- 21 Ağustos 2015
- 32.122
- 97.506
- 598
- 38
- Konu Sahibi cesursincap
-
Para mevzusuna karısmazdım eğer 1000 tl bizi zorlamıyorsa,yetim cocuklar yani amcaları ne güzel yardım ediyor.Herkese merhaba. Geçen konumda eşimin bulunduğu yere tayin istemeli miyim diye sormuştum. Aldığım cevaplar (benim de aslında içimden geçen) sonucu istememeye karar verdim. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Eşimle hergün yeni bir problem yaşıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce abisi aniden öldü. İlk eşinden olan 2 çocuğuna verdiği aylık 1000 TL nafakayı eşim üstlendi. Ama bunu benim hiçbir şekilde bilgim ve onayım olmadan yaptı. Sonradan haberim olduğunda sorun çıkarmadım çünkü aileden hiçkimse onları arayıp sormaz zorda kalmasınlar dedim. Sonradan ölen abinin maaşı ikinci eş ve çocuklar arasında pay edildi ve çocuklara 1200 TL düştü. Eşime abisinin ödediği nafaka kadar maaş bağlandığını ve çocuklara gönderdiği parayı belli bir süre sonra kesmesini istediğimi söyledim. Kıyamet koptu. Bu kavga sonucunda darp edildim, karakolluk olduk. Ekim ayında mahkememiz var. Birkaç ay ayrı yaşadıktan sonra tekrar biraraya geldik. 2 yaşında bir çocuğumuz var. Bir süredir şüpheleniyordum. Dün banka hesaplarına baktım. Bu ay 1200, geçen ay 1500 önceki ay 1900 göndermiş. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sanırım 1500 ve 1900 ü bayram diye gönderdi. Kendince de gönderdiği paraya zam yaptı artık 1200 düzenli gönderecek. Benim razı olmadığımı bile bile böyle yapıyor. Bu arada o para evet bizi zorlamıyor ama birikmiş tek kuruşu yok. Hep birikime karşıyım diyor ama sıkışınca benim birikimimden istiyor. Darp olayına kadar hep verdim. Utanmadan darptan 1 ay sonra bana borç versene araba alacam demişliği var. Bu para olayını öğrendiğimi söyledim ama hala hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Bu hareketiyle beni kaybetme korkusu olmadığını mı göstermeye çalışıyor. Darp ettim yine gitmedi diye mi güveniyor. Ne zaman konuşsam beni paragöz olmakla suçluyor. Bu arada bu yazdığım son olanlar. Evlendiğimizden beri ailesinin küçük büyük birçok harcamasını o ödüyor. Ben paragöz müyüm , aptal mıyım, boşanmalı mıyım? Lütfen kırıcı olmadan bir yorum yapın. Canım çok sıkkın.
Herkese merhaba. Geçen konumda eşimin bulunduğu yere tayin istemeli miyim diye sormuştum. Aldığım cevaplar (benim de aslında içimden geçen) sonucu istememeye karar verdim. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Eşimle hergün yeni bir problem yaşıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce abisi aniden öldü. İlk eşinden olan 2 çocuğuna verdiği aylık 1000 TL nafakayı eşim üstlendi. Ama bunu benim hiçbir şekilde bilgim ve onayım olmadan yaptı. Sonradan haberim olduğunda sorun çıkarmadım çünkü aileden hiçkimse onları arayıp sormaz zorda kalmasınlar dedim. Sonradan ölen abinin maaşı ikinci eş ve çocuklar arasında pay edildi ve çocuklara 1200 TL düştü. Eşime abisinin ödediği nafaka kadar maaş bağlandığını ve çocuklara gönderdiği parayı belli bir süre sonra kesmesini istediğimi söyledim. Kıyamet koptu. Bu kavga sonucunda darp edildim, karakolluk olduk. Ekim ayında mahkememiz var. Birkaç ay ayrı yaşadıktan sonra tekrar biraraya geldik. 2 yaşında bir çocuğumuz var. Bir süredir şüpheleniyordum. Dün banka hesaplarına baktım. Bu ay 1200, geçen ay 1500 önceki ay 1900 göndermiş. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sanırım 1500 ve 1900 ü bayram diye gönderdi. Kendince de gönderdiği paraya zam yaptı artık 1200 düzenli gönderecek. Benim razı olmadığımı bile bile böyle yapıyor. Bu arada o para evet bizi zorlamıyor ama birikmiş tek kuruşu yok. Hep birikime karşıyım diyor ama sıkışınca benim birikimimden istiyor. Darp olayına kadar hep verdim. Utanmadan darptan 1 ay sonra bana borç versene araba alacam demişliği var. Bu para olayını öğrendiğimi söyledim ama hala hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Bu hareketiyle beni kaybetme korkusu olmadığını mı göstermeye çalışıyor. Darp ettim yine gitmedi diye mi güveniyor. Ne zaman konuşsam beni paragöz olmakla suçluyor. Bu arada bu yazdığım son olanlar. Evlendiğimizden beri ailesinin küçük büyük birçok harcamasını o ödüyor. Ben paragöz müyüm , aptal mıyım, boşanmalı mıyım? Lütfen kırıcı olmadan bir yorum yapın. Canım çok sıkkın.
