- 17 Ağustos 2011
- 26.251
- 167.109
- 798
- Konu Sahibi cesursincap
-
Memişiniz iste ortak olmuşunuz, iş ortagıVerdiği paraya takmaktan ziyade benim onayımı almaya gerek duymamasına takığım evet. Birikim konusuna gelince ondan çok önce çalışmaya başladım. Evlendiğimde iyi sayılacak bir birikimim vardı zaten. Ona mecbur kalmadıkça dokunmadım. Ama evlendiğimden bu yana bütün maaşımı eve harcadım.
Önceki konularınızı da okudum. Eşiniz ne size ne de kendisine saygı duymuyor. Muhtemelen ailesi tarafından hep ezilen, bu sebeple bir kırıntı değer görebilmek için herkesi idare eden, vur ensesine al lokmasını biri olmuş. Eşinizin ailesi ile yaşadığınız sıkıntılar da sizden kaynaklanmıyor. Kendi istedikleri gelin de olsanız aynı problemleri yaşayacaktınız. Çünkü ailesi eşinize değer vermiyor, dolayısı ile size de istedikleri gibi davranabiliyorlar. Belki haddim değil, yanlış anlamayın lütfen ama psikolojik destek alsanız? Çok yıprandığınız bir süreç geçirmişsiniz sağlam kararlar alabilmek ve en önemlisi evladınız için güçlü bir psikolojiye ihtiyacınız var. Özsaygınızı geri kazanın...Şimdi 15 yılımı nasıl çöpe atayım diyorsunuz ya, bir 15 yıl daha bu şartlar altında, bu stresle yaşamaya gücünüz var mı?
Zaten amacı boşanmak belli.Az önce tartıştık. Seni ilgilendirmez veririm istediğim parayı diyor. Bu bana değer vermediği anlamına gelmiyormuş. Türkiye'de kadınlar erkeklere tabiymiş. Bense onu yönetmeye çalışıyormuşum. Ayrıca onun TLF karıştırdığım için görgüsüz ve had bilmezmişim özür dilemem gerekiyormuş. Ben böyle bir evliliğin içinde olmak istemediğimi ve hemen gitmek istediğimi söyledim. Tamam dedi. Eşyalarımı topladım şimdi. Yarın yola çıkacağız. Bizi eve götürecek.
Nafaka vermemek için pişman ayağına yatacak iş ciddiye binince, kanma. Kök ailesine daha fazla sıvamak için çekirdek ailesine kıyıyor, bu heriflerin neyine kadın, neyine çocuk. Kalsın ailesi ile, sen yokken kim çekecek nazını bakalım.Az önce tartıştık. Seni ilgilendirmez veririm istediğim parayı diyor. Bu bana değer vermediği anlamına gelmiyormuş. Türkiye'de kadınlar erkeklere tabiymiş. Bense onu yönetmeye çalışıyormuşum. Ayrıca onun TLF karıştırdığım için görgüsüz ve had bilmezmişim özür dilemem gerekiyormuş. Ben böyle bir evliliğin içinde olmak istemediğimi ve hemen gitmek istediğimi söyledim. Tamam dedi. Eşyalarımı topladım şimdi. Yarın yola çıkacağız. Bizi eve götürecek.
Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama yeğenleri çocuğundan önde geliyor ona üzülüyorum. Sorsan oğluna ölüp bitiyor. Sevgi böyle birşey değil diyorum anlatamıyorum. Hiçbir hatasını kabul etmiyor.Nafaka vermemek için pişman ayağına yatacak iş ciddiye binince, kanma. Kök ailesine daha fazla sıvamak için çekirdek ailesine kıyıyor, bu heriflerin neyine kadın, neyine çocuk. Kalsın ailesi ile, sen yokken kim çekecek nazını bakalım.
