Paragöz müyüm?

Ben de paragözüm vallahi Allah affetsin bizi =) Ablam bi iki kredi çek bana dedi hayır dedim. Herkes baksın başının çaresine Kimse bana güvenmesin.

Cimrilikten ziyade enayi gibi hissetmeyi asla istemem. Kullanılmak istemem. Yahu devlet memurunun eti ne budu ne? Adam kendini iş adamı sanıyor. Kenarda zor günler için kuruş birikimi yok ama seni saymayan senle görüşmeyen yeğenlere akıtıyorsun. Hey maşallah! Vallahi bu enayilik.

Eşiniz gidisinizi ciddiye almıyordur.
Daha önce de olmuş benzer şeyler.
Siz artık bir karar vermelisiniz.
Şimdi giderim, sonra yine belki barışırız diye düşünmeyin. Her seferinde daha umursamaz olacak eşiniz.

Bu adam kendi evladına yeğenlerine, annesine yağdırdığı gibi para yağdırmaz, mahkemenin belirlediği parayı zor öder. Yaşayıp görürsünüz.

Geri kafalı, bencil herif... Daha da yazmayayım

Yaşayıp göreceğiz artık ama mahkeme ne belirlerse onu öder en azından.

Olacak ama, burnu yere düşürmeyecek. Senden bekleyecek. Onu bile senden bekleyecek.
Şiddet olayından sonra bile tam anlamıyla bir adım attığını sanmıyorum. Konu sahibi barışmak istediği icin biraraya gelmişlerdir. Yoksa sonradan kadına senin yüzünden oldu, beni tahrik ettin demezdi utanmadan.

Bu adamdan bir cacık olmaz.Valla para kolay kazanılmıyor hadi maaş baglanicaya kadar tamam anlarım ama.baglandiktan sonra gerek yok.ustelik en başında sana sorması lazımdı.Bosa geç yoksa ömür boyu birileri beslersin.Bunun paragozlu olmakla alakası yok.Acaba ölen abi siz bosansaydiniz aynı şeyi yapar mıydı.ustelik.size darp uygulamış.dusunme bosan geç.hayat kısa.

Ondan dedim zaten, onu bile senden bekleyecek diye. Neden beklemesin? Herşey önüne hazır geliyor herşey.

Ben sizi haklı buldum. Darptan sonra birleşmiş olmanız büyük hata zaten. Eski konunuzu bilmiyorum ama eşim benim rızamı almadan kimseye yardım edemez, ben de aynı şekilde davranırım. Kaldı ki aileye maaş bağlanmış, artık desteği kesmesi gayet makul. Ben böyle başına buyruk ve beni ciddiye almayan adamla yaşamam

10 saatlik yol gideceğiz. Şoförlüğüm o kadar iyi değil. Aslında kendi başımızın çaresine bakarım dedim ama aklımdan burdan bir şoför tutmak geçiyordu ben götürürüm diye ısrar etti.

Gidecegine inanmiyor cünkü.
Ucak diye bisey var...... Gideceksin Eger, ki Ben inanmiyorum

Herkes kendi ailesinin borcuna bilmem nesine verse kendi evine bakamaz hale gelir bence fazlasıyla haklısınız acaba her ay 1200 lira harcamıyormu çocuklara okulda yok ne zamandır 1200 lirayı ben yemiyorum çocuk napsın allah aşkına birde şiddet görmüşsünüz üstüne pek elle tutulur yanı kalmamış

Babam öldüğünde keşke amcamda değil bin tl 20 lira verebilseydi yada ayağmıza bir çift çorap alsaydıda şimdi işimde gücümdeyim bende ona sahip çıksaydım her derdine koşsaydım. Şahsen çocklar eğitim hayatını tamamlayana kdr eğer amcada güç varsa destek olmalı ama anneleri evlenir vs durum değişeblir orası ayrı.
Paragöz değilsiniz ama kendinizi eşinizin yerine koymuyorsunuz bu para 2 çocuk için yani 500 500 olarak düşünün.
Darp etme olayı apayrı bir konu bişey diyemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…