Paragöz müyüm?

Hep aynı şeyi savunurum ne eşim nede ben evladımızın rızkından keserek ailelerimize bir şey yapamayız.
Öncelik çekirdek ailemizin ihtiyaçları olduğu sürece kendi ailesine ne istiyorsa yapsın.
Sizde durum farklı. Adam resmen sizin paranızla iyilik yapmaya kalkıyor. Sıkışınca sizin birikiminizden tırtıklıyor. Adı yeğenlerime bakıyorum oluyor sonra.
 

Elbette hiçbirşey eskisi gibi değil. Ama sizin de belirttiğiniz gibi çocuğumun hatrına deniyorum. Annemi, babamı ve abimi kaybettim. Şimdi 2 kız kardeşimle bu dünyada yapayalnızım. 3'ümüz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Çok yalnızım.
 
Yaşadığınız kayıplar için inanın üzüldüm.
Ama siz bu kadar rencide olduğunuz, şiddete uğradığınız bir ilişkiyi çocuğunuzun hatırına denemiyorsunuz. Bu yükü çocuğunuza yüklemeyin.

Siz cesaret edemediğiniz şeylerin hatırına saygı görmediğiniz bir evliliği oldurmaya çalışıyorsunuz.
 
Evet para vermesin de ne yaparsa yapsın. Dövsün, sövsün aklınıza ne gelirse. O kadar aşağılık bir insanım.
E konu başlığı "para"göz müyüm, içerik parayla ilgili. Müneccim miyiz de içinizden geçeni anlayacağız? Anlamak için soru soruyoruz. Ya bize ne, ister paragöz olun, ister olmayın, ister boşanmayın.
E para mühim değil gibi bir tavrınız var şimdi, dayağı da onaylamıyorsunuz. Peki ne istiyorsunuz?
 
Çocukların annesi çalışacak o bağlanan nafaka ile geçinilmiyorsa
Neden başka ailenin rizkina göz dikiliyor?
Millet çalışsın çocuğunu goremesin bazı kadınlar evde otursun o bu versin.
Yok yaa.
Anneleri çalışıyor mu bilmiyorum. Hiç görüşmedim. Ben evlendiğimde onlar yeni ayrılmıştı. Talep de onlardan gelmedi. Tamamen eşimin vicdan rahatlatma çabaları. Çok travmatik bir boşanma nedenleri var. Eşim aylık para göndererek ailesinin suçunu unutturacağını düşünüyor sanırım.
 
Eşiniz el iyisi.
Bu adamla çok ilerlemez evlilik.
 
Diğer konularınızı okumadım ama bence bu konunuza göre paragöz değilsiniz. Babalarından maaş kalmamış olsaydı, eşinizin yeğenlerine kol kanat germesinin gerektiğini düşünürdüm ama mevcut durumda eğer babalarından kalan maaş yetiyorsa, eşiniz sizin rızanız olmadan para göndererek size ve çocuğunuza haksızlık yapıyor. Her ay düzenli para yatırmak yerine ihtiyaçları olduğunda para göndermesi daha doğru olurdu. Sırf yeğenlerine gönderdiği paraya rızanız yok diye size şiddet uygulamasına ne denilebilir bilemiyorum. Eşinizin size verdiği değerin ölçüsünü sorgulamalısınız bence.
 
çocuklara maaş bağlanmış zaten, eşinizin üstüne düşen kendi ailesinden rızası dışında keserek para göndermek değil, amcalık yapıp yeğenleriyle ilgilenmek. gerektiğinde tabi ki maddi destek de olur.
sizin meseleniz ise adamın para göndermesi değil "işe yaramaz" olması. sebep ne olursa olsun şiddeti haklı gösteremez.
 
Artık sebep neyse çocuklar babalarının cenazesine bile gelmemiş.
Abisinin ayıbını böyle kapatamaz.
Sizi dövsün pişman olmasın önemli olan evin dışındaki insanlar.
Kendinize cidden yazık ediyorsunuz.
 
Babalarının cenazelerine bile gelmediler diyene kadar ben o parayı yollayın derdim ama demekki umurlarında değilmiş yollamayın. Ayrıca üç kız kardeş o zaman bir hayat kurun bir şey yapın bu adamı insanın içi almaz. Yapmasın bu ülkenin kadınları bunu ya. Yüzsüz herif bi de sizden araba için para istiyor. Çalışıyor musunuz?
 
Şimdi gördüm tayin isteyebildiğinize göre memursunuz söylediğim her şeyi geri alıyorum . Siz iflah olmaz bir koca bağımlısısınız. Sizi bu adam istediği gibi kullanacak ömrü boyunca sizde pısıp oturacaksınız.
 

Yukarda bazı yorumlarda bırak göndersin yeğenleri demiş ama konu o değil ki. Konu adamın 5 para etmez olması.

1500TLyi gönderiyor ama kendi kıçına giyecek donu yok, sonra gelip konu sahibesinden para istiyor. 100000TL 20000TL gelirin vardır, 1500TLye ihtiyacın yoktur gönder o zaman. Ama bu adam evin ihtiyacından kısıyor, kendi çocuğunun geleceğinden alıyor, birikime ne gerek var yeaaa diyor. Sonra da konu sahibesindne para istiyor. Böyle saçmalık mı olur?? Bu adamdan bir bk olmaz.
 
Babam öldüğünde 11 yaşındaydım. Bırakın amcamlarım para göndermesi aramadılar bile şuan 30 yaşındayım. Yolda gördü amcam tanımadı bile. Eşiniz el iyisi. Çok vicdan yapıyorsa anası babasına baskı yapsın onlar yardım etsin. Ayrıca basın tekmeyi para gözüm ben diyerek. Bakalım ileride evlenirse gelen gelin hanım nasıl tepki verecek o paraya.
 
Evet çünkü darp etmiş gitmemişsiniz ne düşünecek sanıyordunuz ki benim cefakar karım diyip baş tacı mı edecekti sizi boşayın geçin ya
 
Yani beni zorlamıyorsa ben de yeğenlerime yollarım para birikim yapmak yerine. 1200 lira neye yetsin bu devirde. Amaaa sizin dayağa takılmayıp paraya takılmanız akıl tutulması sanırım. Sizin durum bunun ötesinde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…