yaaa

45 günde bir gidiyorum. temmuzun sonunda başladım aslında. 45 günde çıkmış oluyo zaten. kontrol seası yok. 8 seans 1790 tl ödedim. tamam ben ısrar kıyamet en yüksek doz uygulatıyım
Hayir oyle bisey yapma
Geri dönülmez hasarlar mi kalsin cildinde yanik vs Allah korusun
Bak benim suan bacaklarimda tüy yok
Koltukaltimda 4 5 tane var ama zaten koltukaltim oyle cok killi degildi ama neden 4 5 tane var dimi?
Acik renk.
Onlari 2 3 ayda bir jiletliyorum cogalmiyo da kalinlasmio da
Genitalim de yok.
Ama dudak bölgesin-de kaldı ancak bikini vs rahat rahat giyiyorum anlatabildim mi? Dudak bolgesinde kalmasi lazimmis islak bolge ic camasirina temas edior ya hani mikroplara karsi
Kollarim bitmedi
Devamda etmedim
Kol uzun suruyormus ince diye 2 ay once agda yapmıştım dun baktim tek tuk cikmis yine aldim onlari açıkçası kollarimda yuzde 40 azalma oldu ama sinir bozucu tabiki
Yani demem o ki bitmiyor... sadece seni rahatlatio etegini giyebiliyorsun bikinini askili bluzunu de ama yine de oluyor gormezden gelcen ya da benim dedigim gibi jilet vs
Benim gittigim guzellik merkezindeki kadin bu makinalarin uzmani,sahtekar dolandirici vs degil. Ayni zamanda cok basarili işleri var. Kaz ayaklarini açmak gibi akne tedavisi gibi maddi durumu cok cok iyi olan birini de goturdum boynunu falan yuzunu gerdirdi.. o bana dediki 6 ayda 1 agda vs yapiyorlar kalanlara malesef yuzde 100 sonuc yok hamilelik dusunuyor musun dedi ever dedim tuyler nuks edebiliyor hamilelik olup bitince gel kalanlara cok cuzi bir paraya yaparim dedi
Ama yaptirmam herhalde artik uğraşmicam takintili olmamak lazim ama senin durum farkli