Paragöz müyüm?

Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama yeğenleri çocuğundan önde geliyor ona üzülüyorum. Sorsan oğluna ölüp bitiyor. Sevgi böyle birşey değil diyorum anlatamıyorum. Hiçbir hatasını kabul etmiyor.

Yeğenleri sevdiğinden yapmıyor. Gösteriş yapıyor yaranmaya çalışıyor ailesine. Hava atıyor işte böylece. Kendini kanıtlamaya çalışıyor. Size de ben erkeğim geri adım atmam kafasında yaklaşıyor. İt gibi pişman olacak yıksın bakalım yuvasını inadı ugruna

Allah zorunuzu kolaylaştırsın....

Klasik feodal geri kafalara rahmet okur olduk bu yeni nesil çakalları görünce. Kadın çalışsın para getirsin, ev işi çocuk kadının görevi, paşam işten gelsin devrilsin, kadının maaşı ile ev geçindirirken, kök ailesine kendi parasını sıvasın. Bu kk yüzünden kocayı boşayıp erkek olacam.

Bizim ülke bu kafada maalesef, ben bu sitede eşini gonderen kadın gördüğümü hatırlamıyorum. Bir de kadının otelde kalması da garipsenir.Halbuki erkek bankta yatsa başına bir şey gelmez.

Dur gaza gelme harcama enişteyi katip =))) hepsi böyle değil ya. Valla eşim geçen ay kardeşine 100 lira gönderirken bile haber verdi, niye soruyosun canım dedim olsun bilgin olsun dedi.

Bizim ülke bu kafada maalesef, ben bu sitede eşini gonderen kadın gördüğümü hatırlamıyorum. Bir de kadının otelde kalması da garipsenir.Halbuki erkek bankta yatsa başına bir şey gelmez.
Şu anda evimden 1000 km uzakta doğunun bir ilçesinde kalıyoruz. Kendi evime dönüyorum.

Yeğenine elbette para gönderecek siz yeğenlerinize yapmaz mıydınız? Bunun lafını bile etmek çok ayıp bence
Siz iyimisiniz tabiki yardım da bulunabilir ama kredi öder gibi kendi geleceği çocuğunun geleceği için hicbirsey yapmadan o kadar para göndermesi dogru degil. Başınızda olsa bu kadar rahat konusurmuydunuz acaba.bir kadar da para kaliyorms zatenn ne gerek var

Dur gaza gelme harcama enişteyi katip =))) hepsi böyle değil ya. Valla eşim geçen ay kardeşine 100 lira gönderirken bile haber verdi, niye soruyosun canım dedim olsun bilgin olsun dedi.
Yıllar önce 500 TL limitli kredi kartından 350 TL çekip bi arkadaşına borç vermiş, geri gelmeyeceğini bile bile. O gün ağzına s.çtım sağlam, daha ödemeyecek adama borç vermez.

Bosanmalisin.
Çantada kekliksin

Herif ona buna borç takan biriymiş, hangi akla hizmet yaptı bilmiyorum.

Hadi bir iki olur katip. İnsan arkadaşına eşine dostuna ailesine zor zamanda koşmalı elbette. Ben zaten zor zamanda arkadaşının ailesinin yanında olmayan adamdan korkarım. Eşin arkadaşına o parayı hibe etmiş, olabilir, bir kerelik tamam denir. Ama sistematik bir şekilde eşinin rızası olmadan yeğenlere para göndermek anlaşılır iş değil. Yeğenlerin annesi çalışıyor mu? Ne durumdalar onu bile bilmiyor adam. Belki hiç ihtiyaçları yok. Çocukları görmüyor bile. Amca sağ ol Allah senden razı olsun diyen biri bile yok. Çok ilginç bir durum. Ben eski konularını okudum, adam delirtir insanı. Kadın senelerce aynı minvalde konu açmış. Nasıl manipüle edilmişse "paragöz müyüm" diye kendini sorguluyor. Paragöz olan insan kayınvalidesine ev almaz arkadaşım. Kaynına buz dolabı almaz. Çok bile yapmışsın, bak yaranamamışsın. Bu adam seni hiç benimsememiş. İnşallah uyanırsın bu kabustan....

İşim güneyde bir büyükşehirde. Eşimin işi nedeniyle ben ücretsiz izne ayrılıp doğunun bir ilçesine gelmiştik.

Dimdirekt çıkın gidin o zaman.

Kızmayın ama adamda darp var, saygısızlık var şöyle bir adam için neden alakasız bir yere gidiyorsunuz ustüne ücretsiz izin alıyorsunuz? Yazık değil mi kazancınıza, kendi rızkınıza, çocuğunuzun rızkına?? Parayı da geçtim niye bu adamın peşinden evi barkı bırakıp bir yerlere gidiyorsunuz??

Arabayı bırakmayın sakın sakın. Sabah çocuğu alıp direkt çıkın bavulları şimdiden indirin hatta. Çocuğa da tembihleyin sabah erkenden hazır olsun.

Ben almam kaynıma buzdolabı, kaynanama ev. 3 görümce var, dedesinden kalma evi babasının maaşı ile yaptıracağız, yazlık niyetine kullanırız. Eşyaları kendileri alacaklar. Ben Allah değilim, almadan habire vereyim. Paragözmüş. Evet abi, paragözüm ben.

10 saatlik yol gideceğiz. Şoförlüğüm o kadar iyi değil. Aslında kendi başımızın çaresine bakarım dedim ama aklımdan burdan bir şoför tutmak geçiyordu ben götürürüm diye ısrar etti.

Siz maaşınızdan hiçbir harcama yapmayın bütün ödemeleri eşinize yükleyin borç isterse vermeyin.Darp olayını affetmişsiniz kendinizce haklı sebepleriniz vardır illaki yorumum olamaz bu konuda ama dikkat edin tekrarlanmasın..bu şartlarda,
Boşanmayı sadece ertelediniz bana göre ilerinizi pek göremedim.Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…