Param yattı ama bi sorum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
605
123
Konuyu düzenlicem çünkü asıl rahatsız olduğum konu şu:
Kizlar selam meslektaşlarıma 15 inde yatan 8 bin tl benim bugun sormam üzerine yattı çok şükür. Yalnız bana da 8 bin yatı. Aslında beni en en sinir eden şey sekreter sürecin takipçisi değil ben bilmiyorum diyor ben sorunca aradi üst mevkiyi yazı öyle gönderildi. Sizce bu durum adil mi? Kendisine yapılsa böyle umursamaz olacak Mİ? Hep benim böyle sormam Mİ gerekiyor yani? Hiçbir özür dileme de yök. Bu hata sık oluyor mu diyorum hayır 10 yilda bir diyor. Ne düşünüyorsunuz? Hiçbir şey demeyeceğin tabi ki ama ben mağdur edildiğimi düşünüyorum. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir talihsizliğe uğramışsınız. Evet bir mağduriyet var ama bilinçli yapılan bir durum değil ama telafi edilmeye çalışılıyor anladığım kadarıyla.

Aynı konuda sürekli başlık açıyorsunuz ne duyunca rahatlayacaksınız? Sizin için kötü bir durum ama buradaki insanların yapabileceği bir şey yok

Altın fiyatından bağımsız olarak neden size geç yattı

Dava açın devlete. Altın üzerinden hesaplayıp yatırsınlar. Hatta maddi manevi tazminat da isteyin çok yıprandınız bu süreçte.

Fikirlerinizi merak eriyorum

Altın fiyatından bağımsız olarak neden size geç yattı
Sekreterin dalgınlığına gelmiş adımı yazmamış arkadaşlarımla konuşup gark edince söyledim ayım 16 sınds haftaya uyar dedi (geçen hafta için yani) bugun ayın 28 İ ve bugun yattı

Tamamına altın mi alacaktiniz? Gramı 60 lira değişmiş. 300TL zarardasiniz ama bu söylenmez. Bir daha tekrarlanmaması söylenir.
Evet bence de söylenmez zaten ama ödemeler faize biniyor mesela bu bence hoş. Bi durum değil. Olan oldu yapacak bişey yök ama fikirleri merak ediyorum. Gayet normal bi durum mu ben mi abartıyorum yoksa haklı kıyım?

İyi gidin isteyin şimdiden tüm kurum arkanızdan gülsün bide düşman olsunlar
Hayır istemeyeceğim tabi ki hiç konuşmucam bile ama merak ediyorum ben mi içinde abartıyorum? Gayet normal bi durum mu? Yoksa haklı mıyım? Sekreter hiç özür dilemedi bile ve süreç umrunda değildi benbugun sorunca üst yazı gönderilmiş

Anladım peki sırf eşinize mi oldu diğer kişilere olmadan? Sekreter özür dilerim dalgınlığıma gelmiş tabi ki telafi edilecek şeklinde mi konuştu yoksa bi dilekçe yazacağız deyip süreci boş mu verdi? Bana geçen hafta yatacak dendi bekledim hiç sormadım bugun sordum üst kurumu aramış yazıyı biz sorduktan sonra göndermişler. Ben sormasam umrunda değil yani

Hanımefendi maaş/ek ödeme bu. Kimse sizin birikiminize göre düşünmek zorunda değil. Oldu olacak küsüratlı talep edin maaşınızı 5 TL üstüne koymam gerekiyor altın alırken diye. Nasıl bi mantıkla bu soruyu açtınız anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…