- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
- 133
çok şükür. Allah yardımcıları olsun.Bir de 7000-10000 aralığında kira verseydiniz ne olurdu düşünün. Evi olan herkes bana artık zengin geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür. Allah yardımcıları olsun.Bir de 7000-10000 aralığında kira verseydiniz ne olurdu düşünün. Evi olan herkes bana artık zengin geliyor![]()
Pahalılık ve maaşların yetersizliği konusunda haklısınız ama, geçim sıkıntısı çekmeyen ve helalinden kazanan bir sürü insan da var. Neden herkesi zan altında bırakıyorsunuz? Hoş bir genelleme olmamış.Helal yoldan kazanan herkes yetiştiremiyor normal. Valla memur arkadaş bekar maaşı kadar kredi kartı borcu varmış. Ben de 2 çocuk büyütüyorum tek başıma tek maaş ama ben de yetiştiremiyorum. 2 maaş alanlarda yetişmiyor. Çünkü herşey pahalı
Biz hiçbir zaman zengin olamayız. Alıştık bari eski ekonomimizi korusaydık o da yeterdi.duymak istediğim yorum.. sorsan muhasebeciyim.anca patronları zengin edelim :)
Moda sayfalarında lcw muadili kombinleri gördüğümden beri ben artık yorumlamayı bıraktım
Bu halde geldiysek izahı olmayan şeyin mizahı olur kafasındayım.
Yakında icw yazılı şeyler piyasaya düşecek, yakındır.
Moda sayfalarında lcw muadili kombinleri gördüğümden beri ben artık yorumlamayı bıraktım
Bu halde geldiysek izahı olmayan şeyin mizahı olur kafasındayım.
Yakında icw yazılı şeyler piyasaya düşecek, yakındır.
Çocukla gerçekten zor olur. Ben bekar halimle arabasız napıcam diye düşünüyorumbizde satmayı düşünüyoruz ama çocuk var çok zor olur diye tahmin ediyorum. sigortası kaskosu hgs var bide allah korusun kaza falan oldu mu tamam artık bitiyor. geçen hafta sürttüm sağ tarafı 2.500 TL ye masraf çıktı.
Anladım lakin konu sahibi bir çocuktan bahsediyor.Hayır temel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum. Kendimden örnek vermiştim aslında. Çok gereksiz harcamalarım var benim. Onları düzene sokarsam aldığım (asgari ücretin bi tık üstü) maaş çok rahat yeter bana ama ben de sorun var, bunu düzeltmeden de sağda solda suçlu arayamam. Konu sahibi de bu açıdan kendinde sorun arıyor bence
Benim motor yandı 35 36 bin ödüyorum şu an. Beterin beteri varbizde satmayı düşünüyoruz ama çocuk var çok zor olur diye tahmin ediyorum. sigortası kaskosu hgs var bide allah korusun kaza falan oldu mu tamam artık bitiyor. geçen hafta sürttüm sağ tarafı 2.500 TL ye masraf çıktı.
istanbulda yaşıyoruz malum çok kalabalık metrobüsler otobüsler tıklım tıklım. her yerden araba ve insan çıkıyor. işin garibi Türkte yok. kendi ülkemizde biz mülteci olduk.Çocukla gerçekten zor olur. Ben bekar halimle arabasız napıcam diye düşünüyorum
Benim de elektrikli motor gelip bana çarpmıştı ama hata bende olduğu için hem karşı tarafın hem kendi arabamın masrafını ben ödedim. Araba çok çok eski model olduğu halde bayaa bi ödemesi çıktı yani.![]()
Benim motor yandı 35 36 bin ödüyorum şu an. Beterin beteri var![]()
Ya aslında şu da var ben bu konunun çok içindeyim maalesef. Tek çalışıyor benle aynı kazanıyor 5 milyonluk evde oturuyor bindi araba en az 1 milyonluk neyse evinde yardımcıları var ve Helal kazanmadığı biliniyor o nedenle oldu bu genelleme. O takmıyor pahalılığı fiyatları falan sürekli gözüme takılıyorlar belki de yanlış oldu ama öyle düşündüm iştePahalılık ve maaşların yetersizliği konusunda haklısınız ama, geçim sıkıntısı çekmeyen ve helalinden kazanan bir sürü insan da var. Neden herkesi zan altında bırakıyorsunuz? Hoş bir genelleme olmamış.
Konu sahibi eve giren parayı, giderlerinizi bilmeden size sağlıklı tavsiye vermemiz mümkün değil ki![]()
Yakında hepimiz adios oliciiizzAdibas![]()
ben sadece suya 6 tl verdim geçen günBugün okul kantininde sıcak su ve benimi aldım 11 TL tuttu bu en ufak hesap.Ögrenciler ne yapıyor diye düşündüm.Ekonami çok kötü gidiyor ne yazikki.Allah herkesin yardımcisi olsun
Bu haftasonu sweat i 299 TL ye aldım. Lcw den ha Zara falan sanmayınMesela Adil Işık bu sene Lcw'den çok daha uygun fiyatlı. Alışveriş yapacakların aklında olsun![]()
Tamamı yanmamış allahtan yoksa yeni motor 70 80 bin.36 bin masraf mı çıktı vallahi pes.
çoktan çok gidiyor azdan az maalesef..2.çocuğu bu sebepten sürekli erteliyoruz eşimde istemiyor tek çocuk yeter diyor. 2023 haziran seçimleri bekleyecekmişiz:)Aylık gelirimiz 60 bin civarı (ekonomizin boktanlığından ötürü kulağa yüksek gelebilir fakat 3000 eurodan azıcık fazla ediyor) alışveriş yaparken her şeyin fiyatına bakıyorum, çocuk yapmayı en başta maddi kaygılardan dolayı düşünmüyoruz. Kısıtlı bir bütçeyle sırf çocuğa aylık 5 bin harcamak elbette işleri çok zorlaştırır.