- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 26
Yaa canım çok sıkkın. ben temmuz ayında alexandrite epicare epilasyona başladım. 5. aseansım bitti ama kol altım hala siyah. öteki taraflar da sadece inceldi. dozu yükselt diyorum yakarım diyor. yaa yansa bile zaten 1 hafta içinde geçecek. insanlar ağlaya ağlaya yaptırıyolar seansları. benimki 'acıyosa düşüreyim' diyor. yaa tabii ki acıcak, acı olmadan epilasyon mu olur. bi de diyo ki 8 seans sana yetmez, 3 seans daha lazım diyor. canım çok çok az acıyor. etkili olmuyor epilasyon.
sizce ne yapmalıyım? gidip kılları gösterip zorla yüksek doz mu çalıştırayım ? bu böyle bitecek gibi değil. resmen uzatmaya çalışıyor. 20 yaşında bi kızım, öğrenciyim bi de, o kadar parayı vermem kolay olmadı. biraz çekingen biriyim ama
( hakkımı savunamıyorum kolay kolay
ben 20 yaşımdayım, karşımdaki kadın 36 yaşında. ona laf anlatmak zor oluyor. yaşı benden büyük olduğu için hemen lafı ağzıma tıkıyor. karşı gelemiyorum
sizce ne yapmalıyım? gidip kılları gösterip zorla yüksek doz mu çalıştırayım ? bu böyle bitecek gibi değil. resmen uzatmaya çalışıyor. 20 yaşında bi kızım, öğrenciyim bi de, o kadar parayı vermem kolay olmadı. biraz çekingen biriyim ama

ben 20 yaşımdayım, karşımdaki kadın 36 yaşında. ona laf anlatmak zor oluyor. yaşı benden büyük olduğu için hemen lafı ağzıma tıkıyor. karşı gelemiyorum