Paralarım boşa mı gitti ? :( (çekingenim)

5 seansta kesinlikle sonuc alinmaliydi
Ben hastaneye gidiyorum
1 seans arti 1 kontrol yapildi koltuk altimda hic yok nerdeyse
Tekrar cikacak mi bilmiyorum
Daha 5 + 5 seansim var
Baska birine gosterin yada yetkili biriyle gorusun
Lazere basladiktan sonra kil tuy sorunu azalarak biter epilasyon ihtiyaci duymamali temiz hissetmelisiniz

5 seansta kesinlikle sonuc alinmaliydi
Ben hastaneye gidiyorum
1 seans arti 1 kontrol yapildi koltuk altimda hic yok nerdeyse
Tekrar cikacak mi bilmiyorum
Daha 5 + 5 seansim var
Baska birine gosterin yada yetkili biriyle gorusun
Lazere basladiktan sonra kil tuy sorunu azalarak biter epilasyon ihtiyaci duymamali temiz hissetmelisiniz
Benim de aynı, 1 seans ve 1 kontrolden sonra iki ay oldu hiç çıkmadı kol altım. Kesinlikle başka birine daha göstermelisin konu sahibi.

Benim de aynı, 1 seans ve 1 kontrolden sonra iki ay oldu hiç çıkmadı kol altım. Kesinlikle başka birine daha göstermelisin konu sahibi.
kaç jolue akım kullanıldığını biliyor musunuz ? çok acıyor mu yaptırırken?

Valla istedigini yap. Ben 9 seans yaptim. Hamilelikten mi bilmiyorum tabiki eskisi gibi degil ama yine.killandim. uyuz oluyorum cok rahatsiz edici.

Lazer merkezlerine seans olarak gitmek gerek. Toplam 10 seans gibi kampanyalar verimsizmiş çünkü bilerek dozu düşük tutuyorlarmış.

Ya bu alexandriteten tek memnun kalan benim sanırım. 9 yıl önce yaptırdım kollarıma tenimde bronzdur yaz kış. 5 seansta hiçbirşey kalmadı kıllar inçe olmasına rağmen. Üstüne okadar zaman geçti şimdi hamileyim vücudumda tüy olmayan yerlerde bile hormon değişikliğinden tüyler çıkmaya başladı ama kollarımda tık yok :nazar:

eğer tüyleriniz koyu renk değil ise yanar ve bazı epilasyon yanıkları ciddi iz kalıyor
kıllarınız kökleri koyu renk değil ise alexandirite etkili değil
hatta ben epilasyon için yıllar önce gezindim bir tanesi kıl köklerinizi görebilir miyim dedi baktı bizde alexdrite var siz iğneliye gidin bunlar kesinlikle bitmez
alexandrte koyu renk ciddi derecede bitirmye yakınlaşıyor ama bitmez dedi iğneli önerdi (kıl boyu uzun olsada sarımsı)
başka yerde başka makinayla sadece kol altına gittim 8 seans bitmedi ama ciddi azaldı

aynı azalma ay takvimini takip ederek sir ağda dışında bir yöntem kullanmadan aldırdığım diğer bölgelerde de oldu (2 sene boyunca iki yada 3 kere uymadım

eğer tüyleriniz koyu renk değil ise yanar ve bazı epilasyon yanıkları ciddi iz kalıyor
kıllarınız kökleri koyu renk değil ise alexandirite etkili değil
hatta ben epilasyon için yıllar önce gezindim bir tanesi kıl köklerinizi görebilir miyim dedi baktı bizde alexdrite var siz iğneliye gidin bunlar kesinlikle bitmez
alexandrte koyu renk ciddi derecede bitirmye yakınlaşıyor ama bitmez dedi iğneli önerdi (kıl boyu uzun olsada sarımsı)
başka yerde başka makinayla sadece kol altına gittim 8 seans bitmedi ama ciddi azaldı

aynı azalma ay takvimini takip ederek sir ağda dışında bir yöntem kullanmadan aldırdığım diğer bölgelerde de oldu (2 sene boyunca iki yada 3 kere uymadım
ay takvimi işe yarıyor mu cidden ?

Ben de 1 yıldır Alex cihaza giriyorum. Çok az dökülme vsr onun dışında hala tüylüyüm çok bunaldım

Back
X