Paragöz müyüm?

Para mevzusuna karısmazdım eğer 1000 tl bizi zorlamıyorsa,yetim cocuklar yani amcaları ne güzel yardım ediyor.
Ama darpdan sonra dönmenin manası nedir cidden?

evet paragözüm de pintiyim de , benım evimin rızkını kimseyle paylaşamaz benım onayım olmadan yapamazsın de ,

Eeee bu kadar yıllık ilişkiniz varsa ne olmuş yani...para kazanıyorsunuz ,bakarsınız çocuğunuza..istediğinde gelir görür. ..abartmayın...iş yok,para yok,okul okumadım cahilim deseniz size hak verirdim....ayrıca zaten senin param benim param muhabbeti bile var aranızda..adam sizden borç istiyor...eşler arasında borç istemek ne demek?herşey ayrı ise yegenlerine para göndermesi sizi bağlamaz..

Hayır arkadaşım paragöz değilsin.hepimiz sabahtan akşama kadar çalışıyoruz canımız çıkıyor düzenli olarak göndermek yanlış hemde babalarının cenazesine bile gelmeyen çocuklara !!! Kuruşunu verme ayır hemen paranı kendide kendi gelirinden gönderirse göndersin sormayın bile hiç kendi yaşam standardinizi da bozmayın kendi evini gecindirsin gönderirse göndersin .kendi birikimini mutlaka yap kurusunuda verme

Kardeslerden birinin oldugu sehre tasınabilirsiniz ozman?

Paragözlükten değilde şiddet görüyor olduğunuz için ayrılmanız daha hayırlısı. Eşinize devlet maaş bağlamışsa gelen parayı çocuklara gönderiyor o halde. Ki bu durumda yapılması gereken o. Siz o parayı göndermeyip size harcasın mı istiyorsunuz o kısmı anlayamadım.

Amca olarak uardim edebilir. İhtiyacları yoksa da boyle vermeknyerine altin alip koşeye atsa da universite zamanlarinda çocuklara verse daha iyi olur.

Eşiniz dayak yedibgitmedi diyordur evet. Sizi kaybetme korkusu yok.

Siz de cimrisiniz ecet yetime verdiği paraya takmişinız kafayi, sizi zorlamayan bir meblağ imiş üstelik.

Siz benim biriktirsigim paradan istedi utanmadan diyorsunuz. Yani evde herkesin oarası kendine anladiğım. O sizin birikime elsüremiyor ise siz neden onun nereye harcadiğına karişıyorsunuz. Hesaplariniz senin paran benim parama donmuş ortak misinız evli mi

Paragoz degilsiniz, aptal hic degilsiniz. Konuda para detaylari dayagin yaninda cok kucuk kalmis.

Bosanmalimiyim demissiniz ama niyetiniz olsa zaten bu para detaylarini coktan gecmistiniz ve bosanma ile ilgili bir konu acmistiniz.

Bosanma niyetiniz yoksa bu detaylara takilip yok yere dayak yemeyin bari.

Eğer beni ciddi anlamda zora sokmuyorsa, kimsenin ölmüş kardeşinin çocuğuna gönderdiği paraya karışmam.

Sonuçta kardeşinden kalan son şeyler onlar. Her zaman rahat etsinler istemesi, yokluk görmelerini istememesi gayet mantıklı geliyor bana.

Evli kalmaktaki bu ısrar niye. Dayak yemissiniz, maddi konularda fikriniz bile sorulmuyor ki ayrı bütçelere sahipsiniz anladığım kadarıyla, aynı şehirde bile degilsiniz.

İsminiz gibi biraz cesur olun.... Ya o parayı gondermeyeceksin ya da bitti deyin. Mesele para değil mesele kendi çocuğu için 5 kuruş biriktirmeyip başkasının çocuğuna yagdirmasi...

Şuan mahalleden kadın iki çocukla babasinin evine geldi.
Kadın çalışmıyor.
Demek adam huzur vermiyordu.
Eşyalarını hepsini getirdi.
Çocuklarla mutlu mesut yaşıyor.
Adam da haftada bir geliyor dışarda görüp gidiyor .
Bütün mahalle adama düşman napti da kadını kaçırdı diye.
Kadın demin kuaföre gitti kendine değer veriyor hayatına bakıyor.
Çocuklarla geziyor.
Adam için zaten 5 para etmez diyordu herkes.
Sizin birde ekonomik gücünüz var.

Verdiği paraya takmaktan ziyade benim onayımı almaya gerek duymamasına takığım evet. Birikim konusuna gelince ondan çok önce çalışmaya başladım. Evlendiğimde iyi sayılacak bir birikimim vardı zaten. Ona mecbur kalmadıkça dokunmadım. Ama evlendiğimden bu yana bütün maaşımı eve harcadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…