Paragöz müyüm?

Anneleri evli zaten. Burda anlatamadığım konu şu parayı vermesinden ziyade benim rızama ihtiyaç duymaması. İstediğimi yaparım demesi. Belki beni karşısına alsa gerekçelerini sıralasa ve ikna etmeye çalışsa zaten ben tamam diyecektim. Oysa ben erkeğim istediğimi yaparım düşüncesinde olduğu için bugün bu durumdayız.

Evet gayet rahat olurdum. Haklısınız başına gelmeyen anlamaz. Umarım sizin de başınıza gelmez

Fikir almadan karar vermesi başlı başına yanlış burada size sonuna kadar hak veriyorum

+1
Ayrıca ola ki boşandınız, bu adam çocuklarınıza nafaka vermekte zorluk çıkarır. Yeğenlerine her ay kıvırıp kıvırıp attığı 1500 liranın 500'ünü zor görürsünüz gibime geliyor. Bazı adamlar aile, yeğen delisi oluyor. Kendi evladındansa yeğeni daha tatlı gelir. Siz yazdıkça, hele de bu akşamki tavrından sonra ben böyle sezdim açıkçası. İşin sonunda nafaka ödemediği gibi için yolunuz icra dairesine düşecek gibi maalesef.
Zaten sizi dövmüş olması bile çekirdek ailenize verdiği değeri gösteriyor. Ailesine kıymet veren bir adam, para mevzusu yüzünden karısını dövmezdi zaten en başından.
Bundan sonrası için kararlı ve güçlü olmanız gerekiyor. Umarım en az hasarla atlatırsınız süreci.

Degilsiniz.
Eşinize beş kuruş vermeyin.
Madem para bol siz de harcama yapın asla kısmayın.
Çocuklara para baglanmasa anlarım ama olmaz
sitede biz hariç herkes zengin galiba.1200 tl ayda göndermesini çoğu üye normal karışılamış.çocukların annesi işe girsin evde çocuk baksın kazansın .zaten babalarından bağlanmış 1200 tl.konu sahibi sabahın köründe başkalarının çocuğuna bakmak için mi işe gidiyor pess

Hayır paragöz deılsınız.Enayıde deılsınız.Zaten maasları var .Ufak harclıklar olabılır bırıktırmeyıp yarınını dusunmeyenlerden oldum olası haz etmem.Sızı dusunmuyor.Ama bırıkımınızden para ıstıyor.Boşan demeyı hiç sevmıorum .Ama her gun uzulecegıne 1 gun uzul .

Karı koca gelirin 10k üzeriyse sarsmaz belki, ev kendinin olursa.
Ama artık hayat zor yani. Ne diyeyim. Tabi ölmüş kardeşinin emanetine sahip çıkmak gerekiyor. Ama maddi olarak kendi ailesine de yetemiyorsa o zaman ne yapacak? Kendi evini sefil edip yeğenlerine mi ihya edecek?
İki ucu şeyli değnek yani.
Bir tanıdığın başına geldi. Kaynı koronadan öldü, üç çocukla eltisi kaldı kadının. Sonunda bu çift de boşanma aşamasına geldi. Çünkü bir evin bütçesi iki evi geçindirmeye yetmiyor maalesef.

10 k para değil ki artık.araba vergi kasko lastik bakım benzin yılda 15 bini buluyor sadece .o da tek araban varsa.mutfak masrafı uçtu.kıyafetler ayakkabılar ateş pahası.dışardan yemek yemek te öyle.tatili hiç söylemeyeyimm.karı koca çalışıyorsa bunun bakıcısı var kreşi var özel okulu var servisi var .15 bin le anca geçinilir o da lüks yaşamadan bu devirde

Onları hiç hesaba katmadım ben, fakirlikten olsa gerek. Geçim zor ya. Ben bekarım, çoluk çocuk da yok ya, kafam başka yere gidiyor. Ama çocuklu yaşam deli gibi masraf demek artık.

Onları hiç hesaba katmadım ben, fakirlikten olsa gerek. Geçim zor ya. Ben bekarım, çoluk çocuk da yok ya, kafam başka yere gidiyor. Ama çocuklu yaşam deli gibi masraf demek artık.
bekarken ben de anlamıyordum .çalışıp harcıyordum kafama göre.ama çocuklu hayat bambaşkaa.o kadar fazla kalemde harcaması var ki şaşar kalırsın.sadece kurslar bile senede 15 20 bin.

Zengin koca bul. Çektiğin çileye değer bari. Hem aileci, hem şiddet gösteren, hem değer vermeyen bir de üstüne çulsuz. Çekilmez abi.
Bir de çirkin oluyorlar ya, onu söylemeyi unutmuşsun. Kişisel temizliklerine dikkat etmemeleri de cabası.
Aileci olmayan, zengin, karakteri düzgün, yakışıklı, kişisel bakımına özen gösteren bir erkek yoktur herhalde. Yani zor.
Zaten Türk erkeklerine aileci olma özelliği default olarak geliyor. Sabit yani o.

Bu adam önce yigenlerine baba yarısi olmak yerine karısına iyi davransin.
Eşine şiddet uygulayıp yigenlere para göndermekle merhamet sahibi olunmuyor.
Konu sahibesi ise giriş çalışsın, didinsin ama kocası para bitince konu sahibinden para istesin.
Hihim oldu.
Adam olsun önce.
H Heytttt be bu sitede sanırım sadece gecinemiyorum başlığı altında millet 1200 TL'yi kolay kolay sacamiyor

market market indirim kovalıyorumm.çocuğa okul alışverişi yapmak için kaç mağaza dolandım en uygununu bulmaya.tatile gidemedim arabamın lastiği eskidi çocuğu bu senede koleje veremedim.ayda 1200 tl yi yeğenlerine verecek eş kişisini paralarım vallaaa

Eski konularınıza baktım da, sizden çocuk yapmaya bile tenezzül etmeyen, aldığı nefes israf olan adamla neden hala evlisiniz. Ne veriyor bu adam size, üstüne şiddet de görmüşsünüz. Buradan alacağınız aklı kullanmayacaksınız zaten, insanlara boşuna dil döktürmeyin

Sen neden uçakla gitmiyorsun, @cesursincap? Seni darp eden adamın arabasına ne cesaret bineceksin saatlerce yol gideceksin? Ya yolda kavga çıkarsa yine darp ederse? Can güvenliğin yok, farkında mısın? Çocuklar da yanında olacak. Belki pişman olur, ikna eder geri döneriz umudu çok ağır kayıplar verdirebilir sana. Güzel güzel uçağa bin git, anısayac.com da bir kadın adı daha görmek istemiyorum.

En yakın havaalanı 2 saat uzakta. Aslında olablirdi taksiyle gideblirdim ama ondan kaçıp gitmem gerekirdi. Yoksa göndermez. Olay daha da büyüsün istemiyorum. Bir de ufaklığın o kadar çok eşyası var ki uçakta rezil olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…