- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Ama ödemeler de faize biniyor sonuçta altın olmasa bile mesela. Sizce hak geçmedi mi? Yoksa gayet normal bi durum mu?Altin düşseydi farkını iade edecek miydiniz? Bu nasıl değişik bir düşünce tarzıdır sizin meslek hayatı bitmez
Dava açın devlete. Altın üzerinden hesaplayıp yatırsınlar. Hatta maddi manevi tazminat da isteyin çok yıprandınız bu süreçte.Kizlar selam meslektaşlarıma 15 inde yatan 8 bin tl benim bugun sormam üzerine yattı çok şükür. Yalnız bana da 8 bin yatı. Ve 15 indeki altın fiyatıyla şu anki arasında fark var. Sizce bu durum adil mi? Ne düşünüyorsunuz? Hiçbir şey demeyeceğin tabi ki ama ben mağdur edildiğimi düşünüyorum. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
Fikirlerinizi merak eriyorumBir talihsizliğe uğramışsınız. Evet bir mağduriyet var ama bilinçli yapılan bir durum değil ama telafi edilmeye çalışılıyor anladığım kadarıyla.
Aynı konuda sürekli başlık açıyorsunuz ne duyunca rahatlayacaksınız? Sizin için kötü bir durum ama buradaki insanların yapabileceği bir şey yok
Ama ödemeler de faize biniyor sonuçta altın olmasa bile mesela. Sizce hak geçmedi mi? Yoksa gayet normal bi durum mu?
Sekreterin dalgınlığına gelmiş adımı yazmamış arkadaşlarımla konuşup gark edince söyledim ayım 16 sınds haftaya uyar dedi (geçen hafta için yani) bugun ayın 28 İ ve bugun yattıAltın fiyatından bağımsız olarak neden size geç yattı
Evet bence de söylenmez zaten ama ödemeler faize biniyor mesela bu bence hoş. Bi durum değil. Olan oldu yapacak bişey yök ama fikirleri merak ediyorum. Gayet normal bi durum mu ben mi abartıyorum yoksa haklı kıyım?Tamamına altın mi alacaktiniz? Gramı 60 lira değişmiş. 300TL zarardasiniz ama bu söylenmez. Bir daha tekrarlanmaması söylenir.
Hayır istemeyeceğim tabi ki hiç konuşmucam bile ama merak ediyorum ben mi içinde abartıyorum? Gayet normal bi durum mu? Yoksa haklı mıyım? Sekreter hiç özür dilemedi bile ve süreç umrunda değildi benbugun sorunca üst yazı gönderilmişİyi gidin isteyin şimdiden tüm kurum arkanızdan gülsün bide düşman olsunlar
Hayır istemeyeceğim tabi ki hiç konuşmucam bile ama merak ediyorum ben mi içinde abartıyorum? Gayet normal bi durum mu? Yoksa haklı mıyım? Sekreter hiç özür dilemedi bile ve süreç umrunda değildi benbugun sorunca üst yazı gönderilmiş
Dalgınlık olup listeye adımı göndermediği için sürecin en başında hiç demedi dalgınlık olmuş kusuruma bakmayın telafi edilecek gibi bir konuşma geçmedi hiç direk bi hata olmuş dilekçe yazacağız dediAy niye özür dilesin ayol daha neler
Anladım peki sırf eşinize mi oldu diğer kişilere olmadan? Sekreter özür dilerim dalgınlığıma gelmiş tabi ki telafi edilecek şeklinde mi konuştu yoksa bi dilekçe yazacağız deyip süreci boş mu verdi? Bana geçen hafta yatacak dendi bekledim hiç sormadım bugun sordum üst kurumu aramış yazıyı biz sorduktan sonra göndermişler. Ben sormasam umrunda değil yaniBenim eşime de böyle bir şey oldu hem de doların fırladığı zamandı yani bu hesaba göre bayağı zarardayız bir sonraki maaşla aldık üstelik şöyle bir hesap hiç aklımıza gelmedi. Artık sizinki abartı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?