Eeee bu kadar yıllık ilişkiniz varsa ne olmuş yani...para kazanıyorsunuz ,bakarsınız çocuğunuza..istediğinde gelir görür. ..abartmayın...iş yok,para yok,okul okumadım cahilim deseniz size hak verirdim....ayrıca zaten senin param benim param muhabbeti bile var aranızda..adam sizden borç istiyor...eşler arasında borç istemek ne demek?herşey ayrı ise yegenlerine para göndermesi sizi bağlamaz..Ne kadar kolay yazıyorsunuz. 4 sevgililik+8 evlilik toplam 12 yıllık ilişki. Dayak elbette önemli ve bir daha eskisi gibi olamadık olmayacağız da biliyorum. 2 yaşında bir çocukla tek başıma cesaret edemiyorum. Bu demek değil ki bu durum sonsuza dek böyle devam edecek.
Dayak atsın ama para yollamasın gibi bir düşüncem yok. Emin olun bu yorum beni çok incitti.
Kardeslerden birinin oldugu sehre tasınabilirsiniz ozman?Elbette hiçbirşey eskisi gibi değil. Ama sizin de belirttiğiniz gibi çocuğumun hatrına deniyorum. Annemi, babamı ve abimi kaybettim. Şimdi 2 kız kardeşimle bu dünyada yapayalnızım. 3'ümüz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Çok yalnızım.
Paragözlükten değilde şiddet görüyor olduğunuz için ayrılmanız daha hayırlısı. Eşinize devlet maaş bağlamışsa gelen parayı çocuklara gönderiyor o halde. Ki bu durumda yapılması gereken o. Siz o parayı göndermeyip size harcasın mı istiyorsunuz o kısmı anlayamadım.Herkese merhaba. Geçen konumda eşimin bulunduğu yere tayin istemeli miyim diye sormuştum. Aldığım cevaplar (benim de aslında içimden geçen) sonucu istememeye karar verdim. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Herkese merhaba. Geçen konumda eşimin bulunduğu yere tayin istemeli miyim diye sormuştum. Aldığım cevaplar (benim de aslında içimden geçen) sonucu istememeye karar verdim. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Biz de tayin işleri çok zor oluyor ama taşınmak isterim tabi.Kardeslerden birinin oldugu sehre tasınabilirsiniz ozman?
Verdiği paraya takmaktan ziyade benim onayımı almaya gerek duymamasına takığım evet. Birikim konusuna gelince ondan çok önce çalışmaya başladım. Evlendiğimde iyi sayılacak bir birikimim vardı zaten. Ona mecbur kalmadıkça dokunmadım. Ama evlendiğimden bu yana bütün maaşımı eve harcadım.Amca olarak uardim edebilir. İhtiyacları yoksa da boyle vermeknyerine altin alip koşeye atsa da universite zamanlarinda çocuklara verse daha iyi olur.
Eşiniz dayak yedibgitmedi diyordur evet. Sizi kaybetme korkusu yok.
Siz de cimrisiniz ecet yetime verdiği paraya takmişinız kafayi, sizi zorlamayan bir meblağ imiş üstelik.
Siz benim biriktirsigim paradan istedi utanmadan diyorsunuz. Yani evde herkesin oarası kendine anladiğım. O sizin birikime elsüremiyor ise siz neden onun nereye harcadiğına karişıyorsunuz. Hesaplariniz senin paran benim parama donmuş ortak misinız evli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?