlikte yapın diye.. bende çocuğumla yapıyorum el becerileri çok önemli.. ne istiyorlarsa aliyoruz.. geçen 29 ekimde kırmızı beyaz gibi giysi istendi atatürklü tişört aldik. kitap istediler 500 tl ödedik.. masraf bitmiyor daha ne istiycekler bilmiyorum. okul açildiğindan bu yana 5 bini geçti masraf.Evet kızım geçen yıl devlet anaokuluna gitti aylık 300 TL aidat ödedik kırtasiye malzemesi sene başında 1 kez aldık bide sezon başı giyim alışverişi
Devlet okulunda zaten beslenme simit poğaça oluyor onları da bir tepsi yapıp dondurucuya arıyoruz ekstra bi masrafı yok yani
aynı degil çok pahalı herşey...Bu yıl ve geçen yol arasında baya fark oluştu tabi bunu da atlamamak lazım
Geçen yıl biz kırtasiye malzemesine toplam 2 bin ödemiştik bu yıl ikiye katlanmıştır
Çocuk kıyafetlerinde çok artış var . Yeğenlerimden biliyorum .Geçen hafta oğluma mont bot aldım 800 tl tuttu uyku tulumu 220 tl oda geçen sene yüzüne bakmadığım tulumlardan . Ama tek tulum yetersiz geliyor çünkü şuan bir günde kurumuyor bana problem . Atletin tanesi 50 tlgeçen bir arkadaş bana diyor ki oğluna kardeş düşünüyor musunuz ? Ben çok çocuk severim diyor delireceğim yani insanlar nasıl çocuk yapsın ?
Sen bilirsin askm düşünürsen burdayım burdanda dm atabilirsinŞöyle bir uygulama var para kazandıran yazmamışsın. Israrla kendi adresini veriyorsun. Bizımleeee değilsunnnnnnnn![]()
Benim hemen sokağın başına açıldı, bizim için bakkal gibi bir şey olmuş oldu. Bu sebeple ürünlerini zaman içinde denedim. Tek memnun olmadığım makarna ve türevleri. Gerçekten bir makarna ne kadar kötü olabilir ki diye düşünen biri varsa denesinPeyniri de güzel evet. Bir tek makarnası ömrümde gördüğüm en kötü makarna