Az önce tartıştık. Seni ilgilendirmez veririm istediğim parayı diyor. Bu bana değer vermediği anlamına gelmiyormuş. Türkiye'de kadınlar erkeklere tabiymiş. Bense onu yönetmeye çalışıyormuşum. Ayrıca onun TLF karıştırdığım için görgüsüz ve had bilmezmişim özür dilemem gerekiyormuş. Ben böyle bir evliliğin içinde olmak istemediğimi ve hemen gitmek istediğimi söyledim. Tamam dedi. Eşyalarımı topladım şimdi. Yarın yola çıkacağız. Bizi eve götürecek.
Türkiye'de kadınlar erkeklere tabiymiş.
Nafaka vermemek için pişman ayağına yatacak iş ciddiye binince, kanma. Kök ailesine daha fazla sıvamak için çekirdek ailesine kıyıyor, bu heriflerin neyine kadın, neyine çocuk. Kalsın ailesi ile, sen yokken kim çekecek nazını bakalım.
Onlara sevgi ispat etmek zorunda, onlara şirinlik etmese yüzüne bakmazlar. Ama sen, çocukları öyle mi? Siz ona muhtaçsınız aklınca, sizin kocanız babanız. Sanıyor ki hiç bitmez kredisi sizde. O yüzden kaprisi eziyeti size, ilgisi hizmeti onlaraBundan sonra ne olur bilmiyorum ama yeğenleri çocuğundan önde geliyor ona üzülüyorum. Sorsan oğluna ölüp bitiyor. Sevgi böyle birşey değil diyorum anlatamıyorum. Hiçbir hatasını kabul etmiyor.
Az önce tartıştık. Seni ilgilendirmez veririm istediğim parayı diyor. Bu bana değer vermediği anlamına gelmiyormuş. Türkiye'de kadınlar erkeklere tabiymiş. Bense onu yönetmeye çalışıyormuşum. Ayrıca onun TLF karıştırdığım için görgüsüz ve had bilmezmişim özür dilemem gerekiyormuş. Ben böyle bir evliliğin içinde olmak istemediğimi ve hemen gitmek istediğimi söyledim. Tamam dedi. Eşyalarımı topladım şimdi. Yarın yola çıkacağız. Bizi eve götürecek.
Şu anda kendi evimizde değiliz. Onun için doğunun bir ilçesine gelmiştik. Şimdi kendi evime dönüyorum.Siz niye gidiyorsunuz ki, kendi çıksın gitsin. 1 kadın 1 çocuk 2 nüfus niye yola düşüp sürünesiniz? Yarın atın evden gitsin. Ben gitmiyorum, çocuğumun rahatını bozamam sen çıkıp gidiceksin diyeceksiniz.
Allah yardımcınız olsun...Karşınızda sizin bir birey olduğunuzu kabullenemeyen, sizi sindiren biri var. Toksik bir ilişki yaşıyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın.Sizi yok sayan, manipüle eden, fikrinizi önemsemeyin hep eleştiren, etiketleyen, herşeyden sizi sorumlu tutan bu kişiyi hakkediyor musunuz? Rahmetli anne babanızı düşünün? Bırakın dövüp kötülemeyi sesini yükseltil miydi size? Biraz ayrı kalmak size iyi gelecektir. Tek başınıza yapabileceğinizi görüp daha cesur kararlar alabilirsiniz böylece...yolunuz açık olsun, hem sizin hem de evladınızın.Az önce tartıştık. Seni ilgilendirmez veririm istediğim parayı diyor. Bu bana değer vermediği anlamına gelmiyormuş. Türkiye'de kadınlar erkeklere tabiymiş. Bense onu yönetmeye çalışıyormuşum. Ayrıca onun TLF karıştırdığım için görgüsüz ve had bilmezmişim özür dilemem gerekiyormuş. Ben böyle bir evliliğin içinde olmak istemediğimi ve hemen gitmek istediğimi söyledim. Tamam dedi. Eşyalarımı topladım şimdi. Yarın yola çıkacağız. Bizi eve götürecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?